Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σχέση ζευγαριού κατά την εγκυμοσύνη

Tachydromos

Recommended Posts

Καλημέρα, ο λόγος που βρήκα το φόρουμ και πήρα το θάρρος να σας γράψω είναι η σχέση με την έγκυο γυναίκα μου. Βρίσκεται στο 5ο μήνα της κύησης και περιμένουμε αγοράκι κάπου στα τέλη του Δεκεμβρίου. Παρόλο που η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Το πρόβλημα που είναι; Η γυναίκα μου εξαπανέκαθεν είχε πρόβλημα με τα νεύρα της κάτι το οποίο γνώριζα και δέχτηκα και λόγω του ότι εγώ είμαι πολύ ήρεμος βρίσκαμε μια χρυσή τομή. Το πρόβλημα όμως με την εγκυμοσύνη ήρθε και έδεσε. Έχει πάρα πολλά νεύρα τα οποία δεν μπορεί να ελέγξει και η υπομονή μου άρχισε να καταρρέει. Με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη άλλαξα δουλειά αφού ασχολιόμουν με κατασκευές και αυτό λόγω κρίσης με ανησυχούσε. Αφού βρήκα δουλειά σαν υπεύθυνος σε εργοστάσιο τροφίμων ξυπνάω πολύ πρωί αλλά σχολάω μεσημέρι που αυτό μελλοντικά θα βοηθάει στο να συμμετέχω και στην ανατροφή του παιδιού. (επίσης άλλος ένας λόγος που άλλαξα δουλειά ήταν τα ακανόνιστα ωράρια). Συνήθως όμως με παίρνει νωρίς ο ύπνος το βράδυ και αυτό την ενοχλεί. Όπως επίσης την ενοχλεί το ότι δεν συμμετέχω υπερβολικά στις δουλειές του σπιτιού. Βοηθάω όσο μπορώ αλλά δεν δέχεται ούτε βοήθεια από τη μητέρα μου που μένει κοντά ούτε να πάρουμε οικιακή βοηθό. Δουλεύει και αυτή με αποτέλεσμα τα νεύρα σε ένα ακατάστατο σπίτι να μεγαλώνουν. Το πρόβλημα συμπληρώνετε με το ότι μου φωνάζει με ΟΤΙ κι αν κάνω. Ακόμα και όταν αργώ στο super market μου φωνάζει κ δεν μπορώ να της μιλήσω γιατί μου λέει ότι τη συγχύζω και ότι δεν κάνει. Το τελειωτικό χτύπημα δόθηκε με το σεξ. Ενώ δεν μας το έχει απαγορεύσει γιατρός εδώ και 5 μήνες το αρνήται κατηγορηματικά. Δεν ξέρω πως πρέπει να φερθώ και αν το βλέπω υπερβολικά ή εγωιστικά. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ή περνάει μια γυναίκα… για αυτό σας ρωτάω τη γνώμη σας…

Ζωή, όσο με πληγώνεις ΤΟΣΟ με πωρώνεις!

Διαφημίσεις

πραγματικα πρεπει να της μιλησεις!!!ειπαμε οκ με τις ορμονες μας αλλα οχι κ ετσι!!!!εξηγησε της πως πραγματικα την νοιαζεσαι, εδω αλλαξες και δουλεια γιανα μπορεις να βοηθησεις και πως θελοντας σεξ σημαινει πως την αγαπας και την ποθεις ακομα παρολη την κοιλιτσα που φουσκωνει και πολλες απο εμας φοβομαστε πως αποθουμε τους αντρες μας με αυτη την εικονα......οι περισσοτεροι αντρες φοβουνται να κανουν σεξ ενω ο γιατρος το επιτρεπει και εσυ δηλαδη που θελεις δε θελει εκεινη!!!!ειναι μεσα στους"κανονες"του ζευγαριου πιστευω,πρεπει να κατανοησει και τις δικες σου αναγκες!!!και βασικα να μην σου βρισκει την εγκυμοσυνη ως αφορμη συνεχεια!...αλλες μελλουσες μητερες ειναι ολομοναχες χωρις βοηθεια απο συζυγους και γονεις και εργαζονται κιολας!!!μην τα θελουμε ολα δικα μας-και μονο που εγραψες εδω και ζητας την γνωμη μας εμενα μου δειχνει πως ενδιαφερεσαι και για την γυναικα σου και για την εγκυμοσυνη της εκεινη ομως ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!!!συζητηστε μιληστε πεστης ολα αυτα που σε ενοχλουν και ολα αυτα που προσπαθεις να κανεις για εκεινη και πως με το να σου φωναζει συνεχεια δεν λυνετε το προβλημα!!οκ με τις ορμονες μας αλλα δεν πρεπει να ξεσπαμε με το παραμικρο στον συζυγο-αλλωστε μας ειπες πως ανεκαθεν ειχε ενα θεμα με τα νευρα της-καιρος ειναι να της πεις πως με τον ερχομο του παιδιου πρεπει και ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να τα οριοθετησει και να τα μετριασει για καλο ολων σας...............................δεν ειμαι ειδικη απλα τηνγνωμη μου λεω

και κατι ακομα....το οτι βοηθας εστω και λιγο στις δουλειες του σπιτιου κατι ειναι!!!και οσο μπορεις να βοηθας και να μην σου φωναζει εξηγησε της πως λεγοντας σου κατι με ηρεμο τροπο και εσυ θα το κατανοησεις καλυτερα και διαπλικτισμοι δεν θα υπαρχουν και μεσα στο σπιτι εχοντας και ενα μωρο θα επικρατει ηρεμια-παντως στο ξαναλεω φιλικα επιβαλεται να ρυθμισει τα νευρα της ,με τον ερχομο του μωρου!!δηλαδη οταν θα αρχισει με το καλο να κανει ζημιες και σκανταλιες και κλαματα οπως ολα τα παιδακια εκεινη τι θα κανει με τα νευρα της?????...................και αλλωστε παντα υπαρχει ο σωστος τροπος να πεις σε καποιον να κανει κατι.....δε χρειαζονται φωνες!!μονο οταν ο αλλος δεν καταλαβαινει και ειναι ενηλικας....αλλα και παλι παν μετρον αριστον-

θα σε συμβούλευα να κάνεις υπομονή!πίστεψε με δεν το κάνει επίτηδες με τα νεύρα, ούτε έχει διάθεση να σου κάνει βασανιστήρια,είναι οι ορμόνες απλά που χορεύουν!η γυναίκα σου βιώνει μια σειρά απο αλλαγες , βλέπει κάθε μέρα το σώμα της να αλλάζει και έχει και αγωνία, όπως κι εσυ βέβαια , για τον ερχομό του μωρού. κι εγώ στην εγκυμοσύνη είχα νεύρα, μόνο εξορκισμό που δε μου κάνανε. ο άντρας μου είναι ο πιο υπομονετικός άνθρωπος στον κόσμο κι όμως του είχα βγάλει το λάδι. τώρα βέβαια μετά και τη λοχεία είμαι και πάλι ήρεμη. όσο για το σεξ? σε κάποιες αυξάνεται η όρεξη ,άλλες ουτε να ακούσουν γι'αυτό δε θέλουν. όταν ήμουν έγκυος ούτε κατα διάνοια το σκεφτόμουν. φοβόμουν λέει οτι θα βλάψει το μωρό. και με άλλες φίλες μου που το συζήτησα ένιωθαν κι αυτές το ίδιο.ίσως αν ο γιατρός διαβεβαιώσει τη γυναίκα σου οτι δεν υπάρχει προβλημα με το σέξ να νιώσει κι εκείνη καλύτερα.

πάντως αν σου φωνάζει ή έχει νεύρα δεν το κάνει γιατι έχει σαδιστικές τάσεις η κοπέλα. είναι απλά ορμόνες. φαίνεσαι ανθρωπος που είσαι διατεθειμένος να της σταθείς και να τη βοηθήσεις κάνε λοιπόν λίγη υπομονή. πίστεψε με αξίζει τον κόπο.και κάτι άλλο :δεν είναι η μόνη που εχει νεύρα !σε αρκετές συμβαίνει . η εγκυμοσύνη καθώς και η λοχεία ειναι περίοδοι με διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις. υπομονή λοιπόν φίλε μου, όταν θα αγκαλιάσεις το μωράκι σου θα τα ξεχάσεις όλα!με το καλό να έρθει

Ωχ ρε παληκαρι. Δεν θελω να σε σε βαλω σε σκεψεις αλλα να ξερεις οτι ΜΕΤΑ την γεννα ερχεται το χαστουκι και εκει ειναι που τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα. Μιλα της τωρα γιατι μετα το εχασες το παιχνιδι. Εγω με τον αντρα μου ειμασταν σαν ερωτευμενοι πιγουινοι στην εγκυμοσυνη. Τωρα εχουμε γινει κ@λος......:( Τι να πω καλη τυχη και σε σενα και σε μενα. Δεν εχω συμβουλη να δωσω οταν η ιδια δεν ξερω τι μου γινεται......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Ωχ ρε παληκαρι. Δεν θελω να σε σε βαλω σε σκεψεις αλλα να ξερεις οτι ΜΕΤΑ την γεννα ερχεται το χαστουκι και εκει ειναι που τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα. Μιλα της τωρα γιατι μετα το εχασες το παιχνιδι. ...

συμφωνω ,εμεις καναμε κανα χρονο να συνελθουμε,στην διαρκεια της εγκυμοσυνης ειμασταν μια χαρα μετα γιναμε λιγο ανω -κατω,οχι οτι μαλωναμε αλλα ενας πανικος υπηρχε στο σπιτι γιατι τοτε ερχονται τα πιο δυσκολα,ειδικα αν το μωρο ειναι ανησυχο,νευρα και κουραση....

Καταρχην να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο να δεχτειτε το παιδακι σας.Κι εμεις σε παρομοια φαση ειμαστε.Στον πεμπτο και περιμενουμε αγορακι το οποιο μας ηρθε και λιγο ξαφνικα.

Απο νευρα κι εμεις εχουμε μπολικα...αλλα δοξα το Θεο ο αντρας μου κανει υπομονη.Βεβαια ξερω οτι ανυπομωνει να γεννησω να περασει ολο αυτο...καμια φορα μου λεει "απορω πως εγινες ετσι"...και το καταλαβαινω κι εγω δηλαδη.Αν και συνηθως τα νευρα μου δεν ειναι μαζι του ουτε ξεσπαω σε αυτον.με ολους τους υπολοιπους νευριαζω.Ουτε τον κατηγορω.Ειμαι μεσα στα μουτρα αρκετες φορες χωρις ιδιαιτερο λογο...αλλα οταν ειμαι μαζι του προσπαθω να ειμαι χαρουμενη γιατι ξερω πως γενικως του αρεσει να με βλεπει χαρουμενη και οχι ξινισμενη.

Δυστυχως δεν ειναι ευκολη η εγκυμοσυνη για ενα ζευγαρι ουτε ειναι η ιδανικη περιοδος που φανταζεσαι.Εχει πολυ αγχος και πολλα πολλα πολλα νευρα.Ξερεις δεν ειναι πολυ ευκολο να κουβαλας μεσα σου ενα μικρο πλασματακι το οποιο ομως δε βλεπεις αλλα ωστοσο πρεπει να φροντισεις να ειναι καλα και να μη παθει τπτ...ειναι πολυ αγχωτικο ολο αυτο.

Βεβαια αυτα που περιγραφεις για τη γυναικα σου λιγο υπερβολικα τα βρισκω.

Να σε ρωτησω κατι...το χουι να σε κατηγορει για ολα το απεκτησε με την εγκυμοσυνη ή το ειχε και πριν?

Μιλησε της και πες της τα οπως ακριβως μας τα εγραψες εδω.

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο και επειδη δεν ειναι ολες οι εγκυμοσυνες το ιδιο.....θα πρεπει να κανεις λιγακι υπομονη γιατι πιστευω πως πραγματικα δεν μπορει να το ελεγξει.Αν κρινω απο τον εαυτο μου....κι εγω πολλες φορες δεν με αναγνωριζω αλλα πραγματικα δεν μπορω να το ελεγξω.Τα νευρα μου ειναι πανω απο το κεφαλι μου και κανω υπερανθρωπες προσπαθειες να κρατηθω για να μην σκοτωνομαστε ολη την ωρα με τον αντρα μου.Καταλαβαινω πως ειμαι υπερβολικη , γι αυτο και οταν εκνευριζομαι ........ εξαφανιζομαι.

Τι να πω......κατανοηση, υπομονη και ολα θα περασουν.

Οσο για το σεξ......κατανοω οτι μπορει να νιωθει αβολα με το σωμα της, μπορει να φοβαται, μπορει.... μπορει..... μπορει .... αλλα εχω ξαναπει πως υπαρχουν χιλιαδες πραγματα που μπορει να κανει ενα ζευγαρι εκτος απο αυτη την καθαυτη πραξη.Αυτο προφανως θα πρεπει να της το δωσεις να το καταλαβει με τροπο.Δυστηχως ακουω πολλες εγκυμονουσες να μην εχουν ορεξη για σεξ.Ισως φταινε και οι ορμονες......τι να πω....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

κοριτσια ξεχνατε κατι που μας εγραψε ο φιλος εδω:

"Η γυναίκα μου εξαπανέκαθεν είχε πρόβλημα με τα νεύρα της "-αυτο πρεπει να την βοηθησει να διορθωσει. . . . .γιατι τωρα με την εγκυμοσυνη εγινε χειροτερη....γνωμη μου ειναι πως περα απο την υπομονη πρεπει επειγοντως να της μιλησει και να συζητησουν....

Διαφημίσεις

Φίλε μου σε ένα βαθμό αυτά που περιγράφεις τα βλέπω ψιλοφυσιολογικά.

Είναι λογικό να έχει νεύρα (και εγώ είχα), είναι λογικό να μην θέλει την πεθερά της μες τα πόδια της (ειδικά τώρα που έχει τόσα νεύρα), είναι λογικό να κουράζεται αφού συνεχίζει να δουλευεί, είναι λογικό να θέλει να συμμετέχεις όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι (ειδικά τώρα που είναι έγκυος) και τέλος είναι λογικό για κάποιες γυναίκες να μην έχουν όρεξη για σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (ούτε εγώ είχα όρεξη από τον 4-5 μηνά που άρχισα να αισθόνομαι το μωρό μέσα μου)!!! Άλλες σου λέει έχουν υπερβολική όρεξη στην εγκυμοσύνη και άλλες καθόλου. Φυσιολογικά πράγματα.

Μην φέρνεις την καταστροφή και προσπάθησε με λόγια και με πράξεις, να δείξεις στην γυναίκα σου ότι είσαι δίπλα της ουσιαστικά.

Κάνε την πολλές αγκαλιές και ακόμα και αν νευρίαζει κάθε τρεις και λίγο ρίχνε το στην πλάκα. Δοκίμασε να της απαντάς κάτι του τύπου "Ναι ξινούλα μου, ό,τι θες έσυ θα γίνει. Σου χαλάω εγώ χατίρι?". Ρίξτο λιγάκι στην πλάκα να την χαλαρώσεις, γιατί μπορεί οι ορμόνες της να έχουν βαρέσει μπιέλα!!! Μην την παρεξηγείς.

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

Ωχ ρε παληκαρι. Δεν θελω να σε σε βαλω σε σκεψεις αλλα να ξερεις οτι ΜΕΤΑ την γεννα ερχεται το χαστουκι και εκει ειναι που τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα. Μιλα της τωρα γιατι μετα το εχασες το παιχνιδι. Εγω με τον αντρα μου ειμασταν σαν ερωτευμενοι πιγουινοι στην εγκυμοσυνη. Τωρα εχουμε γινει κ@λος......:( Τι να πω καλη τυχη και σε σενα και σε μενα. Δεν εχω συμβουλη να δωσω οταν η ιδια δεν ξερω τι μου γινεται......

μια απο τα ιδια

στην εγκυμοσυνη ολα μελι γαλα μετα τον τοκετο χαλια

τωρα μετα τον 8ο μηνα φτιαχνουν σιγα σιγα τα πραγματα

αν τωρα εχει νευρα και ειναι αγχωμενη και κακοδιαθετη δεν θελω να σκεφτω το μετα που θα εχετε και οι δυο τρομερο αγχος και νευρα και πιθανον να διαφωνητε και στην διαπεδαγωγηση του μωρου:oops:

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση παρέμβαση. Το ότι υπάρχουν κι άλλοι με παρόμοια προβλήματα είναι λίγο παρηγορητικό αν και τελικά το πρόβλημα έχει χειροτερέψει από όταν σας έγραψα λίγες μέρες πριν. Έχω καταλήξει ότι χρειάζεται βοήθεια από ειδικό με τα νεύρα της και νιώθω εγκλωβισμένος από αυτή την ιστορία. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Το πρωί ξεκινήσαμε να πάμε εκδρομή με κάτι φίλους. Άργησε μια ώρα να ετοιμαστεί και μας περίμεναν 10 άτομα. Επειδή τόλμησα να της κάνω παρατήρηση έκανε φασαρία. Έκανα πίσω γιατί είπα από μέσα μου "ΟΡΜΟΝΕΣ". Αφού φτάσαμε στην παραλία είχε υπερβολικό κύμα κ είχε και κάτι βράχια. Πήγε να βρέξει τα πόδια της και αυτοί που ήμασταν και κοιτούσαμε φοβηθήκαμε αφού μπορούσε ένα κύμα άνετα να σε ρίξει. Έτρεξα και της είπα να προσέχει. Ομολογώ ότι ήμουν λίγο απότομος αλλά όχι αρκετά για να ξεσπάσει πάλι. Σηκώθηκε και έφυγε. Όλοι με κοιτούσαν περίεργα. Είπε μερικές δικαιολογίες και έτρεξα από πίσω της. Δεν το συζήτησα για να μην οξυνθούν πάλι τα πράγματα. Τώρα είναι στο δωμάτιο και δεν θέλει να το συζητήσει. Εγώ λυπάμαι μόνο αυτό το παιδί που βιώνει από τώρα όλη αυτή την ένταση....και που είσαι ακόμα. Για πρώτη φορά.....σκέφτομαι ως και τη λήξη της σχέσης αν αυτό συνεχιστεί. Σκοπεύω να της ζητήσω να πάμε σε κάποιον ειδικό για τα νεύρα της. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω....

Πρεπει να παει σε ειδικο...ισως να της μιλησει ενα δικο σας ατομο/ Να της πει πως φαινεται στον κοσμο η συμπεριφορα της. Μαλλον ανηκει στις περιπτωσεις που η εγκυμοσυνη χτυπαει σοβαρα στα νευρα.

Μετα τον τοκετο αρχιζουν τα δυσκολα φιλε μου......αν αρχισε απο τωρα, τοτε τι θα κανει? Θα εκραγει?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Το παιδάκι σου θα βγει μια χαρά δεν χρειάζεται να ανησυχείς με το καλό να ρθει. Η εγκυμοσύνη δεν είναι μια φανταστική κατάσταση που όλες ονειρευόμαστε αντιθέτως είναι μια περίοδος που σκεφτεσαι τα πράγματα με τελείως διαφορετικό τρόπο. Αποκτάς ευθύνες και άγχος για το πως θα ανταπεξέλθεις στην μετέπειτα κατάσταση. Εμένα ο αντρας μου εκανε πολλή υπομονη σε σημειο που αν ημουν στη θεση του θα με χώριζα. Ήταν πεντάλεπτα νεύρων που μετα αναγνωριζα το λάθος μου και του ζητούσα συγγνώμη. Τώρα είμαστε πολύ καλά αν σε παρηγορεί. Προσπάθησε να μιλήσετε ήρεμα για τους ρόλους σας και να θυμάσαι πάντα πως θα περάσει και οταν δει το μωρό της θα ξαναγλυκαθεί.

Διαφημίσεις

απλά ρε παιδιά δεν ζητάει συγγνώμη ΠΟΤΕ. Εκτός αυτό η κρίσης θυμού που έχει κάθε φορά με "αδειάζουν" σα να σκοτώνει κάθε φορά την αγάπη μου και από λίγο. Ξέρω ότι ίσως σας ακούγομαι πολύ ευαίσθητος αλλά σαν άνθρωπος είμαι πολύ δυνατός. Απλά θέλω να καταλάβω τι συμβαίνει.......

Πρεπει να παει σε ειδικο...ισως να της μιλησει ενα δικο σας ατομο/ Να της πει πως φαινεται στον κοσμο η συμπεριφορα της. Μαλλον ανηκει στις περιπτωσεις που η εγκυμοσυνη χτυπαει σοβαρα στα νευρα.

Μετα τον τοκετο αρχιζουν τα δυσκολα φιλε μου......αν αρχισε απο τωρα, τοτε τι θα κανει? Θα εκραγει?

εκρήγνυται ήδη

Μην τρελαίνεσαι. Πρέπει να κάνεις υπομονή.

Από αυτά που λες πστεύω πως αν της πεις να πάτε σε ειδικό... πάλι θα νευριάσει...

Αυτά περί "διακοπή της σχέσης" δεν είναι σοβαρά πράγματα... Περιμένετε το πρώτο σας μωρό. Είναι δυνατόν να χωρίσουν οι γονείς ενός αγγένητου παιδιού, επείδη η μαμά το έχει παρακάνει με τα νεύρα της λόγω εγκυμοσύνης??? Πρέπει να κάνεις υπομονή. Δε νομίζω ότι σπάει το σπίτι πάνω στα νέυρα της, ούτε ότι σε δέρνει, ούτε ότι χτυπάει τους φίλους σας... Θέλω να πω ότι απλά την έχουν βαρέσει οι ορμόνες της λίγο πιο πάνω από το κανονικό... Δεν είναι ψυχασθενής η κοπέλα. Υπομονή. Να είσαι γλυκός και όλα θα πάνε κάλα.

I LOVE LOVE LOVE MY LOVEs!!!

kk3v338aind9kxn9.png

kk3v94dfbst5o12x.png

Πιασε ενα κοινο φιλο να της πει δυο κουβεντες. Οτι εχεις τρομοκρατηθει απο τη συμπεριφορα της, οτι φαινεται εντελως σαλταρισμενη και πρεπει να προσεξει λιγο.....μακαρι να την πεισει να παει σε ενα ειδικο να ξεσπασει εκει......

Και να της τονισει οτι με τετοια προβληματα χαλανε πολλοι γαμοι, να το διορθωσετε πριν ειναι αργα. Εγω οποιο γνωστο ζευγαρι εχω που περιμενει παιδι αυτο τους λεω.....οτι θα ειναι πολυ δυσκολα μετα και πρεπει να προσεξουν τη σχεση τους.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Μιλα με καποιον δικο της..τη μαμα της ισως...εξηγησε την κατασταση να της μιλησει και καποιος τριτος.Κανε και μια κουβεντα με το γιατρο της.Ζητα του να της μιλησει και να της εξηγησει οτι πρεπει να προσπαθησει να ειναι ηρεμη γι ατο καλο του παιδιου και καλα.Και προσπαθησε να την πεισεις να δει καποιον ειδικο.

Το να χωρισεις ξεχασε το.Δε νομιζω οτι ειναι αυτη η στιγμη καταλληλη για τετοιες κινησεις.

Καλημέρα, ο λόγος που βρήκα το φόρουμ και πήρα το θάρρος να σας γράψω είναι η σχέση με την έγκυο γυναίκα μου. Βρίσκεται στο 5ο μήνα της κύησης και περιμένουμε αγοράκι κάπου στα τέλη του Δεκεμβρίου. Παρόλο που η εγκυμοσύνη δεν ήταν προγραμματισμένη μας έκανε όλους πολύ χαρούμενους. Το πρόβλημα που είναι; Η γυναίκα μου εξαπανέκαθεν είχε πρόβλημα με τα νεύρα της κάτι το οποίο γνώριζα και δέχτηκα και λόγω του ότι εγώ είμαι πολύ ήρεμος βρίσκαμε μια χρυσή τομή. Το πρόβλημα όμως με την εγκυμοσύνη ήρθε και έδεσε. Έχει πάρα πολλά νεύρα τα οποία δεν μπορεί να ελέγξει και η υπομονή μου άρχισε να καταρρέει. Με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη άλλαξα δουλειά αφού ασχολιόμουν με κατασκευές και αυτό λόγω κρίσης με ανησυχούσε. Αφού βρήκα δουλειά σαν υπεύθυνος σε εργοστάσιο τροφίμων ξυπνάω πολύ πρωί αλλά σχολάω μεσημέρι που αυτό μελλοντικά θα βοηθάει στο να συμμετέχω και στην ανατροφή του παιδιού. (επίσης άλλος ένας λόγος που άλλαξα δουλειά ήταν τα ακανόνιστα ωράρια). Συνήθως όμως με παίρνει νωρίς ο ύπνος το βράδυ και αυτό την ενοχλεί. Όπως επίσης την ενοχλεί το ότι δεν συμμετέχω υπερβολικά στις δουλειές του σπιτιού. Βοηθάω όσο μπορώ αλλά δεν δέχεται ούτε βοήθεια από τη μητέρα μου που μένει κοντά ούτε να πάρουμε οικιακή βοηθό. Δουλεύει και αυτή με αποτέλεσμα τα νεύρα σε ένα ακατάστατο σπίτι να μεγαλώνουν. Το πρόβλημα συμπληρώνετε με το ότι μου φωνάζει με ΟΤΙ κι αν κάνω. Ακόμα και όταν αργώ στο super market μου φωνάζει κ δεν μπορώ να της μιλήσω γιατί μου λέει ότι τη συγχύζω και ότι δεν κάνει. Το τελειωτικό χτύπημα δόθηκε με το σεξ. Ενώ δεν μας το έχει απαγορεύσει γιατρός εδώ και 5 μήνες το αρνήται κατηγορηματικά. Δεν ξέρω πως πρέπει να φερθώ και αν το βλέπω υπερβολικά ή εγωιστικά. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ή περνάει μια γυναίκα… για αυτό σας ρωτάω τη γνώμη σας…

Bρε μπας και ειναι ο αντρας μου αυτα που γραφει? :D αλλα ρε γαμωτο δεν ειμαι εγκυος τωρα αυτη την περιοδο....... εχουμε πολλα κοινα εμεις οι γυναικες μεταξυ μας δεν ειναι μονο η δικια σου ..... την αγαπησες με τα ελλατωματα της τωρα τι αλλαξε?

Μην τρελαίνεσαι. Πρέπει να κάνεις υπομονή.

Από αυτά που λες πστεύω πως αν της πεις να πάτε σε ειδικό... πάλι θα νευριάσει...

Αυτά περί "διακοπή της σχέσης" δεν είναι σοβαρά πράγματα... Περιμένετε το πρώτο σας μωρό. Είναι δυνατόν να χωρίσουν οι γονείς ενός αγγένητου παιδιού, επείδη η μαμά το έχει παρακάνει με τα νεύρα της λόγω εγκυμοσύνης??? Πρέπει να κάνεις υπομονή. Δε νομίζω ότι σπάει το σπίτι πάνω στα νέυρα της, ούτε ότι σε δέρνει, ούτε ότι χτυπάει τους φίλους σας... Θέλω να πω ότι απλά την έχουν βαρέσει οι ορμόνες της λίγο πιο πάνω από το κανονικό... Δεν είναι ψυχασθενής η κοπέλα. Υπομονή. Να είσαι γλυκός και όλα θα πάνε κάλα.

το σπίτι το σπάει.......τα άλλα οχι

ακου, πατριωτακι....

η αποψη μου ειναι οτι η εγκυμοσυνη ειναι φυσικη κατασταση, οχι αρρωστια...

και στανταρ δε δινει σε κανεναν αλλοθι να τσαλαπαταει κανεναν αλλο..

ο δικος μου αντρας ηταν ψιλοαναισθητος σε μενα στη φαση της εγκυμοσυνης (στυλ "χρηστο, θελω μπακλαβα" "παρε μου κι ενα πακετο τσιγαρα οπως ερχεσαι" και "χρηστο, θελω αστακομακαροναδα" "αστακο εχουμε, μακαρονια που θα βρουμε" )

δε μ αρεσε, αλλα επιβιωσα....

να κι αν ειχα νευρα, να κι αν δεν ειχα........

θελω να σου δωσω να καταλαβεις οτι, οσο χωρο δινεις - τοσο χωρο παιρνει ο αλλος..

εξηγησε οτι πολλες πολλες στραβες δεν ανεχεσαι... δεν την αγαπας λιγοτερο αν την αφηνεις να σε ταραζει λιγοτερο....

τα δυσκολα θα ερθουν με τη λοχεια και τις αναγκες του παιδιου... δηλαδη, με τα ξενυχτια και τους κολικους και τα δοντια, τι θα πρεπει να κανει? να παιρνει ενα ξυλικι και να σε κανει ασηκωτο?

εκτος κι αν την βασανιζει κατι αλλο, και ξεσπαει ετσι...

κατι ασχετο με σενα...

οποτε, προφανως πρεπει να το λυσει....

Bρε μπας και ειναι ο αντρας μου αυτα που γραφει? :D αλλα ρε γαμωτο δεν ειμαι εγκυος τωρα αυτη την περιοδο....... εχουμε πολλα κοινα εμεις οι γυναικες μεταξυ μας δεν ειναι μονο η δικια σου ..... την αγαπησες με τα ελλατωματα της τωρα τι αλλαξε?

Μαλλον ειναι νεα ελαττωματα αυτα!

ο δικος μου αντρας ηταν ψιλοαναισθητος σε μενα στη φαση της εγκυμοσυνης (στυλ "χρηστο, θελω μπακλαβα" "παρε μου κι ενα πακετο τσιγαρα οπως ερχεσαι" και "χρηστο, θελω αστακομακαροναδα" "αστακο εχουμε, μακαρονια που θα βρουμε" )

Στανταρ εχουμε παντρευτει τον ιδιο μπαγλαμα......

Ειμαι με την κοιλια στο στομα, συνεχιζω και κανω ολες τις δουλειες σπιτι μονη μου, ολα τα ψωνια μονη μου, τα κουβαλάω σαν το γομαρι απο το σουπερ μαρκετ και αυτος ολο γκρινια....."μα καλα..ολο τα ιδια τρωμε......δεν μπορουσες να σκεφτεις να αγορασεις κατι διαφορετικο...ενα τζατζικι...μια τυροκαυτερη?"

Μες την τσατιλα του λεω οτι αντι να ψωνιζει αυτος ενω ειμαι ετοιμογεννη, μου κοβονται χερια στο κουβαλημα καθε μερα, ας παει κι αυτος μια φορα σουπερ, δεν θα αυταναφλεγει, να παρει κι οτι θελει!

Και κανει μια εκφραση "ωχ βρε αδερφε" και λεει " Ε αφου πας και πας ποσο δυσκολο ειναι να παρεις δυο πραγματα ακομα?"

Μα να μην εχω ενα τσεκουρι σπιτι εκεινη την ωρα......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...