Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Όλα ήταν τέλεια στη βάπτιση, εκτός από τα παρατράγουδα. Θέλω τη γνώμη σας.

Lora2

Recommended Posts

Λοιπόν η ιστορία αρχίζει όταν αρνήθηκε ο κουμπαρος να βαπτίσει την κόρη μου γιατί θα μετακόμιζε σε άλλη πόλη. Ο μόνος που μας πρότεινε να τη βαπτίσει είναι ένας φίλος του άντρα μου, ο οποίος είχε σχέση (φοβερή) μιας εβδομάδας με την κολλητή μου και εκτοτε η κολλητή μου δε θέλει να τον ξαναδεί.

Εμείς πριν πουμε το τελικό ναι στον φίλο του άντρα μου και νονός τώρα πια, είπαμε σε όσους θα θέλαμε να γίνουν νονοί ότι έχουμε ξεμείνει απο νονό. Και στην κολλητή μου. Κανείς άλλος δεν προσφέρθηκε να γίνει νονός (είναι και δυσκολοι καιροι και.... καταλαβαίνετε.)

Συναντηθηκαμε με τη φίλη μου και της είπα ότι στη βαπτιση νονός θα είναι ο ταδε. Δεν έδειξε να ενοχλείται (εκείνη τη στιγμή), αλλά μετά εξαφανιστηκε για 2 μηνες μέχρι τη βαπτιση. Το προσκλητήριο το έδωσα μέσω τρίτου. Τη πηρα τηλ να τη ρωτήσω αν κάτι την έχει πειράξει, δεν απαντουσε, της έστειλα sms. Μου απάντησε ότι έχει πολύ δουλειά. Επίσης να τονίσω ότι και άλλες φορές που την πήρα τηλ δε το σηκωσε.

Ερχεται η μέρα της βάπτισης. Αφαντη η φίλη μου. Μια άλλη φίλη μας μου είπε ότι ήταν άρρωστη. Τηλεφωνο δε πηρε να πει ένα "να σας ζήσει". Έστειλε μετά από τρείς μέρες ενα μηνυμα που έλεγε ότι δεν ήρθε γιατί ηταν άρρωστη.

Από κοινή μας φίλη έμαθα ότι την πειραξε που έγινε νονός ο πρωην της. Και ότι μπορουσα να βάλω κάποιον άλλο νονό, ακόμα και τα αδερφια μου(πραγμα στο οποίο δεν είμαι συμφωνη.) Απο όλα αυτά φυσικά τίποτα δε μου είπε κατα πρόσωπο.

Πείτε μου βρε κορίτσια γιατί θα σκάσω, έκανα λάθος; Μήπως ηταν λάθος η επιλογή νονού; Να τονίσω ότι ο συγκεκριμένος από τότε που σαραντισε η μικρή έρχεται 1 φορά την εβδομαδα για να μας δει. Ενώ η φίλη μου δεν έχει έρθει ποτέ σπίτι.

Πειτε μου εσεις τι θα κάνατε;

pECmp3.png

Διαφημίσεις

τιποτα κακο δεν εκανες,δεν θα επιλεγεις τους ανθρωπους γυρω σου με βαση τη φιλη σου,αλλο η σχεση της κ αλλο η δικη σου κουμπαρια. μη στενοχωριεσαι,το σημαντικο ηταν που ειπες οτι ο νονος σας τιμαει κ βλεπει το μωρο

kαλημερα..

ΚΑτα την αποψη μου δεν πρεπει να σε απασχολει καθολου το θεμα!!!Οταν επιλεγουμε ενα ανθρωπο για νονο του παιδιου μας ,δεν ρωτάμε όλο τον ντουνια αν συμφωνει!!!!

Αποφασιζει ΜΟΝΟ του το ζευγαρι και δεν εχει να δωσει λογο σε κανενα!!!Αν ειναι δυνατον να εχουν ολοι λογο και να παρεξηγιουνται κι ολας σε τοσο προσωπικα ζητηματα!!!!Η φιλη σου εχει το προβλημα οχι εσυ.Και 10 χρονια σχεση να εχει μ αυτο τον ανθρωπο παλι επρεπε να μην δειξει τιποτα!!!!(κανονικα δεν θα επρεπε να την πειραξει καν , αλλα τεσπα δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι το επιπεδο για να μην στεκονται σε τετοιες μικροτητες)

QJZup3.png

bxuCp3.png

Διαφημίσεις

και που ρωτησεσ υπερανω εισουν αυτη επρεπε να σρο ζητησει το μωρο.μια χαρα επιλογη εκανεσ και ακουγεται και καλοσ νονοσ .ασε που τα προβληματα τησ επρεπε να τα λυσει μονη τησ και οχι μεσα απο το μωρο σου .μακρια τετοιοι !εγω δεν θα την συγχωρουσα και ασ την ηξερα απο μωρο

Δεν έκανες τίποτα κακό. Νόμιζες ότι ήταν φίλη σου. Δυστυχώς δεν ήταν πραγματική φίλη. Η συμπεριφορά της είναι εντελώς ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη.

Μια χαρα εισαι κοπελα μου δεν εκανες κανενα λαθος. Η κολλητη σου εχει πολλα προβληματα τα οποια πρεπει να λυσει εκεινη πλεον μονη της. Εσυ ασχολησου με το παιδι σου και με τον αντρα σου και με τον νονο που οπως μας λες ειναι και πολυ σωστος προς το παιδι. Αντε με τις ιστοριες τις ψυχολογικες της καθεμιας και του καθενα......(μιλαω για την κολλητη σου οχι για σενα κοπελα μου)

ξυπνησα στραβα σημερα λεμε.......:evil:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

kαλημερα..

ΚΑτα την αποψη μου δεν πρεπει να σε απασχολει καθολου το θεμα!!!Οταν επιλεγουμε ενα ανθρωπο για νονο του παιδιου μας ,δεν ρωτάμε όλο τον ντουνια αν συμφωνει!!!!

Αποφασιζει ΜΟΝΟ του το ζευγαρι και δεν εχει να δωσει λογο σε κανενα!!!Αν ειναι δυνατον να εχουν ολοι λογο και να παρεξηγιουνται κι ολας σε τοσο προσωπικα ζητηματα!!!!Η φιλη σου εχει το προβλημα οχι εσυ.Και 10 χρονια σχεση να εχει μ αυτο τον ανθρωπο παλι επρεπε να μην δειξει τιποτα!!!!(κανονικα δεν θα επρεπε να την πειραξει καν , αλλα τεσπα δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι το επιπεδο για να μην στεκονται σε τετοιες μικροτητες)

συμφωνω απολυτα,ειναι θεμα ποιοτητας ανθρωπου η συμπεριφορα που θα βγαλει σε λεπτες περιπτωσεις.

(ασχετο:και εμενε η κολλητη μου ειχε σχεση με φιλο του αντρα μου 2 χρονια οταν χωρισαν ηταν πολυ τυπικοι και οι δυο σε ολα αφου φαντασου η φιλη μου μας παντρεψε και ο φιλος του αντρα μου ηταν ο οδηγος του αυτοκινητου που μας συνοδεψε στην εκκλησια.και στη τελικη σιγα μη ρωτησω τι θα κανω στις χαρες μου.)

Για μένα φίλη δεν είναι αυτη που παρεξηγήτε με το παραμικρό, όσα χρόνια και αν γνωρίζεστε.. και στη τελική δεν κατάλαβα, στην οικογένεια μου δεν πέρνει κανένας τρίτος τις αποφάσεις που την αφορούν και εννοείται οτι δεν με απασχολεί να ευχαρηστήσω με τις κινήσεις μου όλο το κόσμο,παρά μόνο την οικογένεια μου!!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν η ιστορία αρχίζει όταν αρνήθηκε ο κουμπαρος να βαπτίσει την κόρη μου γιατί θα μετακόμιζε σε άλλη πόλη. Ο μόνος που μας πρότεινε να τη βαπτίσει είναι ένας φίλος του άντρα μου, ο οποίος είχε σχέση (φοβερή) μιας εβδομάδας με την κολλητή μου και εκτοτε η κολλητή μου δε θέλει να τον ξαναδεί.

Εμείς πριν πουμε το τελικό ναι στον φίλο του άντρα μου και νονός τώρα πια, είπαμε σε όσους θα θέλαμε να γίνουν νονοί ότι έχουμε ξεμείνει απο νονό. Και στην κολλητή μου. Κανείς άλλος δεν προσφέρθηκε να γίνει νονός (είναι και δυσκολοι καιροι και.... καταλαβαίνετε.)

Συναντηθηκαμε με τη φίλη μου και της είπα ότι στη βαπτιση νονός θα είναι ο ταδε. Δεν έδειξε να ενοχλείται (εκείνη τη στιγμή), αλλά μετά εξαφανιστηκε για 2 μηνες μέχρι τη βαπτιση. Το προσκλητήριο το έδωσα μέσω τρίτου. Τη πηρα τηλ να τη ρωτήσω αν κάτι την έχει πειράξει, δεν απαντουσε, της έστειλα sms. Μου απάντησε ότι έχει πολύ δουλειά. Επίσης να τονίσω ότι και άλλες φορές που την πήρα τηλ δε το σηκωσε.

Ερχεται η μέρα της βάπτισης. Αφαντη η φίλη μου. Μια άλλη φίλη μας μου είπε ότι ήταν άρρωστη. Τηλεφωνο δε πηρε να πει ένα "να σας ζήσει". Έστειλε μετά από τρείς μέρες ενα μηνυμα που έλεγε ότι δεν ήρθε γιατί ηταν άρρωστη.

Από κοινή μας φίλη έμαθα ότι την πειραξε που έγινε νονός ο πρωην της. Και ότι μπορουσα να βάλω κάποιον άλλο νονό, ακόμα και τα αδερφια μου(πραγμα στο οποίο δεν είμαι συμφωνη.) Απο όλα αυτά φυσικά τίποτα δε μου είπε κατα πρόσωπο.

Πείτε μου βρε κορίτσια γιατί θα σκάσω, έκανα λάθος; Μήπως ηταν λάθος η επιλογή νονού; Να τονίσω ότι ο συγκεκριμένος από τότε που σαραντισε η μικρή έρχεται 1 φορά την εβδομαδα για να μας δει. Ενώ η φίλη μου δεν έχει έρθει ποτέ σπίτι.

Aπορώ με την ερώτηση σου! Ο άνθρωπος αυτός έγινε πνευματικός πατέρας για το παιδάκι σου και εσύ δυσανασχετείς επειδή η φίλη σου φέρθηκε μην πω πως..... Αγάπη μου τέτοια άτομα να τα βγάζεις απο την ζωή σου και απο το σπίτι σου , τι κι αν ήταν παιδική σου φίλη.... φάνηκε πόσο υπολόγισε την φιλια σας!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια, μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος ότι ήμουν σωστή.

Δε περίμενα τέτοια αντίδραση απο αυτή είναι η αλήθεια. Τελοσπάντων, τουλάχιστον είμαι εντάξει με τη συνειδησή μου ότι έκανα το σωστό.

pECmp3.png

οι ανθρωπινες σχεσει ςειναι δυσκολες,νονο-νονα εγω προσωπικα θ αεπελεγα αυτον που θ αμου ενεπνεε εμπιστοσυνη οτι αγαπαει το μωρο και θ αεχει συχνη επαφη μαζι του!-τοκατα δυναμιν,αλλα αναδοχος αυτο σημαινει,οτι ανκατιπαθουν οι γονεις-μακρι απαο μας- αναλαμβανει ο νονος... μι αχαρα επραξες,ειναιδυσκολο να ρωτας δεξια κι αριστερα ποιοςμπορει...αν ηθελε θα σου το προτεινε η ιδια...κι αφου ο νονος σας βλεπει τοσο συχνα μη μιλας καθολου,ολα καλα!!!καλοφωτιστο!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Μην χαλιεσαι κοπέλα μου......απλά κατάλβες ποσο καλή ...φίλη ήτανε τελικα.......κοιτα να εόσαι καλά εσύ και το μωράκι σου και άσε τους αλλους να...κουρεύονται....αυτή στο κατω-κάτω έχασε μια φιλη.....

To αν θα βγουν σωστοί οι πνευματικοί γονείς των παιδιών μας είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε με το πέρασμα του χρόνου.

Η φίλη σου προφανώς δεν έρχεται λόγω του θυμού της και όχι επειδή δεν αγαπάει το παιδί σου...φαντάζομαι...

Τώρα αν έχει δίκιο να είναι θυμωμένη? Ίσως και ναι, δεν ξέρω ακριβώς τις καταστάσεις. Αλλά αν ήταν σωστή, θα έπρεπε να στο πει ευθέως ότι ενοχλήθηκε και μετά να το αφήσει πίσω της, γιατί μιλάμε για τον νονό του παιδιού σου και την φιλία τόσων χρόνων.

Αν σου έχει στοιχίσει πολύ, κάνε το βήμα να μιλήσετε και αν δεις τοιχο μην ασχοληθείς περαιτέρω. Αυτά θα σε συμβούλευα εγώ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω και εγω και με την fairy's mom.

φιλιες χρονων αν ειναι πραγματικες δεν χαλανε.

μπορει να εχει πειραχτει η φιλη σου, κανε εσυ το πρωτο βημα.

υπερβολικη μου φαινεται η αντιδραση της αλλα.... ο καθε ανθρωπος...

μιλησε στην φιλη σου και για τον κουμπαρο θα τα βρειτε.

ΥΓ:πως γινεται αυτη η ρημαδα η ΠΑΡΑΘΕΣΗ???????

668bab1939.png

Βασικά, θα έπρεπε ήδη να έχεις πειραχτεί εσύ :P γιατί αν και έχεις τόσα χρόνια φιλία μαζί της, όταν χρειάστηκες νονό για το παιδί σου, δεν σου πρότεινε να σου το βαφτίσει εκείνη. Και μάλιστα παρόλο που της είπες ότι είχες πρόβλημα με τον πρώτο σου κουμπάρο.:roll: Οι καλοί φίλοι σε τέτοιες καταστάσεις φαίνονται. Ακόμα και αν δεν ευκολύνονταν οικονομικά, αφού έχετε τόσων χρόνων φιλία, υποθέτω θα μπορούσατε να τα συζητήσετε και να τα βρείτε, ώστε να κάνει κάτι πιο οικονομικό.

Από την άλλη ο φίλος του άντρα σου πρότεινε μόνος του να βαφτίσει το παιδάκι σας και έδειξε ότι εκτιμά το ρόλο του σαν νονός, εφόσον φροντίζει να το επισκέπτεται δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον.

Νομίζω ότι είναι προφανές ποιος από τους δύο είναι πραγματικός φίλος και ποιος όχι. :wink:

.....δε νομίζω τάκη....

Ισως φανει λιγο τραβηγμενη η αποψη μου αλλα....βρε κοριτσι μου μολις βαφτισες το παιδι σου..... χεστ---ς μετα συγχωρησεως για το αν παρεξηγηθηκε ο ενας κι ο αλλος, ό,τι σχεση και να ειχατε. Δηλαδη εχεις ορεξη τωρα ενω να συζητας για το γεγονος αυτο που μια φορα γινεται στη ζωη του παιδιου σου, να ακους τα αποθημενα της καθε φιλης σου για εναν πρωην και οτι κι εσυ επρεπε να μην του μιλας κλπ κλπ-ελεος. Στην Α Γυμνασιου ειμαστε; Σιγα μην ασχολιομουν τωρα μετα απο αυτο το γεγονος, με το αν ηρθε η Σουλα και η Τουλα κι αν θα με ξαναπαρει τηλ. Ξιδι.

Βασικά, θα έπρεπε ήδη να έχεις πειραχτεί εσύ :P γιατί αν και έχεις τόσα χρόνια φιλία μαζί της, όταν χρειάστηκες νονό για το παιδί σου, δεν σου πρότεινε να σου το βαφτίσει εκείνη. Και μάλιστα παρόλο που της είπες ότι είχες πρόβλημα με τον πρώτο σου κουμπάρο.:roll: Οι καλοί φίλοι σε τέτοιες καταστάσεις φαίνονται. Ακόμα και αν δεν ευκολύνονταν οικονομικά, αφού έχετε τόσων χρόνων φιλία, υποθέτω θα μπορούσατε να τα συζητήσετε και να τα βρείτε, ώστε να κάνει κάτι πιο οικονομικό.

Από την άλλη ο φίλος του άντρα σου πρότεινε μόνος του να βαφτίσει το παιδάκι σας και έδειξε ότι εκτιμά το ρόλο του σαν νονός, εφόσον φροντίζει να το επισκέπτεται δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον.

Νομίζω ότι είναι προφανές ποιος από τους δύο είναι πραγματικός φίλος και ποιος όχι. :wink:

Κι εγώ αυτό έλπιζα να μου προτείνει εκείνη. Ισως εκείνη περιμενε να της προτείνω εγω, αλλά δεν ήθελα γιατί αν αρνιοταν θα μου κακοφαίνονταν πολύ. Οπως και να εχει πιστευω ότι ο νονός ζητάει το παιδί. Και όντως θα τα βρισκαμε τα οικονομικά.

Κορίτσια όσο για τις προσπαθειες την πήρα 2-3 φορές τηλ πριν τη βάπτιση. Δεν απάντησε ούτε επέστρεψε τα τηλ.!!!!

pECmp3.png

Ισως φανει λιγο τραβηγμενη η αποψη μου αλλα....βρε κοριτσι μου μολις βαφτισες το παιδι σου..... χεστ---ς μετα συγχωρησεως για το αν παρεξηγηθηκε ο ενας κι ο αλλος, ό,τι σχεση και να ειχατε. Δηλαδη εχεις ορεξη τωρα ενω να συζητας για το γεγονος αυτο που μια φορα γινεται στη ζωη του παιδιου σου, να ακους τα αποθημενα της καθε φιλης σου για εναν πρωην και οτι κι εσυ επρεπε να μην του μιλας κλπ κλπ-ελεος. Στην Α Γυμνασιου ειμαστε; Σιγα μην ασχολιομουν τωρα μετα απο αυτο το γεγονος, με το αν ηρθε η Σουλα και η Τουλα κι αν θα με ξαναπαρει τηλ. Ξιδι.

Βασικά αυτό λεω να κάνω. Δεν μπορεσα να χαρώ τη βάπτιση του παιδιού μου, και αυτό με έχει πικράνει. Ούτε ενα τηλ για να ευχηθεί...!!!!

Τελοσπάντων θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Εχουμε μεγαλώσει πια και έχουμε ωριμάσει. Αν και η συγκεκριμένη κοπέλα πιο ώριμη ήταν στην Α' γυμνασίου, παρά τώρα.

Ευχαριστώ που με διαβάσατε και που μου απαντησατε.

pECmp3.png

δεν καταλαβα απο που κι ως που βρηκε η κολλητη σου το "θρασος" να σου κανει μουτρα?? αντι να κανει στην ακρη τα αισθηματα για τον νονο του παιδιου και να βρεθει στη βαφτιση του μωρου της ΚΟΛΛΤΗΣ της συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο?? κατα τη γνωμη μου ειναι απαραδεκτη τετοια συμπεριφορα!

και σιγα πια ποσο μπορει να την πληγωσε ο ανθρωπος αυτος μεσα σε μολις 1 εβδομαδα?? ελεος δηλαδη.... εδω αλλες βρισκουν τη δυναμη να ξαναβρεθουν με πρωην που ειχαν σχεση για χρονια, που φαγαν ΤΟ κερατο, που που που.... αυτη δεν μπορεσε να κανει για λιγο την καρδια της πετρα?

καλα εκανες και δεχτηκες αυτον τον ανθρωπο για νονο του παιδιου σου... μακαρι να ειναι οντως πολυ καλος νονος και να αγαπαει το βαφτιστηρακι του...

αν η "κολλητη" σου δεν τον ηθελε ας σου προτεινε να το βαφτισει αυτη το μωρο... οχι να το παιζει ντιβα! αντε και τα πηρα με τη συμπεριφορα της!:P

το θεμα ειναι οτι βαφτισες το αγγελουδι σου, να σας ζησει να ειναι ευτυχισμενο!!!:)))

και εσεις να μην αγχωνεστε για ατομα που δειχνουν οτι δεν αξιζουν την αγαπη σας. ;)

Κι εγώ αυτό έλπιζα να μου προτείνει εκείνη. Ισως εκείνη περιμενε να της προτείνω εγω, αλλά δεν ήθελα γιατί αν αρνιοταν θα μου κακοφαίνονταν πολύ. Οπως και να εχει πιστευω ότι ο νονός ζητάει το παιδί.

Δεν ξέρω βρε παιδί μου, πολλές "σιωπές" μεταξύ σας και είσαστε φίλες κολλητές;Δεν της είπα το ένα και εκεί δεν μου είπε το δείνα;

Τι σημαίνει ο νονός ζητάει το παιδί;Υποτίθεται δεν είσαστε ξένοι.Για έμένα έπρεπε να της το ζητήσεις ανάμεσα σε φίλους δεν κολλάμε στα τυπικά, ποιος θα το πει πρώτος και τέτοια.Και η δική μου η κολλητή παρ'όλο που μας είχε παντρέψει δεν το θεωρούσε δεδομένο ότι θα είναι η νονά, εγώ της το ζήτησα.

Σκέψου η κοπέλα να περίμενε να της το ζητήσεις και εσύ να της ανακοίνωσες ότι ο τάδε θα γίνεις νονός.

Μπορεί να μην είναι και έτσι, αλλά αν είναι;.

Για μένα στην φιλία πρέπει να συζητάμε ξεκάθαρα: πχ. "θέλω να γίνεις νονά-ξέρεις μωρέ δεν έχω ούτε 100 ευρώ" ή "ο τάδε μου είπε να γίνει νονός-εγώ εχω αντίρρηση γιατί μου φέρθηκε πολύ άσχημα και δεν μπορώ να βλέπω την φάτσα του.

Έτσι ξέρεις τι σου γίνεται και καταλήγεις να κάνεις τον άλλο παρέα συνειδητά με όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτηματά του.

nCE2p3.png

Όποιος προτιμά την ασφάλεια έναντι της ελευθερίας δεν του αξίζει να έχει τίποτα από τα δύο

nekt στο πρωτο μηνυμα ειπαι οτι ειχανε πει σε ολουσ πριν απαντησουν θετικα στον νονο οτι δεν ειχανε καποιο νονο .οταν εισαι φιλη και ακους κατι τετειο το προτεινεις μονη σου .

ειναι πολυ αβολο και για την κοπελα και να τησ ελεγε οτι εχουν ξεμεινει απο νονο ,να μην περνει απαντηση αλλα σιωπη και να την ζηταει απο πανω να γινει .φυσικα και φοβοταν για την αρνηση η να δεχοταν με το ζορι να γινει νονα.οταν λεσ οτι δεν υπαρχει νονοσ δινεις το πρασινο φωσ να σου προτεινει ο αλλος αν θελει ,αν δεν το προτινει αρα δεν θελει ,απλα πραγματα .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Λέω εγώ τώρα...

Αν.. λέω αν... :D

Φαντάζομαι πως με αυτόν τον τύπο έγινε κάτι και την άφησε στα κρύα του λουτρού και μετά ερχόταν και σου έλεγε πόσο μα...κας είναι.

Μπορεί λοιπόν να θεώρησε μετά από όσα σου είπε για αυτόν, πως πρόδωσες την εμπιστοσύνη της επιλέγοντάς τον για νονό του παιδιού σου...

Να σου πω ένα παράδειγμα.. αν εγώ θάβω κάποιον στην κολλητή μου και το συζητάμε και το αναλύουμε και μετά την δω να κάνει κολλητή παρέα με αυτόν θα τα πάρω...

Τώρα βέβαια δεν ξέρω λεπτομέρειες για το τι σχέση είχες εσύ με τον κουμπάρο όλο αυτό το διάστημα.. κάνατε καλή παρέα? το ήξερε αυτό η φίλη σου? Ή τον "θάβατε" παρέα για τον τρόπο που της φέρθηκε? Εσύ όταν σου μιλούσε για αυτόν τον υποστήριζες ή τον έβριζες?

Γιατί αν κάνατε όλο το διάστημα παρέα με τον κουμπάρο και είχες δείξει στην κολλητή σου πως τον συμπαθείς και δεν έχεις κανένα πρόβλημα μαζί του αλλάζει το πράγμα..

Αν όμως τον "θάβατε" παρέα, κι εγώ θα θύμωνα αν τον έκανες κουμπάρο μετά..

Nothing you would take... Everything you gave...

Λέω εγώ τώρα...

Αν.. λέω αν... :D

Φαντάζομαι πως με αυτόν τον τύπο έγινε κάτι και την άφησε στα κρύα του λουτρού και μετά ερχόταν και σου έλεγε πόσο μα...κας είναι.

Μπορεί λοιπόν να θεώρησε μετά από όσα σου είπε για αυτόν, πως πρόδωσες την εμπιστοσύνη της επιλέγοντάς τον για νονό του παιδιού σου...

Να σου πω ένα παράδειγμα.. αν εγώ θάβω κάποιον στην κολλητή μου και το συζητάμε και το αναλύουμε και μετά την δω να κάνει κολλητή παρέα με αυτόν θα τα πάρω...

Τώρα βέβαια δεν ξέρω λεπτομέρειες για το τι σχέση είχες εσύ με τον κουμπάρο όλο αυτό το διάστημα.. κάνατε καλή παρέα? το ήξερε αυτό η φίλη σου? Ή τον "θάβατε" παρέα για τον τρόπο που της φέρθηκε? Εσύ όταν σου μιλούσε για αυτόν τον υποστήριζες ή τον έβριζες?

Γιατί αν κάνατε όλο το διάστημα παρέα με τον κουμπάρο και είχες δείξει στην κολλητή σου πως τον συμπαθείς και δεν έχεις κανένα πρόβλημα μαζί του αλλάζει το πράγμα..

Αν όμως τον "θάβατε" παρέα, κι εγώ θα θύμωνα αν τον έκανες κουμπάρο μετά..

Ναι μονο που ο ανθρωπος ειναι φίλος του αντρα της !!Συνεπως χαζοσχεσεις μιας εβδομαδας΅, σου πα ,μου πες κλπ δεν εχουν θεση!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png