Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

13ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Recommended Posts

Καλησπερα!Θα ηθελα τα φωτα σας ...σε 3-4 μηνες αρχιζω δουλεια ισως να λειπω και 12ωρα και 14 ωρα απο το σπιτι...Ο μικρος μου ειναι τωρα 13μηνων θηλαζει ακομη με μανια..και μετα το φαγητο του με στερεα τροφη...ειτε για να χουζουρεψει ειτε για να αποκοιμηθει...ειτε επειδη απλα βαριεται...ξυπναει ακομη την νυχτα και ζηταει το στηθος απεγνωσμενα!Εγω ισως χρειαστει 4 φορες το μηνα να λειπω την νυχτα.Μπορω τωρα να αρχισω αντλησεις για να δημιουργησω τραπεζα μητρικου γαλακτος??Δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει θηλαστρο...στους πρωτους μηνες απο ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ αναγκαστηκα και εδωσα συμπληρωμα μια φορα την μερα ομως και οχι παντα.Μετα το 6μηνο διαπιστωσαμε οτι το εκζεμα που ειχε στο μαγουλακι ηταν απο Αλλεργια στο αγελαδινο γαλα παρακαλω!!!!!!!!!!!!και απο τοτε ως σημερα 7 ολοκληρουσς μηνες πινει μονο απο το δικο μου!!!!!!!!!!ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ!!!!!!!!και για αυτο δεν πηρα ουτε υποαλλεργικο γαλα!!!Τι με συμβουλευετε να κανω???βεβαια τωρα ειναι στην κανονικη του διατροφη μονο 2 μεριδες αν υποθεσουμε οτι θα επινε ξενο γαλα(πρωι -βραδυ)αλλα ο δικος μοθ γιος θηλαζει και 10 φορες το 24ωρο...δεν τις εχω μετρησει!!!!!!!Περιμενω τις συμβουλες σας!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και μενα θηλαζει αμετρητες φορες,και δουλευω 8ωρο,γιατι αγχωνεσαι? Το μωρο σου ειναι μεγαλο, οταν θα λειπεις θα τρωει φαγητο,φρουτα,θα προσαρμοστει, μην ανυσηχεις.

Εμενα κοιματε μονο με στηθος, θηλαζοντας, αλλα οταν την αφηνω στη μαμα μου την κοιμιζει στο καροτσι.

Εσυ θα φροντισεις οταν θα εισαι σπιτι να θηλαζεις μόνο, τις στερεες θα τις τρωει οταν θα λειπεις,ετσι εκανα κι εγω πριν μερικους μηνες,τωρα τελευταια ομως μου ζηταει το μωρο φαγητο οταν ειμαστε μαζι, μου λεει ''μαμ'' και τρεχει προς το ψυγειο....

Ολα θα πανε μια χαρα θα το δεις!

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Σ'ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.Και μενα κοιμαται με θηλασμο...και ξεσηκωνει τον κοσμο αν δεν τον παρω στο στηθος την νυχτα οταν ξυπνησει.Και να δω τι θα κανω που θα πρεπει να παω στο νοσοκ.για δουλεια σε λιγο καιρο...Απ'οτι καταλαβα θηλαζεις ακομη ε?Εγω νομιζω οτι ηρεμει ο ψυχικος του ο κοσμος με τον θηλασμο και ετσι οπως συμπεριφερεται την νυχτα.Σκεφτομαι και βρεφονηπιακο σταθμο αλλα δεν ξερω πως θα τα καταφερω....νιωθω τοσο αγχος που θα τον αφησω...βασικα τις νυχτες γιατι ετσι ειναι η δουλεια μου σιγουρα μεσα στα 8ωρα μην πω και παραπανω θα εχω και νυχτες που θα λειπω.......αναγκαστηκα για 4 χρονια ακομη.......

Ναι θηλαζω ακομη,για τις νυχτες που λες εγω δεν εχω λειψει ποτε και δεν ξερω να σε συμβουλεψω,ευτυχως ειναι μονο 4 φορες τη νυχτα.

Γονεις ή πεθερικα σαν πρωτη επιλογη δεν εχεις να τον αφησεις??

Και ο παιδικος ειναι βεβαια λυση εσυ ξερεις καλυτερα.

Και εγω ειχα τρομερο αγχος οταν ηταν να γυρισω στη δουλεια,ευτυχως ολα καλα και γυρισα οταν η μικρη μου ηταν 4 μηνων,αλλα οπως βλεπεις τα καταφεραμε μια χαρα.

Φυσικα και ηρεμει ο ψυχικος τους κοσμος με το θηλασμο,ειναι το α και το ω για τα μωρακια μας,μη το πολυσκεφτεσαι θα τα καταφερετε μια χαρα.

Οτι αποριες και δυσκολιες συναντησεις στην πορεια,εδω ειμαστε!

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...