Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ...

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ.....ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ...ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ....ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ....ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΣΤΗ....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ...ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ......ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!

Διαφημίσεις

ΕΥΑ21 δυστυχώς εγω δεν κατέψυξα τελικα για να σου πω την εμπειρία μου,αλλα από ότι μου έχουν πει οι γιατροί μου στις προηγουμενες προσπάθειες καλο είναι να αφήνουμε διαστημα 3 μηνων τουλάχιστον για την επόμενη προσπάθεια μας για να ηρεμεί ο οργανισμός μας.

Ξέρω πως θέλουμε να κανουμε αν είναι δυνατόν και την επομενη μερα την νεα μας προσπαθεια αλλα πιστευω πρεπει να κανουμε λιγο υπομονη γιατι σωματικα και ψυχολογικα θα δωσουμε την ευκαιρια στον εαυτό μας να ηρεμήσουμε,να σκεφτουμε τις κινήσεις μας ... σε ότι και αν κανεις σου ευχομαι συντομα με 1 μπεμπε !!!

YiMXp3.png

ΕΥΑ21 δυστυχώς εγω δεν κατέψυξα τελικα για να σου πω την εμπειρία μου,αλλα από ότι μου έχουν πει οι γιατροί μου στις προηγουμενες προσπάθειες καλο είναι να αφήνουμε διαστημα 3 μηνων τουλάχιστον για την επόμενη προσπάθεια μας για να ηρεμεί ο οργανισμός μας.

Ξέρω πως θέλουμε να κανουμε αν είναι δυνατόν και την επομενη μερα την νεα μας προσπαθεια αλλα πιστευω πρεπει να κανουμε λιγο υπομονη γιατι σωματικα και ψυχολογικα θα δωσουμε την ευκαιρια στον εαυτό μας να ηρεμήσουμε,να σκεφτουμε τις κινήσεις μας ... σε ότι και αν κανεις σου ευχομαι συντομα με 1 μπεμπε !!!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ZITAMAR ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΚ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ....ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ....ΠΡΙΖΟΥΝ!!!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΑΜ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!

ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ....ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΥΠΕΔΙΕΓΕΡΣΗ....ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ....ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΟΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Ευα21,εγω εκανα με κατεψυγμενα τον Μαρτιο αλλα δυστηχως δεν τα καταφερα,δεν εμεινα εγκυος,δεν πειραζει ομως θα προσπαθησω παλι.Η διαδικασια ειναι πολυ πιο απλη απο την πρωτη φορα,δεν κανεις ενεσεις,μονο χαπακια σου δινουν. Ξεκινας με μια ενεση μονο(η οποια γινετε για να μην διεγειρεις τις ωοθηκες σου κ κατεβασεις ωαρια) κ μετα ξεκινας τα χαπακια τα cyclacur k utrogestan, τα πρωτα για παχυνση του ενδομητριου κ τα αλλα για προετοιμασεις το ενδομητριο να δεχτει τα κατ/να,παραλληλα θα πηγαινεις στον γιατρο για να σου ελεγχει το ενδομητριο κ μολις φθασει στο καταλληλο παχος θα σου πει για την εμβρυομεταφορα ποτε πρεπει να την κανεις.Παντως ειναι πολυ πιο απλη διαδικασια απο την πρωτη με τις ενεσουλες,εγω την εκανα μετα απο 4 μηνες,για να ηρεμησει ο οργανισμος,να στρωσει η περιοδος,νοεμβριο εκανα την πρωτη οπου εμεινα εγκυος πετυχε κ μετα απο λιγο απεβαλα,μεγαλη στενοχωρια,αλλα δεν το βαζω κατω,κ τον μαρτιο την δευτερη προσπαθεια με κατ/να που οπως προαναφερα δεν πηγε καλα.Παντως ευακι ενα να ξερεις ο δρομος που διανυουμε θελει 'υπομονη' κ 'επιμονη' κ κυριως αγχος δεν θελει,αλλα ειμαστε ανυπομονες θελουμε να αποκτησουμε παιδακι κ η λαχταρα αυτη τα γειωνει ολα.Θα μιλησεις κ με τον γιατρο σου θα σου εξηγησει την διαδικασια κ θα εισαι οκ,μην αγχωνεσε,θα ερθουν χαρες κ σε μας,ελπιζω να σε καλυψα......

Γεια σου Ευα21,εγω εκανα με κατεψυγμενα τον Μαρτιο αλλα δυστηχως δεν τα καταφερα,δεν εμεινα εγκυος,δεν πειραζει ομως θα προσπαθησω παλι.Η διαδικασια ειναι πολυ πιο απλη απο την πρωτη φορα,δεν κανεις ενεσεις,μονο χαπακια σου δινουν. Ξεκινας με μια ενεση μονο(η οποια γινετε για να μην διεγειρεις τις ωοθηκες σου κ κατεβασεις ωαρια) κ μετα ξεκινας τα χαπακια τα cyclacur k utrogestan, τα πρωτα για παχυνση του ενδομητριου κ τα αλλα για προετοιμασεις το ενδομητριο να δεχτει τα κατ/να,παραλληλα θα πηγαινεις στον γιατρο για να σου ελεγχει το ενδομητριο κ μολις φθασει στο καταλληλο παχος θα σου πει για την εμβρυομεταφορα ποτε πρεπει να την κανεις.Παντως ειναι πολυ πιο απλη διαδικασια απο την πρωτη με τις ενεσουλες,εγω την εκανα μετα απο 4 μηνες,για να ηρεμησει ο οργανισμος,να στρωσει η περιοδος,νοεμβριο εκανα την πρωτη οπου εμεινα εγκυος πετυχε κ μετα απο λιγο απεβαλα,μεγαλη στενοχωρια,αλλα δεν το βαζω κατω,κ τον μαρτιο την δευτερη προσπαθεια με κατ/να που οπως προαναφερα δεν πηγε καλα.Παντως ευακι ενα να ξερεις ο δρομος που διανυουμε θελει 'υπομονη' κ 'επιμονη' κ κυριως αγχος δεν θελει,αλλα ειμαστε ανυπομονες θελουμε να αποκτησουμε παιδακι κ η λαχταρα αυτη τα γειωνει ολα.Θα μιλησεις κ με τον γιατρο σου θα σου εξηγησει την διαδικασια κ θα εισαι οκ,μην αγχωνεσε,θα ερθουν χαρες κ σε μας,ελπιζω να σε καλυψα......

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ!!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ.....ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ!!!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ...ΚΑΙ ΕΧΩ 6 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΚΥΣΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ....ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ?

καλησπερα ευα21,εγω την επομενη προσπαθεια την ξεκιναω Σεπτεμβριο,οποτε ειμαι χαλαρη τωρα,θα κανω τις διακοπες μου με τον αντρουλη μου,θα ηρεμισουμε (γιατι ειχαμε δυσκολο χειμωνα με τις 2 εξωσωματικες)κ με το καλο θα ξεκινησουμε.Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας,που τελικα ειμαστε μπολικες,εγω η ερμη νομιζα οτι ημουν μοναδικη ή εστω μια απο τις λιγες που μπηκε στον δρομο της εξωσ/κης αλλα τελικα ειναι το φενομενο του νεου αιωνα,ευτυχως κ παλι που η επιστημη εχει αναπτυχθει κ μας βοηθαει εστω κ με καποιες παραπανω προσπαθειες να αποκτησουμε παιδακια,κ οπως ειπαμε οχι ΑΓΧΟΣ....:P:p:p

Κοριτσάκια μου, εγω ειχα μια αποτυχημένη εξωσωματική με τέλεια εμβρυάκια. Επειτα απο 3 μήνες έκανα με κατεψυγμένα (καθότι είχα 18 κατεψυγμένα) κ τώρα έχω δυο τρελα κοριτσάκια σπίτι που μου έχουν πάρει τα μυαλα!

Η διαδικασια είναι παρα πολύ ευκολη κ βεβαια η ψυχολογια παντελως αλλη!Δεν καταλαβαινεις οτι κάνεις εξωσ.

Ευχομαι σε όλες καλή επιτυχια κ οτι κανετε να μην συνοδευεται απο άγχος!Είμαι στην διαθεση σας!:wink::wink::wink:

Κοριτσάκια μου, εγω ειχα μια αποτυχημένη εξωσωματική με τέλεια εμβρυάκια. Επειτα απο 3 μήνες έκανα με κατεψυγμένα (καθότι είχα 18 κατεψυγμένα) κ τώρα έχω δυο τρελα κοριτσάκια σπίτι που μου έχουν πάρει τα μυαλα!

Η διαδικασια είναι παρα πολύ ευκολη κ βεβαια η ψυχολογια παντελως αλλη!Δεν καταλαβαινεις οτι κάνεις εξωσ.

Ευχομαι σε όλες καλή επιτυχια κ οτι κανετε να μην συνοδευεται απο άγχος!Είμαι στην διαθεση σας!:wink::wink::wink:

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΗΣΥΧΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ.....ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.....ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

Διαφημίσεις

Ευάκι μην αγχωνεσαι καθολου! Η επιτυχια ειναι ακριβώς η ίδια! Το θεμα ειναι οταν αποψυχθουν να μην αλλοιωθουν, αν σου πουν οτι ειναι όλα καλά, τα ποσοστα είναι τα ίδια. :D