Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ποια εβδομαδα γεννηθηκε το τριτο παιδακι σας

dhmhtrianna+

Recommended Posts

Ειμαι εγκυος στο τριτο παιδι και ειμα στη 32 εβδομαδα.Στις 22 Ιουλιου μπαινω στο μηνα μου και ο γιατρος μου ειπε οτι θα πρεπει να ειμαι στην Αθηνα απο τις 30 Ιουλιου και να περιμενωνα ερθει η μεγαλη στιγμη, βλεπετε ειμαι απο νησι. Το θεμα ειναι οτι εχω αλλα 2 παιδακια που δεν θα ηθελα να αφησω για πολυ καιρο πισω. Αν θελετε να μου πειτε τις εμπειριες σας και επισης τη γνωμη σας για την προκληση τοκετου..:?:

Διαφημίσεις

Εμένα μάλλον η απάντηση μου θα'ναι λίγο άκυρη γιατί το 2ο+3ο παιδί είναι δίδυμα και γέννησα με προγραμματισμένη καισαρική 36 εβδ + 2 ημ.

oC5Ep3.png

73sZp3.png

Καλή μου, αυτά δεν έχουν καθορισμένες ημερομηνίες, αλλά κατα κύριων θα περιμένεις για πιο σίγουρα από την 38η εβδομάδα και έπειτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εμπιστευθείς τον γιατρό σου και μάλιστα την ημερομηνία που σου λέει είναι αρχές της 38ης, πόσο ακόμη να περιμένεις στο νησί? Όσον αφορά για την πρόκληση μην ανησυχείς είναι μια πολύ συνηθισμένη διαδικασία γέννας. Εγώ μόνο το πρώτο μου παιδάκι γέννησα με σπασμένα τα νερά τα άλλα δύο μου τα γέννησα με πρόκληση. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, μην ανησυχείς και σύντομα να έχεις το αγγελουδάκι σου (αγοράκι ή κοριτσάκι)στην αγκαλιά σου. Αν επιτρέπετε απο ποιό νησί είσαι?

Διαφημίσεις

Καλή μου, αυτά δεν έχουν καθορισμένες ημερομηνίες, αλλά κατα κύριων θα περιμένεις για πιο σίγουρα από την 38η εβδομάδα και έπειτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εμπιστευθείς τον γιατρό σου και μάλιστα την ημερομηνία που σου λέει είναι αρχές της 38ης, πόσο ακόμη να περιμένεις στο νησί? Όσον αφορά για την πρόκληση μην ανησυχείς είναι μια πολύ συνηθισμένη διαδικασία γέννας. Εγώ μόνο το πρώτο μου παιδάκι γέννησα με σπασμένα τα νερά τα άλλα δύο μου τα γέννησα με πρόκληση. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, μην ανησυχείς και σύντομα να έχεις το αγγελουδάκι σου (αγοράκι ή κοριτσάκι)στην αγκαλιά σου. Αν επιτρέπετε απο ποιό νησί είσαι?

Ειμαι απο Συρο ,απλα αν πρεπει να περιμενω στην αθηνα 3 εβδομαδες θα πρεπει να παρω και τα παιδια μαζι ή μπορω να κανω προκληση τοκετου και να τελειωνω. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θα το πιεσω να βγει ενω ακομα δεν ειναι ετοιμο:roll:

Τι εννοείς δεν είναι έτοιμο και θα το πιέσεις? Αν δεν θέλει το νινάκι σου να βγεί ως το τέλος τότε πάλι πρόκληση θα κάνεις. Αν το μωρό είναι καλά και καλό σε βάρος τότε πιστεύω οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το λέω από δική μου εμπειρία, διότι ο οργανισμός μου δεν ετοιμάζετε για γέννα όσους μήνες και να πάρω, όπως λέει και ο γιατρός μου η μήτρα μου κοιμάται. Έτσι πάω και γεννάω υποχρεωτικά με πρόκληση και Δόξα το Θεό όλα πήγαν καλά. Αν ανησυχείς για το τί θα κάνεις, κάνε την πρόταση στο γιατρό σου να πάς με ραντευού για πρόκληση, ξέρω πολλές που το κάνουν. Αλλά και πάλι αν πάς μία βδομάδα νωρίτερα δεν είναι και πολλές οι μέρες που θα λέιψεις, είναι ευκαιρία να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς, αν υπάρχει κάποιος πίσω να φροντίσει την οικογένειά σου.

αnastasia t. τα ιδια κι εγω...κοιμαται του καλου καιρου μαλλον....με βλεπω απο βδομαδα με προκληση θα ειμαι 39+... και ο πλακουντας εχει αρχιζει να ωριμαζει αρκετα,μην "πεσει"λοιπον:roll:

4

Αχ, να σας πω κι εγώ? Γέννησα 38+4. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει ποιό παιδί είναι. Την πρώτη μου την γέννησα 36+ και τη δεύτερη 39+ με πρόκληση.

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Διαφημίσεις

δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα στον τοκετο.το σωμα περναει απο ενα σωρο διαδικασιες,ξεκιναν βιοχημικες αλλαγες ορμονες εκρυονται απο τα επινεφριδια μεσα στο σωμα μας.φανταστητε οτι ειμαστε σαν ενα εργοστασιο που λειτουργει με μια σειρα εκ των εσω.για μενα η προκληση ειναι μεγαλο λαθος.οταν το παιδι εχει ωριμασει και ειναι ετοιμο να ερθει τοτε ξεκιναει η διαδικασια του τοκετου.στα δυο αγορια μου με διαφορα 13χρονων γεννησα την τελευταια μερα της πητ μου,η κορη μου ηρθε δυο βδομαδες νωριτερα,και ακομη οταν το μωρο ειναι ψηλα και πισω με 1-2-3 διαστολη και προκληση επισεις νομιζω οτι αυξανονται οι πιθανοτητες για επιπλοκες και φυσικα για κτ.σε ενα προχειρο ψαξιμο βρηκα αυτο οποια θελει το διαβαζει μου φανηκε ενδιαφερον και καλο για να δειτε πανω κατω το θεμα σφαιρικα.http://www.tsiotas.gr/rat_gr.htm

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif