Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σπυρουκλες μετα απο αποτριχωση!!

Recommended Posts

κοριτσια, εκανα την καθιερωμενη μου αποτριχωση με κερι σε χερακια και μουστακι( καθοτι μεσογειακη μελαχρινη με γουρουνοτριχες) και για 1η φορα εχω γεμισει σπυρια, κατακοκκινα, χωρις πυον αλλα τεραστια!! σας παρακαλω, καποια συμβουλη? καμια αλοιφουλα? βοηθεια!! την αισθητικο μου την ξερω χρονια, δεν τιθεται καποιο θεμα μολυνσης, προς το παρον τα πλενω με μπεταντιν αλλα μαραινονται μονο για λιγο και μετα ξαναφουντωνουν...

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Μπορει να ειναι αλλεργικη αντιδραση. Στο λεω γιατι εγω το παθαινω συχνα, πχ βγαζω σπυρακια στους καρπους των χεριων αν κραταω πολλη ωρα σακουλες του super market (ειμαι ευαισθητη στα συνθετικα). Αν επιμεινουν δες δερματολογο ,γιατι μονο του το betadin δεν κανει τιποτα. Εμενα παντως συνηθως φευγουν μονα τους

σ'ευχαριστω.. μπα δε φευγουν τελικα, η αισθητικος που της τηλ, μου ειπε οτι εριξα πολυ γρηγορα νερο στην περιοχη και να βαλω bepanthol αλλα τιποτα. αυριο κλεινω ραντεβου σε δερματολογο..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Eγω επαθα αλλη πλακα χθες. Εβαφα τα μαλλια μου (μαλιστα με βαφη χωρις αμμωνια απο το φαρμακειο) και υποψιαζομαι οτι κατι παιχτηκε με το δαχτυλιδι που φορουσα γιατι σε εκεινο το σημειο εκανε αφρο και εβγαλα πολυ μικρα σπυρακια γεματα νερο σαν φυσαλιδες. Φυσικα τα παιξα κανονικα, επλυνα αμεσως τα χερια μου, ξεπλυνα και τα μαλλια μου γιατι φοβηθηκα μην κανω καμια αλλεργια (παει η βαφη χαραμιστηκε!). Ευτυχως μετα απο 1-2 ωρες το δερμα επανηλθε στο φυσιολογικο (εβαλα λιγη κρεμουλα). Βλεπεις, κανω και πειραματα χημειας!

Να ξερεις παντως οτι -συμφωνα με οσα εχω ακουσει- μπορει να αποκτησεις αλλεργειες και σε μεγαλη ηλικια ή να επιδεινωθουν αυτες που ηδη εχεις, γι αυτο προσοχη

Mία από το ίδια και εγώ, μετά την αποτρίχωση. Το ένα σπυρί έγινε σε μέγεθος βερύκοκου φαντάσου. Πήγα σε δερματολόγο και αντιβίωση και κρέμα.

Διαφημίσεις