Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι σημαινει ενδειξη χοριακης και ταυτοχρονα περιοδος?

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι επείγοντος τη γνώμη σας…. Είχα 4 μέρες καθυστέρηση και πήγα σήμερα το πρωί για χοριακή εξέταση. Πριν πάω να πάρω τα αποτελέσματα που ήρθε κανονικά η περίοδος , παρόλα αυτά πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης και έδειξαν 4,7!Τι σημαίνουν όλα αυτά? Πως γινεται να δειχνει λιγο και να μου ερχετε και περιοδος?

Διαφημίσεις

καλημερα δεν ξερω για το 7 αλλα σε οσα εργαστηρια εχω παει μου εχουν πει οτι η εγκυμοσυνη ξεκιναει απο 5 και πανω.θα ελεγα να παρεις τον γιατρο σου να τον ενημερωσεις για πιο σιγουρα σημερα ομως μην το αφηνεις

Για πιο λογο προβληματιζεσε? Τα φυσιολογικα ορια της γυναικας οταν δεν βρισκετε σε κυηση ειναι 0-5.Επομενως απο την στιγμη που δεν εισαι εγκυος, το 4,7 ειναι φυσιολογικο.Στα αποτελεσματα που πηρες δεν σου δειχνει διπλα τις φυσιολογικες τιμες?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Γραφει φυσιολογικα 0.... τι να πω.... και εκει στο εργαστηριο μου ειπαν ταχα εγινε γονιμοποιηση αλλα δεν εχει εμφυτευτει και οτι μπορει να παει πανω ή οχι ...και κατι τετοια.....τι σημαινουν ολα αυτα?

Διαφημίσεις

με μια μερα καθυστερησης πηγα εκανα χωριακη και ηταν 5 και κατι ο μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι θετικο αλλα στα ορια πηρα κατευθειαν τον γιατρο μιλησαμε και μου ειπε προφανως εγινε αργα η συλληψη.παρε τον γιατρο σου και μαθε δεν εχεις να χασεις τιποτα ισως να εισαι και να σου ζητησει επαναληψη σε δυο μερες και να σου δωσει χαπια για το αιμα

Κορίτσια οι τιμές κάτω από 5 για τις γυναίκες είναι φυσιολογικές τιμές και δε δηλώνουν την ύπαρξη εγκυμοσύνης. Εξάλλου ήρθε και η περίοδος οπότε... Πάντως ένα τηλ στο γιατρό δεν βλάπτει...

ρε κοριτσια αφου της ηρθε κ περιοδος!η καθυστερηση ηταν γιατι ηταν μεσα στο αγχος η κοπελα.εδω κ 4 μερες ρωταει συνεχεια το κοριτσι.φανηκε οτι ειχε τρομερο αγχος!το 4.7 ειναι τιμη οταν δεν εισαι εγκυος.κ με 4 μερες καθυστερηση κιολας επρεπε να ειναι πανω απο 100!

Διαφημίσεις

koritsia sas euxaristo gia to endiaferon... piga se ginekologo....den moupe kai polla polla... alla apoti katalaba mpori kai na itan vioximiki kuisi alla mou ekane entiposi pou moupe meta apo 2 periodous na prospathiso pali....giati theli 2 mines na apokatastathi i mitra?

το συμπερασμα για βιοχημικη πως το εβγαλε?δηλαδη σου ειπε για αποβολη?το τεστ δε σου ειχε βγει αρνητικο πριν 3 μερες?τι να πω μπερδευτικα.

αν ηταν βιοχημικη οντως μετα απο 2 περιοδους πρεπει.αλλιως κινδυνευει παλι με παλινδρομηση

Βιοχημικη ειναι μια κυηση που ΔΕΝ εχει διαπιστωθει με υπερηχο, αλλα εχει ανεβει η χοριακη και για καποιο λογο πεφτει. Στην δικη σου περιπτωση ειναι καθαρα βιοχημικη. Εγινε η εμφυτευση, αλλα δεν προχωρησε παραπερα. Μαλιστα εφοσον στην 4η μερα καθυστερησης ειχες 4,7 χοριακη, σημαινει οτι η εγκυμοσυνη ειχε σταματησει πιο νωρις ακομη. Οι περισσοτερες γυναικες εχουν 2-3 βιοχημικες κυησεις στη ζωη τους και δεν το παιρνουν χαμπαρι....

Τωρα εαν θα περιμενεις 2 κυκλους, νομιζω οτι ειναι καπως τραβηγμενο. Δεν εγινε αποξεση, οποτε ουσιαστικα η μητρα καθαρισε με την περιοδο και ειναι ετοιμη για μια νεα προσπαθεια τον αμεσως επομενο μηνα. Αυτο ισχυει γενικα, αλλα αφου ειπε ο γιατρος σου να περιμενεις και του εχεις εμπιστοσυνη, ακολουθησε τη συμβουλη του. Εμεις εδω δεν υποκαθιστουμε σε καμια περιπτωση τους γιατρους.

Διαφημίσεις

υπαρχει πιθανοτητα ολα αυτα να γινονται λογω κούρασης, κακης διατροφης κτλ?

Το 80% των βιοχημικων κυησεων εχουν ως αιτια καποια γενετικη ανωμαλια, δηλ. ενας λαθος της φυσης, που η ιδια φροντιζει να το αποβαλλει (ευτυχως!), οποτε μην αναρωτιεσαι εαν εφταιξες σε κατι. Οχι, δεν ισχυει αυτο και μην εχεις τυψεις!

Κορίτσια γειά σας!!! Θέλω κι εγώ την γνώμη σας σε κάτι... Στις 16 του μήνα μπήκα στον 8ο έχω αρχίσει να έχω αρκετή δυσφορία, πόνους στη πλάτη και στη μέση... 'Οσο περπατάω νιώθω κάπως καλύτερα αλλα δεν ξέρω αν στον μήνα που είμαι κάνει να περπατάω ή όχι? Και όταν λέω περπάτημα μη φανταστείτε τρελά πράγματα.. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και τώρα που φτάνει προς το τέλος της έχω αρχήσει και προβληματίζομαι λίγο...

μην ανυσηχεις εγω κ στα 2 εκανα μαραθωνιους κ τωρα στο τριτο παιδι μπαινω στον 8ο σε λιγες μερες κ με εχουν φαει οι δρομοι.δεν εχω κ διπλωμα οδηγησης μενω κ μιση ωρα απο την αγορα κ φορτωνομαι ολα τα ψωνια στο καροτσι με τον μικρο επανω κ τα ανεβαζω 3 οροφους γιατι δεν εχουμε ασανσερ.καμια φορα ανεβαινω κ 2 κ 3 φορες φορτωμενη:rolleyes: εχω κ αλλα 2 παιδια σπιτι κ τρεχω ολη μερα.μεσο ορο περπαταω 2 ωρες την ημερα :P καλο κανει το περπατημα .θα γεννησεις ευκολα.εγω το πρωτο το εκανα σε 2 ωρες κ το 2ο σε ενα τεταρτο.δε λεω να ξεπατωθεις αλλα 1 ωρα την ημερα μια χαρα ειναι.

• 2 χρόνια μετά...

geia sas thelw tin gnwmi sas!,eimai 21. stis 6/5 mou irthe periodos kanonika kai stis 10/5 eixa epafi me to agori mou stin arxi me profilaktiko meta xwris profilaktiko alla den teleiwne mesa mou. (eixe sxedon teleiwsei i periodos mou). ton epomeno mina stis 6/6 mou irthe periodos. eixa gemisei kai spuria kai ponoi xamila kai ponouse kai i mesi mou (o kiklos mou einai 28 meres peripou alla auti ti fora irthe 4 meres argotera) ala me anisixise giati stin arxi eixa mikri roi meta kanoniki pros poli kai meta pali ligi kai meta pali kanonika kai paei legontas alla teleiwse me ta sinithismena kafe kai kratise 5-6 meres. twra omws anisixw mipws iparxei periptwsi na eimai eggyos. den exw simantika simptwmata apla exw parei miso kilo kai spania exw kati enoxliseis xamila pou kratane deuterolepta kai xthes kathws fternistika eixa mia mikri enoxlisi katw xamila ala stamatise amesws meta to fternisma. na kanw xoriaki i' tzampa anisixw? :?

Arkoudakia

Κι εγώ είχα μία βιοχημική αποβολή που το κατάλαβα ως εξής. Στην πρώτη μέρα καθυστέρησης είχα β-χοριακή 25, μετά από 2 ημέρες μου ήρθε η περίοδος, δεν επανέλαβα τη χοριακή γιατί μαζί με το αίμα είχα και ένα κομματάκι που ήταν σαν το σάκο (το κατάλαβα γιατί είχα μία αποβολή λίγους μήνες νωρίτερα). Αλλά αν η χοριακή σου ήταν 4,7 την ημέρα της περιόδου ήταν πολύ πιθανό να ήταν υψηλότερη 1 ή 2 ημέρες νωρίτερα. Δυστυχώς αυτό ποτέ δε θα το μάθεις. Πάντως όσο για το να περιμένεις 2 μήνες δεν πιστέυω ότι ισχύει. Εγώ τυχαία έμεινα πάλι έγγυος τον αμέσως επόμενο μήνα και όαλ πάνε πολύ καλά. Ο γιατρός που του είπα το ιστορικό μου μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος που η εγκυμοσύνη συνέβη τόσο κοντά στη βιοχημική.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...