Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!!

Joannad

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα !! όλες θα πάρουμε στα βαπτιστιρια μας τον σταυρό του , μια ταυτοτητα και σιγουρα ενα ματάκι για να μην τα ματιάσουνε τα κουκλιά μας. Για πειτε καμιά ιδέα για το όταν γεννηθεί το παιδί που το "ασημόνουν".

:roll:

Διαφημίσεις

Κοιτα να δεις, εγω δε ξερω τι σχεση εχεις με το μωρο και ποσα θες να δωσεις, αλλα επειδη τα εχω προσφατα να σου πω οτι με γεμισαν στα ματακια. Δε ξερω αλλα μου φαινεται πεταμενα λεφτα. Καλυτερα νομιζω να παρεις ενα κοσμημα για οταν μεγαλωσει , ετσι ωστε και το παιδι να το ευχαριστηθει , αλλα και η μαμα να μπορει να το φορεσει αρχικα.

Νεφέλη συμφωνώ. Για αυτο λέω να πουμε κατι καινουργιο μπας και παρω καμια ιδεα. Μανούλα δεν εχω γίνει ακομα και δεν το εχω περάσει. Και νονα πρωτη φορά θα γινω. Η μαμα του μωρού ειναι κολλητη μου φιλη και ξαδέρφη.

Να σου πω την αληθεια εχω σκεφτεί όταν γεννηθεί, να της πάρω της μπεμπας μια χρυση λίρα και να την βάλω σε ενα πανέρμορφο πουγκάκι που ΄χει μια χειροποιητη νεράιδα απέξω και ενα κοσμηματάκι της παναγίας επειδη την τάξαμε λόγω κάποιου προβλήματος που εμφανίστηκε (αλλα ευτυχως το ξεπερασε). :D

Η μία νονά της μπέμπας της έφερε όταν γεννήθηκε μια λευκόχρυση κορωνίτσα με λεπτή αλυσιδίτσα για το λαιμό πολύ όμορφη (φυσικά την φοράω εγώ τώρα) :oops:

Κάτι άλλο που έχω δει και μου άρεσε είναι ένα πουγκάκι από τον ΘΕΟΛΟΓΟ νομίζω, που λειτουργεί σαν κουμπαράς και σε κάθε γιορτή ρίχνεις από ένα μπριγιαντάκι μέσα (διάφορα μεγέθη, το πρώτο μικρούλι το αγοράζεις με το πουγκί), οπότε μεγαλώνοντας το κοριτσάκι τα φτιάχνει ότι κόσμημα θέλει!!!

Διαφημίσεις

Καταρχήν δεν είναι ένα απλό υφασμάτινο πουγκί αλλά από άλλα διάφορα υλικά (μέταλλα) οπότε ανάλογες θα είναι και οι τιμές. Αν θυμάμαι καλά από 150 Ε ...

Είναι ένα κρυστάλλινο πουγκί με κάποιου είδους ασφάλεια στην "είσοδό", ώστε ότι μπαίνει να μην μπορεί να βγεί. Πρέπει να πας στο κοσμηματοπωλειο να στο ανοίξουν όταν θα χρησιμοποιηθούν οι πέτρες...

Τα μπριγιαντάκια ξεκινούν από 30-45ε νομίζω - είναι ένα ποσό που μπορεί να διαθέσει κάποιος για δωράκι, οπότε σίγουρα θα μαζευτούν!!!!

Διαφημίσεις

Επισης μια παρομοια ιδεα ειναι να παιρνεις μικρα φυλαχτα και να τα μαζευεις

σιγα σιγα ετσι ωστε οταν μεγαλωσει το κοριτσακι να κανει βραχιολακι..

Η αδερφη μου εφερε ενα στην μικρη μολις γεννηθηκε ματακι αλλα πρωτοτυπο οχι αυτα που τα φοραμε στην μπλουζα και τωρα με την πρωτη ευκαιρια θελω να παρω και ενα ακομα σιγα να συμπληρωνουμαι την συλλογη.Θα ναι πολυ ωραιο ενθυμιο για οταν μεγαλωσει οταν τα μαζεψεις και τα κανεις βραχιολακι....