Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόσκληση βάφτισης άλμπουμ φωτογραφιών.

bourboulithra

Recommended Posts

Γεια σας. Σκέφτομαι να βαφτίσω τον μικρό μου που γεννήθηκε πριν μια εβδομάδα τον Οκτώβριο. Λέω για πρόσκληση να κάνω άλμπουμ φωτογραφιών στα οποία να βάλω στην πρώτη σελίδα την πρόσκληση. Έχετε δει κάτι παρόμοιο? Καμία ιδέα?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας. Σκέφτομαι να βαφτίσω τον μικρό μου που γεννήθηκε πριν μια εβδομάδα τον Οκτώβριο. Λέω για πρόσκληση να κάνω άλμπουμ φωτογραφιών στα οποία να βάλω στην πρώτη σελίδα την πρόσκληση. Έχετε δει κάτι παρόμοιο? Καμία ιδέα?

Καλησπέρα.Να χαίρεσαι το μωράκι σου.Πολύ πρωτότυπη ιδέα.Δεν την έχω ξανακούσει.Δεν θα σου κοστίσει όμως να αγοράσεις τόσα άλμπουμ?Και κάποιες άλλες πρωτότυπες ιδέες που κυκλοφορούν τελευταία είναι:cd με παιδικά τραγούδια που πάνω έχει τυπωμένη την πρόσκληση και παραμυθάκια με σελιδοδείκτες που πάνω έχουν την πρόσκληση.

Οχι δεν εχω δει κάτι τετοιο αλλά δεν με ενθουσιάζει γιατι κάνεις της αμεσης οικογενειας δεν θα κρατησει το αλμπουμ-προσκληση και δεν θα μου αρεσε να το δω μεσα στα σκουπίδια ...κριμα...θα σπάραζε η ψυχη μου

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Να χαίρεσαι το μωράκι σου.Πολύ πρωτότυπη ιδέα.Δεν την έχω ξανακούσει.Δεν θα σου κοστίσει όμως να αγοράσεις τόσα άλμπουμ?Και κάποιες άλλες πρωτότυπες ιδέες που κυκλοφορούν τελευταία είναι:cd με παιδικά τραγούδια που πάνω έχει τυπωμένη την πρόσκληση και παραμυθάκια με σελιδοδείκτες που πάνω έχουν την πρόσκληση.

Λέω να το κατασκευάσω μόνη μου, δηλ με τη βοήθεια του νονού μου ο οποίος είναι τυπογράφος και διαθέτει μηχανήματα που μπορούν να μου κόψουν τα χαρτιά σε ότι μέγεθος θέλω. Εγώ θα το σχεδιάσω και θα το δέσω.

4ITZp3.png

kRczp3.png

Συγνώμη...εγω κατάλαβα αλμπουμ με φωτο του παιδιου...ΛΑΘΟΣ;;;:shock:

Εννοώ ένα άδειο άλμπουμ με ριζόχαρτο σε ουδέτερο χρώμα έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας να βάλει μέσα δικές του φώτο. Στην πρώτη σελίδα του άλμπουμ θα βάλω την πρόσκληση και από έξω κάποιες κορδέλες στα χρώματα της βάφτισης.

κάπως έτσι το φαντάζομαι

http://img34.imageshack.us/img34/3899/babymemorybooks1.png

4ITZp3.png

kRczp3.png

Εννοώ ένα άδειο άλμπουμ με ριζόχαρτο σε ουδέτερο χρώμα έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας να βάλει μέσα δικές του φώτο. Στην πρώτη σελίδα του άλμπουμ θα βάλω την πρόσκληση και από έξω κάποιες κορδέλες στα χρώματα της βάφτισης.

κάπως έτσι το φαντάζομαι

http://img34.imageshack.us/img34/3899/babymemorybooks1.png

Πολύ ωραίο φαίνεται.Αν σου βγαίνει οικονομικά, δεν βλέπω το λόγο να μην το κάνεις.Άσε που είναι και κάτι το ασυνήθιστο.Θα μπορούσες επίσης στο εξώφυλλο να έχεις εικόνα σχετική με το θέμα της βάπτισης.

Διαφημίσεις

Μήπως καμία είδε πουθενά κανένα έτοιμο οικονομικό άλμπουμ? Η κατασκευή του δεν μοιάζει με αυτή που διάφορες μανούλες κάνουν τα βιβλία ευχών? Καμία ιδέα?

4ITZp3.png

kRczp3.png

Με το καλό η βάφτιση. Ωραία ιδέα, αλλά μήπως καλύτερα θα ήταν το αλμπουμ να είναι η μπομπονιέρα;

Όταν έψαχνα για προσκλητήρια σε ένα κατάστημα μου είχαν προτείνει σημειωματάριο όπου στην 1η σελίδα ήταν η πρόσκληση. Και πάλι μου άρεσε περισσότερο για πρόσκλήση.

Καλή επιτυχία

• 1 month later...

Το άλμπουμ θα είναι έτσι με τη διαφορά ότι το εξώφυλλο θα έχει μια εικόνα σχετική με το θέμα της βάφτισης και η πρόσκληση θα είναι τυπωμένη στην πρώτη σελίδα του άλμπουμ. Πως σας φαίνεται?

webaccordionalbumexampl.jpg

4ITZp3.png

kRczp3.png

Το άλμπουμ θα είναι έτσι με τη διαφορά ότι το εξώφυλλο θα έχει μια εικόνα σχετική με το θέμα της βάφτισης και η πρόσκληση θα είναι τυπωμένη στην πρώτη σελίδα του άλμπουμ. Πως σας φαίνεται?

webaccordionalbumexampl.jpg

Πολύ πολύ ωραίο!!!!!!!!!!!1:grin:

Διαφημίσεις