Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κοριτσακια μου ειμαι στην 24εβδομαδα, σημερα το πρωι σε ενα αλλο θεμα που εβαλα γιατι δεν κουνιοταν πολυ το μικρο ειχα πολυ αγχος.... αλλα ημερα απο το πρωι δεν ηταν καλη.....

ημουν στο γραφειο βγηκα εξω ενα λεπτο για να παω να παρω απο τα ψιλικα της γειτονιας κατι κ με το που βγηκα εξω στραβοπατησα στο ψηλο σκαλι και επεσα... με ακουσε το μπος αμεσως πεταχτηκε εξω κατατρομαξε ο καημενος (πατερας 2 μικρων παιδιων και πανω απο ολα ανθρωπος), εγω δεν μπορουσα να σηκωθω με τπτ το ποδι μου δεν κουνιοταν καν.... ευτυχως και ο αντρας μου ηρθε μεσα σε 5 λεπτα (απο μεταμορφωση - λογο περιστεριου εκανε ρεκορ!!!) ηρθε το ασθενοφορο με πηρε με πηγε στο Τζανειο και τελικα την γλυτωσα φτηνα με ενα καταγματακι και κομμενο συνδεσμο στον αστραγαλο... εκανα κ ενα υπερηχο προληπτικα και ο μπεμπης μου ειναι μια χαρα Δοξα το Θεο....

κοριτσια μου να προσετε πολυ ενα λεπτο ειναι αρκετο για να συμβει κατι κακο...

εγω τωρα ειμαι κρεβατομενη με ποδαρακι μπαταρισμενο... και εχω δρομο μπροστα μου.

Διαφημίσεις

Ουφφφ, ευτυχώς όλα καλά....τρόμαξα μέχρι να διαβάσω το τέλος του μηνύματός σου!!!!!!

Εύχομαι όλα καλά από δω και πέρα και να ηρεμήσεις γιατί φαντάζομαι ταράχτηκες με όλο αυτό!

Σήμερα, κι εγώ καθώς περπατούσα πατάει το πόδι μου σε μία τρύπα σε πλακάκι πεζοδρομίου απίστευτη! Ευτυχώς περπατούσα αργά, θα μπορούσα να είχα πέσει κανονικότατα (και χωρίς εγκυμοσύνη). ΑΦού σταμάτησα μετά και την κοίταζα...πώς μπορεί να έχει δημιουργηθεί τέτοια τρύπα επάνω στο πλακάκι?

Επίσης, παρατήρησα ότι είναι δύσκολο να κατέβω τις σκάλες της εισόδου της πολυκατοικίας και γενικώς τις σκάλες, γιατί........η κοιλιά κόβει τη θέα! οπότε κρατιέμαι κιόλας και ψηλαφώντας με το πόδι σιγά σιγά κάνω την κάθοδο...

Κι ένα τελευταίο: δεν ξέρω φταίει η εποχή, οι άνθρωποι ή εγώ που είμαι πιο προσεκτική...το τελευταίο μήνα μου τυχε 3 φορές σε διαβάσεις ένας να περνάει κανονικότατα με κόκκινο για αυτοκίνητα και πράσινο για πεζούς (αν υπήρχε μητέρα με καροτσάκι μπροστά και πίσω αυτή θα είχε σίγουρα γίνει το κακό) και άλλες δύο φορές να φρενάρουν τελευταία στιγμή. Πολλή λαχτάρα!

Οπότε περιμένω παρόλο που ανάβει πράσινο για πεζούς, σιγουρεύομαι ότι σταμάτησαν όλα τα αυτοκίνητα, ακόμη κι αυτοί που φαίνονται ότι ακόμη πλησιάζουν με "φόρα" και μετά περνάω. Είναι δυσκολότερο να αντιδράσεις/τρέξεις...με το βάρος πλέον κ.λπ....

Προσοχή σε όλα!

ναι ευτυχως ολα καλα... με επιασε το παραπονο μηπως ειχες παθει τπτ το μικρο μου ενιωσα πολυ ασχημα... εκλαιγα συνεχεια και μετα που γυρισα σπιτι παλι εκλαιγα. τωρα εχω ηρεμισει.

καλα αυτοι με το κοκκινο ειναι για κλωτσες αλλα δεν μπορεις να κανεις τπτ αν δεν κανει η πολιτεια εμεις τι να κανουμε???

να προσεχουμε ολες μας δεν ειμαστε για τετοια στην εγκυμοσηνη

κοριτσακια μου κι εγω επεσα....στο ισωμα που λενε...περπαταγα σε εναν πεζοδρομο και λυγισε το ποδι στον αστραγαλο και παρτην κατω!!!!!!ευτυχως περπατουσα πολυ αργα και εριξα το σωμα προς τα δεξια και η κοιλια ουτε τρανταχτηκε!βεβαια στο γονατο ειχα γδαρσιμο και μια τερααααστια μελανια και με ποναγε ολη η δεξια πλευρα για κανενα διημερο!Αλλα ευτυχως ολα καλα

και να φανταστειτε οτι ειμαι παρα πολυ προσεκτικη γιατι εχω την ταση γενικα να τσακιζομαι