Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΑΠΤΙΣΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ???

tsitsini

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΙΣ 6.15 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΛΟΓΩ ΩΡΑΣ???ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ???THANK YOU!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΙΣ 6.15 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΛΟΓΩ ΩΡΑΣ???ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ???THANK YOU!

Καλησπέρα,

εγώ έκανα τη βάπτιση της κόρης μου στις 6μμ φέτος το Γενάρη.

Μέχρι να τελειώσει η βάπτιση κ να μαζευτούμε για το εστιατόριο πήγε 7:30 κατά τις 8:00 ειχαμε σερβιριστεί, δεν έδειξαν να τους πειράζει η ώρα οπότε δεν νομίζω κ εσύ να έχεις πρόβλημα

Με το καλό η βάπτιση

Εδω στην Κρητη σχεδον ολες οι βαπτισεις ειναι απογευματινες

Γιατι να υπαρχει προβλημα;;

Ισα ισα που θα εχουν το χρονο να πανε και για ενα μπανακι το πρωι στη θαλασσα:cool:

Με το καλο!

4

Και εμεις απογευμα τον βαφτισαμε τον Κωνσταντινο. Κατα τις 7 και ηταν μια χαρα!

Πιο πολυ στραβωσαν τωρα που λεγαμε να την κανουμε 1 το μεσημερι (και χωρις τραπεζι). Τελικα στις 1 θα την κανουμε αλλα στις Βρυξελλες οποτε δεν θα εχουμε καλεσμενους!

Εμεις βαπτοζομαστε Ιουλιο και ο πατερ προτεινε απο μονος του να γινει η βαπτιση 7.30 το απογευμα γιατι αλλιως η ζεστη ειναι αφορητη. Οσο για τους καλεσμενους οσοι θελουν ας ερθουν οσοι δεν θελουν προβλημα τους! Δεν θα σκασω και για αυτο!:cool::cool::cool:

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ!ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ!

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΜAIL ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Εμεις βαπτοζομαστε Ιουλιο και ο πατερ προτεινε απο μονος του να γινει η βαπτιση 7.30 το απογευμα γιατι αλλιως η ζεστη ειναι αφορητη. Οσο για τους καλεσμενους οσοι θελουν ας ερθουν οσοι δεν θελουν προβλημα τους! Δεν θα σκασω και για αυτο!:cool::cool::cool:

ΧΑ ΧΑ!ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!!!

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΜAIL ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Τελεια ιδεα! λεω να το κανω και γω!Οι δικες μας προσκλησεις ειναι κειμενακι εκτυπωμενο σε απλο χαρτι που το χω βαλει μεσα σε κορνιζα.Οποτε αν πω να τα στειλω θελω μια περιουσια λογω βαρους.Ουτως ή αλλως το κειμενο το εγραψα εγω στον υπολογιστη οποτε ειναι πολυ ευκολο να το στειλω με μειλ.

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Για το θέμα της ώρας κι εγώ λέω σίγουρα απόγευμα λόγω ζέστης και για να προλάβουν οι χριστιανοί να έρθουν με το πασο τους και όχι να "σκοτώνονται" πρωινιάτικα. Πήγα σε μια βάπτιση χτες 11 το πρωί, και τρέχαμε σαν τρελοί με την τσίμπλα στο ματι ήταν και καπως μακριά, μετά γυρίσαμε αργά το μεσημέρι, πολύ κουραστικό ήταν ρε κορίτσια.

Γαι τις προσκλήσεις προτιμώ ταχυδρομείο, είναι πιο επίσημο και πιο σωστό κατά τη γνώμη μου. Ενημέρωσε εσύ τηλεφωνικά και οι προσκλησεις όποτε φτάσουν, αν και πλεον δεν αργούν τα ταχυδρομεία. Δεν είναι και τόσο μπελάς ένας φάκελος και ένα γραμματόσημο!

Με το καλό!!!Να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!

Απόγευμα με τα χίλια.

Το καλοκαίρι μετά απο ένα ποτήρι κρασί και με τη ζέστη γίνομαι κοτόπουλο.

Πάω όπου με καλέσουν, αλλά έχω περασει υπέροχα στις απογευματινές βαπτίσεις.

Και εμείς 19:00 την κάνουμε.

Διαφημίσεις

Πριν κανα μηνα πηγαμε κι εμεις σε μια βαφτιση που εγινε στις 7 το απογευμα.Μια χαρα περασαμε...καλυτερα απο αλλες βαφτισεις που εχω παει μεσημερι.Ειδικα αν ειναι καλοκαιρι ειναι πολυ καλυτερα.Το μεσημερι και με ζεστη ειναι κουραστικο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...