Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ;

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Με βοηθήσατε να λύσω παρα πολλες απορίες μου από τότε που πρωτομπήκα εδώ. Παρόλα αυτά παρατήρησα πως οι περισσότερες κοπέλες έχουν πολύ στρωμένο κύκλο και κάποια πράγματα κάπως μπορείτε να τα προβλέψετε κατα το δυνατό.

Ο κύκλος μου είναι άνω των 40 ημερών με μέσο όρο τις 47 ημέρες. Βέβαια έχει κάνει και 35 μέρες και 30 κάποιες φορές άτακτα μέσα στο χρόνο. Δεν έχω πολυκυστικές ούτε κάποιο άλλο θέμα. Εχω υποθυρεοειδισμό αλλά σταθερά ρυθμισμένο θυρεοειδή εδω και χρόνια με χαπάκι και παρακολούθηση. Προσπάθειες έχουμε ξεκινήσει, όμως δεν έχω ποτέ σημάδια ωορηξίας. Η γιατρός μου δε με είχε παροτρύνει να κάνουμε κάτι για τον κύκλο όταν της είχα πει οτι θα ξεκινούσαμε προσπάθειες, ίσως επειδή δεν ήξερα ακόμα το πότε θα αρχίζαμε.

Τώρα ετοιμάζομαι να φύγω διακοπές, δεν έχω κανένα σύμπτωμα εκτός από την τελευταία εβδομάδα που ξαφνικά άρχισα να έχω ευαισθησία στις θηλές και κάποια αραιά υγρά μόνο (δεν το ειχα αλλες φορες). Τελευταία περίοδος 11/07, κύκλος περίπου 47 ημέρες και βρίσκομαι στην 38η. Να κάνω τεστ πριν φύγω για διακοπές ή δε θα δείξει; Χωριακή πότε θα μπορούσα να κάνω; Επαφές είχαμε από τη 10η μερα του κύκλου και μέρα παρά μέρα μέχρι σήμερα. Περίοδο δεν ξέρω πότε θα περιμενα αλλα λογικά γύρω στις 28/08 φαντάζομαι.

Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά με βάση τον κύκλο μου δεν καταλαβαίνω ποτέ αν κάποιο μήνα έχω καθυστέρηση ή αν αλλάζει απλά.

τι λετε να κανω;:confused:

Διαφημίσεις

Μηπως να κανεις ενα τεστακι για να σου φυγει και το αγχος???Εχω παρει απειρα τεστ εγκυμοσυνης λογω μεγαλου κυκλου..Αλλα ευτυχως τελος αυτα για την ωρα τουλαχιστον!!Σου ευχομαι να βγει θετικο και να εχεις κι εσυ γεματη την αγκαλιτσα σου!!!!:-)

ry6tp3.png

γεια σου Διδυμάκι και να σου ζήσουν τα μωράκια σου!! Πω πω με ένα σμπάρο δυο μπουμπουκάκια εε; μπράβο σου!

Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω ένα τεστάκι ή ακόμα καλύτερα να κάνω μια χοριακή πριν φύγω, αλλά από όσα διαβάζω εδώ είναι μάλλον νωρίς και δε θα δείξει νομίζω. Η άλλη περίπτωση είναι να το αγνοήσω και να μην κανω τίποτα τώρα και όταν γυρίσω να κάνω τότε, αλλά αφού τα πέρασες θα ξέρεις... με τρώει το χεράκι μου να κανω τεστ χαχαχα! Βασικά αν δε με είχαν ενοχλήσει οι θηλές μου δε θα το σκεφτόμουν καθόλου μήπως τρέχει κάτι. Το κάπνισμα σκέφτομαι στις διακοπές που είναι πάντα περισσότερο γι᾽αυτό φοβάμαι...

εσένα ο κύκλος σου πόσο μεγάλος ήταν και πως το κατάλαβες οτι ήσουν έγκυος; εμένα με μπερδεύει πολύ αυτό το θέμα γιατί δε μπορείς να ξέρεις αν έχεις καθυστέρηση ή αν αλλάζει ο κυκλος!!!

καλησπερα!!!

τεστ θα σου ελεγα να μην κανεις γιατι αφου εχεις τοσο μεγαλο κυκλο ισως να μην δειξει τιποτα ακομα, καλυτερα κανε μια χοριακη. κανε την εξεταση πριν φυγεις για να σου φυγει πρωτα απο ολα το αγχος και δευτερον αν εισαι εγκυος (που στο ευχομαι ολοψυχα) ισως θα πρεπει να προσεχεις λιγο πιο πολυ εκει που θα πας.παρολα αυτα αν δεν δειξει τιποτα ακομα (λογο του μεγαλου κυκλου σου) και επιμενουν τα συμπτωματα κανεις αλλη μια οταν γυρισεις. σου ευχομαι γρηγορα με ενα μπεμπακι στην αγκαλια σου!!!!

XBQNp3.png

αααα κι αλλα διδυμακιααα GEORGIACH! να σας ζήσουν ρε κορίτσια, διπλό το καλό!! μαλλον θα πάω για μια χοριακή γιατι αν τυχόν είμαι, είναι κρίμα να βγει μπαρουτοκαπνισμένο το πλασματάκι από το τσιγάρο!

και αν είναι αρνητική είμαστε οκ, το πολύ πολύ αν δεν αδιαθετήσω μέσα στο 2010, να μεγάλωσε κι άλλο ο κύκλος μου!!! :lol: ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή σαν να έχεις δικιο πρέπει να ναι νωρίς φιλακια για την ώραα :D

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...