Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έλεγχος καρυότυπου μετά από αποβολή

elphi

Recommended Posts

Σήμερα είχα αποβολή και θέλω να κάνω έλεγχο καρυότυπου. Μένω επαρχία και δεν υπάρχει δυνατότητα για τέτοιου είδους εξετάσεις εδώ. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο ιατρικό κέντρο;

Διαφημίσεις

έλεγχο για καρυότυπο έκανα στο ηράκλειο αλλά το δείγμα το στείλανε αθήνα. δε χρειάστηκε να πάω αθήνα να το κάνω.απευθύνσου σε νοσοκομείο της περιοχής σου ή ρώτα το γυναικολόγο σου.φαντάζομαι ότι θα παίρνουν δείγμα και θα το στέλνουν αυτοί στην αθήνα σε κάποιο ιατρικό κέντρο. σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά στο μέλλον

Αυτό που θέλω να κάνω είναι έλεγχο καρυότυπου στο έμβρυο. Ψάχνω να βρω κάποιο αξιόπιστο ιατρικό κέντρο για να το στείλω σήμερα. Επειδή από προηγούμενη εμπειρία μου (είχα κι άλλη αποβολή) μου είπαν από το κέντρο που μου συνέστησε ο γιατρός μου ότι το "δείγμα" αλλοιώθηκε (τα λεφτά όμως τα πήραν προκαταβολικά), είπα να με βοηθήσετε εσείς που έχετε κάνει αυτές τις εξετάσεις.

καλησπερα elphi μου

λυπαμαι για την αποβολη σου, ειχαμε κανει και εμεις καρυπτυπο εμβρυου στην δευτερη αποβολη μου αλλα η συννενοηση ειχε γινει απο πριν.

εννοω το ειχαμε πει στον γιατρο και το προιον της αποβολης σταλθηκε αμεσως μετα την αποξεση στην αθηνα.

εσυ πως εννοεις να κανεις καρυοτυπο? το δειγμα που βρισκεται?

668bab1939.png

Τελικά στάλθηκε σήμερα μέσω του γιατρού μου στην Αθήνα σε διαφορετικό ιατρικό κέντρο από την προηγούμενη φορά. Αλλά αν μου απαντήσουν και πάλι ότι το "δείγμα" ήταν αλλοιωμένο ή κατι παρόμοιο, δεν πρόκειται ξανά να εμπιστευτώ το γιατρό μου σε αυτό το θέμα και αν υπάρξει επόμενη αποβολή θα το στείλω εγώ προσωπικά ή θα το πάω εγώ. Μακάρι βέβαια να ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ και άλλη τέτοια εμπειρία.

Διαφημίσεις

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ,ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.ΕΜΕΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΡΙΣΩΜΙΑ 13.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...