Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επιστροφη χρηματων . επιτροπη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ πέρσυ για τα χρήματα της αμνιοπαρακέντησης και κάτι άλλων εξετάσεων. Είχα πληρώσει 700 και μου επέστρεψαν 80!!!!!!!!!!Αναλόγως το γιατί έκανες ένσταση θα εξηγήσεις τους λόγους. Συνήθως είναι 1 επιτροπή από 3-4 γιατρούς που βαριούνται που ζούνε γιατί έχουν να δουν και άλλους 30 μετά από σένα. 3-4 λεπτά έμεινα εγώ ούτε καλά-καλά τους εξήγησα.Πάντως τα χρήματα τα πήρα όλα πίσω.

Είχα κάνει και εγώ ένσταση για ένα ντοπλερ κυήσεως που το έκανα σε δημόσιο νοσοκομείο (γιατί δεν γινόταν σε κανένα άλλο από τα συμβεβλημένα με το ΙΚΑ) και μου έδωσαν τα μισά λεφτά.

Διαδικασία:

- Αφού εισπράξεις το ποσό που δίνει το ΙΚΑ σε πρώτη φάση, κατόπιν κάνεις ένσταση και παίρνεις χαρτί πρωτοκόλλου, το οποίο φυλάς.

-Για να πάρεις τα χρήματα πρέπει οπωσδήποτε να παραστείς ή να στείλεις αντιπρόσωπο. Το πρόσωπο που, τελικά, θα παραστεί, θα ερωτηθεί για όλη την ιστορία, και θα χρειαστεί να έχει μαζί τα αποδεικτικά (αποδείξεις και συνταγή- παραπεμπτικό του ΙΚΑ- ή ό,τι άλλο θεωρεί χρήσιμο). Εμένα μου τα είχαν συρράψει επάνω στην ένσταση.

Η επιτροπή παρακολουθεί και σημειώνει.

- Μετά από κανένα 15ήμερο μου έστειλαν χαρτί

όπου έλεγε... στην τελευταία παράγραφο (έτσι για να υπάρχει σασπένς) ότι θα μου δώσουν και τα υπόλοιπα χρήματα.

- Μετά πρέπει να πας με αυτό το χαρτί, το βιβλιάριο και την ταυτότητα, στις παροχές του ΙΚΑ , όπου θα βρουν το φάκελο της περίπτωσης και θα σου δώσουν το χαρτί για να πας εντέλει στο ταμείο του ΙΚΑ.

Καλή επιτυχία,

ελπίζω να δικαιωθείς!!

9Af0p2.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΝΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ(ΚΛΙΝΙΚΗ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ?

πανε στο ικα και ρωτα σε ποιεσ εξετασεις της εγκυμοσυνης μπορεισ ν κανεις δαπανη χρηματων . και εγω εξω εκανα την εξεταση του β επιπεδου και πηγα μετα στον γυναικολογο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...