Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερώτηση για τη σαλπιγγογραφία και φυσική μέθοδος αναπαραγωγής

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα πάλι!

Σήμερα έκανα την εξέταση σπέρματος και μέχρι αύριο θα έχουν βγει τα αποτελέσματα!

Η ερώτηση της ημέρας από εμένα είναι η εξής:

Αύριο η σύζυγος θα κάνει σαλπιγγογραφία (γεγονός). Πόσες μέρες πρέπει να περιμένουμε για να ασκήσουμε την φυσική μέθοδο γονιμοποίησης???

Εννοώ μήπως θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγο του φάρμακου (ενοχλήσεις για τη σύζυγο ή καταστροφή σπερματοζωαρίων)?

Ίσως να έχει αναφερθεί ξανά απλά να μη κατάφερα να βρω το συγκεκριμένο link

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

καλημέρα!

εμένα όταν έκανα σαλπιγγογραφία δε μου είχαν κάνει κάποια σύσταση για αποφυγη επαφησ κτλ...

Φυσικά ημουν όλη τη μέρα και λίγο την επόμενη με μικροπονάκια και δυσφορία οπότε αποφύγαμε την επαφή για άλλους λόγους...

Καλά αποτελέσματα να έχετε!

Ευχαριστούμε! καλα θα ειναι που θα πάει (αισιόδοξος )!!!

Α μάλιστα ωραία...η αλήθεια είναι οτι δεν συζητάω για τη πρώτη μέρα...δεν ξέρω για πόσο μένει στον οργανισμό το φάρμακο...

η αλήθεια είναι ότι είμαι (απο το 1 μεχρι το 10) 12 αγχωμένος όχι τόσο για τα αποτελέσματα ώσ αποτελέσματα αλλά για το πώσ θα το πάρει η σύζυγος και κατα συνέπεια και ΄γώ!

δε πειράζει όμως! έρχεται σιγά σιγά του αγίου πνεύματος! να ξεδώσουμε και να ηρεμήσουμε και όλοι μας να...έχουμε θετικά αποτελέσματα

Καλημέρα, αν θυμάμαι καλά ο δικός μου γιατρός μου είχε πει να αποφύγω τις επαφές για 2-3 μέρες για την αποφυγή μόλυνσης, αλλά είχα κι εγώ πονάκια έτσι κι αλλιώς όπως η naya οπότε και πάλι δε θα μπορούσα....ρωτήστε όμως και τον ακτινολόγο να σας πεί....εύχομαι να γίνετε σύντομα γονείς :)

gNrhp2.png

Α οκ...καλά εννοείτε ότι θα ρωτήσουμε το ιατρό για το τι πρέπει/δε πρέπει, κάνει/δε κάνει...απλά είμαι λίγο ανυπόμονος και θέλω να μάθω όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται πριν το αυριανό για να είμαι και εγώ προετοιμασμένος ανάλογα

Διαφημίσεις

Λογικά η σύζυγός σου θα πάρει προληπτικά αντιβίωση για τέσσερις μέρες. Είναι πάγια πρακτική που ακολουθείται μετά τη σαλπιγγογραφία για να προλάβουν το ενδεχόμενο μόλυνσης.

Σίγουρα η γυναίκα σου την πρώτη μέρα δεν θα μπορεί αλλά μετά ... βουρ στο ψητό.. άλλωστε η σαλπιγγογραφία γίνεται λίγες μέρες πριν τις γόνιμες οπότε έχετε όλο το περιθώριο να προσπαθήσετε να πετύχετε το επιθυμητό φυσιολογικά!

Καλή επιτυχία!

Καλημέρα και από εμένα πάλι!

Σήμερα έκανα την εξέταση σπέρματος και μέχρι αύριο θα έχουν βγει τα αποτελέσματα!

Η ερώτηση της ημέρας από εμένα είναι η εξής:

Αύριο η σύζυγος θα κάνει σαλπιγγογραφία (γεγονός). Πόσες μέρες πρέπει να περιμένουμε για να ασκήσουμε την φυσική μέθοδο γονιμοποίησης???

Εννοώ μήπως θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα λόγο του φάρμακου (ενοχλήσεις για τη σύζυγο ή καταστροφή σπερματοζωαρίων)?

Ίσως να έχει αναφερθεί ξανά απλά να μη κατάφερα να βρω το συγκεκριμένο link

Σας ευχαριστώ

kalispera ego tha sou doso ena minima poli esiodoxo ekana salpiggografia den ponesa katholou emena den mou vrikan kapio provlima epina 1 mera prin kai 3 meres meta antiviosi tin ekana 20/4 kai stis 24/4 emeina egios

to ematha molis exthes

sas euxomai mesa apo tin psixi mou kala apotelesmata