Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

S.O.S ημερομηνια

cybermama

Recommended Posts

Κοριτσακια η μπεμπα μου ειναι μολις 4 μηνων και εγω μολις που νιωθω να ξεκουραστηκα απο ζορικη εγκυμοσυνη.Συνειδητοποιησα λοιπον οτι θελω απλη βαφτιση με μπουφε και αν ειναι δυνατον εξω απο την εκκλησια(τιποτα αλλο μηπως?) η τελος παντων οχι εστιατοριο\καθιστο γευμα.Φυσικα τωρα ειναι αργα γιατι ειναι ολα κλεισμενα κι αν περιμενω περα απο Σεπτεμβρη θα χειμωνιασει οποτε δεν γινεται το απλο που θελω κι ετσι παμε παλι σε κλειστη αιθουσα.Επισης δεν θελω να ειμαι μιζερη αλλα ΤΟ ΞΕΡΩ οτι αν η βαφτιση παει Σεπτεμβριο πρεπει να κινηθω απο καλοκαιρι για ολα οποτε δινεται χρονος στα πεθερικα μου να ανακατευονται παντου και να μας ανακατευουν.Αν λοιπον εχετε εσεις καποια ιδεα,συναδελφοι μαμαδες για καποιο χωρο που πηγατε\κανατε βαφτιση κι ειναι καταλληλος ειτε κτημα με εκκλησακι ειτε ο,τιδηποτε παρακαλω πειτε μου!!!

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Σε κτήμα με εκκλησάκι δεν μπορείς πλέον να κάνεις βάπτιση. Έχει απαγορευτεί από 1/1/2008.

Αυτό που έχω να σου προτείνω είναι η Αγία Σκέπη του Παπάγου,για να κάνεις την βάπτιση. Είναι πολύ όμορφη εκκλησία σε χώρο με άφθονο πράσινο, ήσυχο και με απροβλημάτιστο parking. Επίσης με άμεση πρόσβαση στην Αττική οδό.

.......ακριβώς από κάτω της υπάρχει καταπράσινος μεγάλος χώρος, χωρισμένος σε τρία διαφορετικά επίπεδα - χωριστά το ένα από το άλλο-

τα οποία καλύπτουν ανάλογα με τα άτομα που έχεις την εκδήλωση σου.

Μπορείς να κάνεις και όρθιο μπουφέ και πιστεύω ότι ο μικρότερος χώρος που διαθέτει είναι ότι πρέπει για αυτό που θέλεις να κάνεις. Οι χώροι είναι περιφραγμένοι και δεν υπάρχει κίνδυνος για τα πιτσιρίκια.

Και οι τρείς χώροι "ανήκουν" σε ένα συγκεκριμένο catering.

Στην πραγματικότητα είναι σαν να ανήκουν στην εκκλησία.......μετά το μυστήριο κατεβαίνεις λίγα σκαλιά ...κι έφτασες. :D

.png.png

LouLou σ'ευχαριστω πολυ!Ηδη ενθουσιαστηκα και θα παω αυριο κιολας !εκει,ειναι 20' απο μενα!Παντως κοριτσια μην επαναπαυεστε ,μπορει να μην εχει ημ/νια,περιμενω κι αλλες προτασεις! :D

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

xmmm μαντευετε τι τρεξιμο ακολουθει,αν και τωρα,με την δευτερη κορη ειμαι πιο προσγειωμενη κ ξερω οτι οι καλεσμενοι βλεπουν πολυ λιγοτερα απο οσα ετοιμασαμε,οποτε θα τα κανω ολα πιο χαλαρη,για το κεφι μου!Ειμαι μιζερη που δεν βλεπω λογο στολισμου κολυμπηθρας?Προτιμω τα λεφτα αυτα να τα κανω κατι αλλο ,π.χ πιο πολλα γλυκα στον μπουφε η κατι τετοιο

καλέ τί μιζερη και βλακείες...

μάλιστα χθες που έβλεπα το εργάκι με τον Χριστό, πέτυχα τη φάση που βάφτιζε ο Ιωάννης ο Βαφτιστής... και μονολόγησα "αυτή ήταν βάφτιση!!... χωρίς φρουφρού και αρώματα!" :lol::lol::lol:

είμαι και 'γω σε φάση προετοιμασίας βάφτισης... σε καταλαβαίνω!

Κάνε ότι σε ευχαριστεί σε όλα τα επίπεδα!

δικό σου το παιδί αλλά και το πορτοφόλι! εσύ αποφασίζεις!!

δεν υπάρχουν στανταρς σ' αυτά τα θέματα, πέρα από τα διαδικαστικά και τυπικά!!

Με το καλό λοιπόν! :wink:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol: