Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μεταφορικά για μπαλόνια?

sonoula

Recommended Posts

Κορίτσια το θέμα μας σήμερα είναι τα μπαλόνια. Και μάλιστα τα μεταφορικά για αυτά. Έχει τύχει σε κάποια από σας?

Και εξηγώ... Σε μια βδομάδα κάνουμε την βάφτιση του μπέμπη μας στην Λιβαδειά. Εδώ και αρκετό καιρό έχω κλείσει μπαλόνια για την εκκλησία και για το τραπέζι που χοντρικά ξέρω πόσο κάνουν.

Αυτή την βδομάδα λοιπόν αφού αποφασίζουμε τι ακριβώς θα κάνουμε λέω στην κοπέλα να μου στείλει το σύνολο του κόστους αυτών που έχουμε παραγγείλει. Και μου στέλνει ένα ποσό αρκετά μεγάλο.

Της λέω λοιπόν να μου στείλει αναλυτική χρέωση και ανακαλύπτω ότι μέσα στο ποσό μου έχει χρεώσει 45 ευρώ μεταφορικά από την Λιβαδειά σε ένα χωριό την Αγία Άννα που δεν είναι πάνω από δέκα με τέταρτο διαδρομή και πράγμα βέβαια που μέχρι τώρα δεν το είχε αναφέρει....

Την γνώμη σας κορίτσια....:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια το θέμα μας σήμερα είναι τα μπαλόνια. Και μάλιστα τα μεταφορικά για αυτά. Έχει τύχει σε κάποια από σας?

Και εξηγώ... Σε μια βδομάδα κάνουμε την βάφτιση του μπέμπη μας στην Λιβαδειά. Εδώ και αρκετό καιρό έχω κλείσει μπαλόνια για την εκκλησία και για το τραπέζι που χοντρικά ξέρω πόσο κάνουν.

Αυτή την βδομάδα λοιπόν αφού αποφασίζουμε τι ακριβώς θα κάνουμε λέω στην κοπέλα να μου στείλει το σύνολο του κόστους αυτών που έχουμε παραγγείλει. Και μου στέλνει ένα ποσό αρκετά μεγάλο.

Της λέω λοιπόν να μου στείλει αναλυτική χρέωση και ανακαλύπτω ότι μέσα στο ποσό μου έχει χρεώσει 45 ευρώ μεταφορικά από την Λιβαδειά σε ένα χωριό την Αγία Άννα που δεν είναι πάνω από δέκα με τέταρτο διαδρομή και πράγμα βέβαια που μέχρι τώρα δεν το είχε αναφέρει....

θα ερθει να στολισει αυτη την εκκλησια?

εμενα θεσ/νικη μου περνε 20ευρω για να ερθει να τα βαλει αυτη...

αν τα χρηματα ειναι μονο για να στα φερουν στο χωριο τοτε πατε εσεις την προηγουμενη μερα και παρτε τα οι ιδιοι.αν ειναι με τον στολισμο....

Καλημέρα :P

Φαντάζομαι ότι εκείνη θα στολίσει την κολυμπήθρα γιατί της δίνω τότε 100 ευρώ? Αν είναι έτσι πάω και στο ανθοπωλείο και παίρνω λουλούδια και βάζω.

Αν και δεν νομίζω ότι είναι αυτό γιατί το γράφει τελείως ξεκάθαρα με κεφαλαία γράμματα ότι είναι μεταφορικά... και όπως και να το κάνεις άλλο 20 και άλλο 45.

Αλλά θα την ρωτήσω αυτό που λες αν είναι να πάμε εμείς να τα πάρουμε να δω τι θα μου πει....

οταν ειχαμε παραγγειλει μπαλονια μας ειχε βαλει και εξοδα μεταφορας , κατι που το ειχε πει εξαρχης. Τον στολισμο που θα εκανε δεν μας τον ειχε χρεωσει , αλλα και τα μεταφορικα που μας χρεωσε τα δικαιολογω καθως η αποσταση ηταν μεγαλη (σχεδον 40λεπτα). Μου ειχε πει βεβαια πως αν εκανα μεγαλυτερη παραγγελια θα μου τα εκανε δωρο τα μεταφορικα. Δεν θυμαμαι ομως ποσο μου τα ειχε χρεωσει. 45 ευρω παντως για τετοια αποσταση ισως ειναι αρκετα.

κοριτσακια μου!

και σε εμενα ειχε πει για μεταφορικα στα μπαλονια στην βαπτιση του γιου μου. το κοστος ηταν 30 ευρώ και αυτο γιατι η αποσταση ηταν περιπου 20 λεπτα με το αυτοκινητο. μου ειχε πει οτι αν ηταν μεγαλυτερη η παραγγελια δεν θα με χρεωνε και ετσι προτιμησα να μεγαλωσω λιγο την παραγγελια αφου το κοστος μου ερχοταν το ιδιο δηλαδη ή 30 ευρω μεταφορα ή 40 ευρώ ακομη για επιπλεον μπαλονια και δωρεαν μεταφορα. παντως μου ειχε πει απο την αρχη και δεν μου ξεφυτρωσε ξαφνικα η χρεωση. μηπως να το ψαξεις αφου προλαβαινεις και αν βρεις αλλου να ακυρωσεις την παραγγελια προλαβαινεις, και εγω μια εβδομαδα πριν κανονισα για τα μπαλονια. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια οταν πηρα μπαλονια ημουν νονα δεν χρεωσε μεταφορα τιποτα;)... και οταν βαπτισα την κορη μου εκανα εγω στολισμο με μπαλονια στο τραπεζι και παλι δεν χρεωσε τιποτα;) και του ελεγα θα ερθω να τα παρω εγω και αυτος λεει< οχι αυτο πρεπει να το κανω εγω εκτος και αν εχεις φορτηγο:lol::lol::lol::lol:> και φυσικα δεν χρεωσε τιποτα;) αν κανεις μεγαλη παραγγελεια ειναι υποχρεωμενει να στα φερουν:evil::evil::evil::evil:... γιατι δεν ψαχνεις καπου αλλου μου φαινεται πολυ παραξενο...:?

ελενα.. ποσο μακρυα ηταν το μαγαζι απο την εκκλησια.?

κι εμενα δεν μου χρεωσαν τιποτα αλλα απο Ανω Μελισσια στα Κεντρικα Μελισσια

τωρα σου λεει θα τα παει σε άλλο χωριό...

το κακο ειναι οτι δεν σε ειχαν ενημεωσει όταν εκλεισες την παραγγελια....

ελενα.. ποσο μακρυα ηταν το μαγαζι απο την εκκλησια.?

κι εμενα δεν μου χρεωσαν τιποτα αλλα απο Ανω Μελισσια στα Κεντρικα Μελισσια

τωρα σου λεει θα τα παει σε άλλο χωριό...

το κακο ειναι οτι δεν σε ειχαν ενημεωσει όταν εκλεισες την παραγγελια....

κοιτα πανω κατω ειναι κανα 10λεπτο ισως και γιαυτο!!!!καλυτερα να κανει αυτο να βρει ενα καταστημα που πανω απο καποιο ποσο τα μεταφερουν δωρεαν...θα εχει και παραπανω μπαλονια 45 ευρω ειναι παρα πολλα για μεταφορικα!!!!

ΕΓΩ ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΗ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΒΑΠΤΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΙΡΕ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΙΡΟ

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ

ΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟ ΤΟΤΕ ΣΙΜΦΟΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΕΙΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Κορίτσια καλησπέρα

καθυστέρησα να σας απαντήσω γιατί έλειπα στο χωριό για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Πήγα και σε ένα άλλο μαγαζί με μπαλόνια στην περιοχή και μου χρέωνε 25 ευρώ μεταφορικά συν ότι αν ήταν μεγάλη η παραγγελία δεν θα μου τα χρέωνε και έτσι πήγα και παζάρεψα και μου χρέωσε τελικά μόνο 10 ευρώ.

Κορίτσια τελικά όλα θέλουν παζάρι!! Πρώτη φορά στην ζωή μου έκανα παζάρι και μου άρεσε πάρα πολύ!! χαχχα

Τέλος τα ψέματα την άλλη Κυριακή κάνουμε μπλουμ στην κολυμπήθρα.

Φιλιά σε όλες και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. :P

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ!!!:P ειδες.... μα...και εγω ελεγα 45 ευρω για μπαλονια ειναι παρα πολλα...

τι θα μετεφεραν πια::o confused:....ολο το μαγαζι.:confused:...

με το καλο η βαπτιση:D ευχομαι ολα να πανε καλα....:D:p