Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ KAI ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΒΛΕΝΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ (ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ....ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ!!!:roll::roll::roll:

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ:?::?::?:

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

Διαφημίσεις

σε μένα που ειχε συμβει αλλα σε μικρότερη εβδομάδα μου είπε ξεκουραση στο σπίτι και μου είχε δώσει utrogestan,καποια στιγμη που είχα δει παραπάνω αίμα μου είπε και έκανα ένεση proluton (αν θυμάμαι καλα το όνομα) όλα όμως τώρα είναι μία χαρα. Μην αγχώνεσαι γιατι αυτο δεν βοηθάει,αν δεις περισσοτερο αιμα παρε τον γιατρό σου.

YiMXp3.png

και εγω ειχα δει λιγο αιμα καπου την 6η εβδομαδα μονο για μια μερα.Το ειχα συζητησει με το γιατρο γιατι φυσικα ειχα ανησυχησει πολυ και μου ειχε πει οτι το λιγο δεν μας πειραζει και μπορει να ξανασυμβει,οταν δουμε πολυ αιμα ανησυχουμε.Γι'αυτο το λογο μου ειχε πει να αγορασω την proluton (ειναι ενεση που την κανεις εαν δεις πολυ αιμα) και να την εχω στο ντουλαπι μου για ωρα αναγκης.Οπότε μην ανησυχεις γιατι το λιγο αιμα ειναι κατι που συνηθιζεται στην διαρκεια της εγκυμοσυνης,απλα δεν θελει κουραση.

ΕΙΧΑ ΑΙΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΑ UTROGESTAN 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΗΠΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ.....

line_flow1_beg_39_time_992836800_text_c720c3f5ede1e9eadcf1e120f4e7f220e6f9def220eceff520e5dfede1e92e2e2e2e2e2e2e.gif

Εγω να δεις στην εγκυμοσυνη αιμα που ειχα!!!Ειχε γεμισει το πατωμα αιμα....!!!Μου εδωσε κ μενα utrogestan κ εκανα ένεση proluton κ πληρη ακινησια για 2 εβδομαδες τουλαχιστον κ μεχρι τον 4ο δεν εκανα τιποτα απο δουλειες κτλ!!Παρολαυτα εδω κ 8 μηνες εχει ερθει στη ζωη μας η μπουμπου!!Μην αγχωνεσαι καθολου,ξεκουρασου χαλαρωσε κ ολα θα πανε καλα!

Βεβαια καλο ειναι επειδη καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη να εχεις συνεχη επαφη με τον γιατρο σου σε περιπτωση που δεις περισσοτερο αιμα.....κ αν πηγαινες κ μια βολτα να σε δει ακομα καλυτερα!

Ts65p3.png

Διαφημίσεις

το περασμενο σαββατο το βραδυ ειδα και εγω αιμα , πηρα το γιατρο μου ειπε ξεκουραση κ πολλα υγρα. το πρωι δεν ειχα αιμα αλλα κρατησε το καφε για καμια βδομαδα, τωρα δεν εχω καθολου. εντωμεταξυ καναμε κ την αυχενικη τη δευτερα κ δεν ειδε κατι , μονο κατι μου ειπε για χαμηλη προσφηση του πλακουντα αλλα δε το θεωρησε σημαντικο γιατι θα επανερθει μονος του ειπε.

εφοσον δεν ξαναειδες, δε θα ειναι κατι , απλα μη κουραζεσαι!

ειχα κουραστει πολυ ομως.εχω κ ενα ζουζουνι 9 μηνων εχει αρχισει μπουσουλημα, να στεκεται ορθιος, στρατα στρατουλα, κ με εχει ξεθεωσει...

LKcZp2.png 3bjwp3.png

Αίμα? Εγώ γέμισα ποτάμια από την 7 βδομάδα μέχρι και τον 7 μήνα!! Και αποκόλληση και από όλα. Καμμία, δουλειά, όλο ξάπλα από την αρχή, πλήρη ακινησία από τον 40 μέχρι τον 7ο, σηκωνόμουν μόνο για τουαλέτα, που και αυτό το απέφευγα όσο μπορούσα γιατί φοβόμουν τι θα δω. Και ultrogestan και proluton και από όλα. Μετά τον 7ο ήμουν μια χαρά, αλλά τότε δεν μπορούσα να κουνηθώ με την κοιλάρα που είχα.Δίδυμα γαρ, αλλά τελικά όλα καλά και όπως βλέπεις έχω 2 κοράκλες, κοντεύουν 3 ετών. Ξεκουράσου, μείνε ξαπλωμένη, να έχεις συνεχη επαφή με τον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 11 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ KAI ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΧΑ ΒΛΕΝΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ (ΕΛΑΧΙΣΤΟ) ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ....ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ!!!:roll::roll::roll:

ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ:?::?::?:

κ εμενα μου ετυχε κ σαυτη την εγκυμοσυνη κ στην προηγουμενη.επαιρνα ουτρογκεσταν 1 χαπι την ημερα κ μαγνησιο 3 φορες την ημερα απο 2 χαπια τη φορα μεχρι 12 εβδ.αλλα κ στην πρωτη εγκυμοσυνη επαιρνα μονο ουτρογκεσταν προληπτικα γιατι ειχαν προηγηθει 2 αποβολες.

απο οσο ξερω σε τετοια περιπτωση δινουν ουτρογκεσταν κ μαγνησιο

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...