Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημοσια Νοσοκομεια

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα! Αποφασισα να γραψω την μικρη μας ταλαιπωρια που ακομα δεν εχει τελειωσει!!! ( λογω των Δημοσιων Νοσοκομειων και την τακτικη τους):evil:

Ο μπεμπης μου ειναι 3 1/2 μηνων τωρα και τις τελευταιες 5 ημερες ειχε δεκατα, αλλα οχι ολη τη μερα. εφτασε μεχρι και 38 (1 φορα).Η παιδιατρος μας (γκρρρρρρ) αρχικα μας ειπε οτι μπορει να ειναι τυχαιο!:shock:

Τελως παντων, αποφασισα μονη μου σχετικα γρηγορα να του κανω μια καλλιερργεια ουρων.(την επομενη μου ειπε και η παιδιατρος!!!!!! γκρρρρρ ξανα)

Για να μην λεω πολλα η εξεταση βγηκε αρνητικη και οχι στειρα, και η καλη μας η παιδιατρος που δεν εχει μπει στον κοπο να μας δει απο κοντα μας συστησε να παμε σε ενα εφημερευον να κανουμε εργαστηριακες εξετασεις(αιμα, ουρα κ.τ.λ.). Παρολο που ο μικρουλης μου σημερα εχει σταθερα 37,2.

Καλα δεν περιγραφω τι γινεται στα επειγοντα οταν εφημερευει ενα γενικο νοσοκομειο, ολοι ξερουμε! Οι παιδιατροι βεβαια ευγενεστατοι και πολυ καλες με το παιδι, με στειλαν αμεσως σε ΩΡΛ να δει τα αυτακια για ωτιτιδες!!Συνολο ομως φαγαμε ενα δυωρακι πηγενελα στο νοσοκομειο με τον μπουμπουλι στα χερια αναμεσα απο αρρωστους, για να ακουσουμε στο τελος τιιιι????? Πως για να γινει ο εργαστηριιακος ελεγχος πρεπει να γινει εισαγωγη στο παιδι αποψε για να κανουμε αυριο τις εξετασεις!!!

Δηλαδη ενα φαινομενικα υγιες μωρο να μεινει στο νοσοκομειο μια μερα:confused:

.....για να αρρωστησει σιγουρα:shock:. Ωραιο συστημα!!!!!

Ετσι λοιπον αυριο θα παμε σε ενα μεγαλη παιδιατρικη κλινικη (ιδιωτικη φυσικα) να κανουμε τις εξετασεις του μωρου και να φυγουμε!!!!!!!

Ελεοοοοοοοςςςςςς!!!!!!!!!!

Ελλαδα mama, εγινες Μπανανισταν!

7ytop2.png

Διαφημίσεις

δεν πηγαμε σε Παιδων, στο Αττικο νοσοκομειο πηγαμε, το οποιο ειναι εξαιρετο κατα τα αλλα........ αλλα το συστημα ειναι αυτο..............

7ytop2.png

Είσαι Αθήνα; Αν είσαι Αθήνα, υπάρχει και το Παίδων Αγλαϊα Κυριακού στην Συγγρού, όπου αν πας νωρίς, κάνεις τις εξετάσεις και παίρνεις τα αποτελέσματα αυθημερόν χωρίς εισαγωγή...

9Af0p2.png

Διαφημίσεις

Την εμπειρία -ακόμα και στην αιμοληψία- που έχουν στα Δημόσια Νοσοκομεία των Παίδων δεν την έχει κανείς.

Εγώ μόνο αυτούς τους γιατρούς εμπιστεύομαι.

Το Παίδων στη Συγγρού έχει παιδίατρο κάθε μέρα μέχρι τις 14:00 χωρίς ραντεβού.

Επίσης στα εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν τμήματα:

οδοντιατρικού -ορθοπαιδικού -ωρυλά -οφθαλμολογικού -νευρολογικού και χειρουργικού.

Λ.Συγγρού 290 και Σκρα

Ραντεβού(για τα υπόλοιπα ιατρεία εκτός παιδιατρικού): 2132009938

και πληροφορίες 2132009900

Θα σας πάρει λίγα λεπτά να φτιάξετε μια καρτέλα..

Το συστήνω γιατί δεν έχει την κοσμοσυρροή των Παίδων στο Γουδί...

Περαστικά να είναι;)

9Af0p2.png

Ευχαριστω πολυ-πολυ για τις πολυ χρησιμες πληροφοριες! Βλεπεις νεα μαμα:oops:

Συμφωνω για τους γιατρους και το προσωπικο των Δημοσιων νοσοκομειων!!! Αλλωστε και εγω γεννησα στο Αττικο, μιας και ο γιατρος μου ηταν εκει και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!

Ομως πολλες φορες το συστημα και η γραφειοκρατια, ειδικα αν δεν ξερεις (οπως εγω:?) μπορει να ειναι αρκετα κουραστικο!!

7ytop2.png

Κι εγώ νέα μαμά είμαι...

Λίγους μήνες γηραιότερη...

Αλλά πολύ ψαγμένη με τους γιατρούς και τα νοσοκομεία

μου αρέσουν οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους

(στον ιδιωτικό τομέα θεωρώ ότι κάνουν τους κινέζους, όλη την ώρα:))

9Af0p2.png

Διαφημίσεις