Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΑΓΗΤΟ? ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ.

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Εδώ και 10 μέρες περίπου ο μικρός μου (19μηνων), δεν θέλει να τρώει το φαγητό του. Μέχρι τώρα ήταν πολύ καλός και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μου λέει "μαμ", καθόμαστε, και μόλις βλέπει ότι είναι φαγητό (και όχι φρουτόκρεμα, μπισκοτόκρεμα, γάλα, κλπ), βάζει τα χέρια στο στόμα και δεν κατεβάζει ούτε μια μπουκιά. Αν του δώσω κάτι άλλο (είτε κάτι από τα παραπάνω, είτε τοστ πχ), το κάνει ΝΑ!!! Πεινάει δηλαδή... Προσπάθησα (μάταια) να τον ξεγελάσω...

καμια συμβουλή; Thanks!

Την μέρα που σε πρωτοαντίκρισα, αντίκρισα το φως μου!

Διαφημίσεις

Το σκέφτηκα. Θα του φτιάξω μπιφτεκάκια και βλέπουμε.

Ευχαριστώ πολύ!

Μπιφτεκάκια, γιουβαρλάκια, αρακά με πατάτα, κοτόπουλο μαλακό και σχεδόν τα πάντα μπορεί να φάει αφού είναι πια μεγάλος και θα έχει και αρκετά δοντάκια!! Μιας φίλης η κόρη που έιναι 18 μηνών τρώει μεχρι και αρνι!!! ;) καλά δε λέω ναι στο αρνί αλλά θέλω να σου πω ότι και το κρέας το τρώει μια χαρά....καλή επιτυχία!!

Μακάρι να έκανε έτσι και η δικιά μου κόρη!

19 μηνών είναι και αυτή, τρώει 3 μπουκίτσες από κανονικό φαγητό και έπειτα ΣΤΟΠ! Τα φτύνει! Οπότε το υπόλοιπο αλεσμένο... :-(

Θα μάθει πιστεύω σιγά σιγά, αλλά γενικά είναι δύσκολο παιδί στο φαγητό... Δεν επιμένω και πολύ γιατί από 9700 γρ. που είναι τώρα απορώ πόσο θα πάει αν τρώει (?) μερικές μπουκιές στερεά τροφή...

Διαφημίσεις

Καλές μου μανούλες ευχαριστώ πολύ!!!

Μου άρεσε η ιδέα για τα γιουβαρλάκια(καλύτερα απο μπιφτέκια...)

Titi_S ταλαιπωρία αυτό που περνάς... Εμάς 10 μέρες δεν τρώει αλεσμένο φαγητό (τα άλλα κανονικά)και μου κακοφαίνεται τρομερά!!! Αν σου τρώει όμως αλεσμένα, άστην ακόμα. Εμένα η παιδίατρος μου είχε πει ότι καλύτερα φαγητό και φρούτο αλεσμένο και όλα τα άλλα κανονικά (πατάτες, μπισκοτάκια, τοστ,κλπ)