Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

7,5 εβδομαδων και σταματησαν τα συμπτωματα

Recommended Posts

Κορίτσια βοήθεια,

είμαι καινουργιο μέλος και είμαι 7,5 εβδομάδων και σταμάτησαν οι αναγούλες που είχα και με έχει πίασει τρομερό άγχος.

Είχα μια παλίνδρομη στην οποία βεβαία τα συμπτώματα δεν σταμάτησαν όμως έχω ανησυχήσει τόσο πολύ............. Εχώ ραντεβού την επόμενη εβδομαδα και δε θέλω να το πω στον άνδρα μου, γιατί στεναχωριέται πολύ

Διαφημίσεις

Eldim γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο τον γιατρό σου να του πεις την ανησυχια σου... μπορεί να σου πει να πας ενωρίτερα για υπέρηχο, να δεις το σπορακι σου ότι ειναι μια χαρά και να σου φύγει η έννοια! Είναι κρίμα να περνάς άδικα τόση αγωνία... Πριν ειχες έντονη τάση για εμετό και τώρα όχι γι αυτό αγχώθηκες? Πάντως κι εγω δεν έχω κάθε μέρα αναγούλες...

Σ' ευχαριστώ Θεέ μου...

aUeJp3.png

Σ΄ ευχαριστώ Νικουδακι, δεν θέλω να αγχώσω τον αντρούλη μου γιατί περνάει δύσκόλα, θα προσπαθήσω να ηρεμήσω, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά αλλά όποιος έχει καεί φυσάει και το γιαουρτι, γι΄ αυτό αγχώνομαι τόσο πολύ!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια βοήθεια,

είμαι καινουργιο μέλος και είμαι 7,5 εβδομάδων και σταμάτησαν οι αναγούλες που είχα και με έχει πίασει τρομερό άγχος.

Είχα μια παλίνδρομη στην οποία βεβαία τα συμπτώματα δεν σταμάτησαν όμως έχω ανησυχήσει τόσο πολύ............. Εχώ ραντεβού την επόμενη εβδομαδα και δε θέλω να το πω στον άνδρα μου, γιατί στεναχωριέται πολύ

Κι εγώ αγχώθηκα όταν ξαφνικά σταμάτησαν οι αναγούλες και οι ζαλάδες...Αλλά μετά από 3 μέρες επανήλθαν!!Νομίζω άδικα αγχώνεσαι...το άγχος δεν είναι καθόλου καλό στην κατάστασή σου...Για αυτό χαλάρωσε...Όλα θα πάνε καλά!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Διαφημίσεις

Κορίτσια βοήθεια,

eldim καλησπέρα.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο γιατρό σου για υπέρηχο γιατί το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος για ένα μωράκι.Μην στενοχωριέσαι, είχα κι εγώ μία παλίνδρομη πριν 5 μήνες και ξέρω πόσος είναι ο πόνος αλλά και μόνο από τον φόβο σου μπορεί να παρερμηνεύεις τα πράγματα.Είναι απόλυτα ανθρώπινο.Κι εγώ πολλές φορές που σκέφτομαι να προσπαθήσω για άλλο μωράκι, μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να ξανατύχει το ίδιο, κάνω πίσω γιατί ξέρω ότι θα τρελαθώ μέχρι να είναι σίγουρο ότι όλα είναι οκ, οπότε άστο καλύτερα......

Αυτό θέλω να ελπίζω και εγώ, αυτή η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ πιο ήπια από την άλλη και ο γιατρός μου είπε ότι στάνταρ συμπτώματα δεν υπάρχουν, παρά μόνο στον υπέρηχο..................

Εννοείται ότι δεν υπάρχουν στάνταρ συμπτώματα. και 10 παιδάκια να κάνετε, 10 διαφορετικές εγκυμοσύνες θα έχεις,οπότε ηρέμησε όσο μπορείς και να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά γιατί το μικρούλι σου έχει ανάγκη τη γλυκιά του τη μανούλα, όσο ήρεμη είναι η μανούλα τόσο ήρεμο είναι και το σποράκι.

Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να μην το σκέφτομαι, άλλωστε όλα είναι στο χέρι του Θεού, σε αυτή τη φάση ούτε ο γιατρός δεν μπορεί να κάνει τίποτα, οπότε περιμένω μέχρι την Δευτέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια

eldim, καλημερα και καλη εγκυμοσυνη να εχεις.

σιγουρα εχουν δικιο οι αλλες κοπελες που σου ειπαν να παρεις τον γιατρο σου.

να σου πω την δικη μου εμπειρια, οταν ειμουν εγκυος στην δευτερη εγκυμοσυνη μου (εχω δυο αποβολες) ειχα πολλες αναγουλες και ζαλαδες μεχρι και την στιγμη που πηγα στον γιατρο και το εμβρυο δεν υπηρχε πια...

θελω να πω πως δεν ειναι απαραιτητο επειδη δεν νιωθεις κατι να σημαινει κατι κακο.

επισης να σου για μια φιλη μου η οποια σε ολη την εγκυμοσυνη δεν ενιωθε τιποτα, τιποτα ομως, ηταν σαν να μην ηταν εγκυος.

μην ανυσηχεις κοριτσακι, ολα καλα θα πανε!!

668bab1939.png

Διαφημίσεις