Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ..

Recommended Posts

...Τα κιλα της εγκυμοσυνης (μετα πο 16 μηνες) δεν εχουν φυγει ακομη! σκεφτομαι να αγορασω ενα ελλειπτικο μηχανημα. εχει καποια απο εσας στο σπιτι της? αν ναι, τι εμπειρια εχετε και τι εχετε να μου προτεινετε?

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

...Τα κιλα της εγκυμοσυνης (μετα πο 16 μηνες) δεν εχουν φυγει ακομη! σκεφτομαι να αγορασω ενα ελλειπτικο μηχανημα. εχει καποια απο εσας στο σπιτι της? αν ναι, τι εμπειρια εχετε και τι εχετε να μου προτεινετε?

Καλησπέρα ,

πριν ένάμιση μήνα αγόρασα ένα της KETTLER , μεταχειρισμένο και έπειτα από πολύ ψάξιμο.Το μηχάνιμα είναι καταπληκτικό.Είναι βέβαια ακριβό , αλλά πραγματικά αξίζει τα λεφτά του.Κιλά , δεν έχω χάσει , αλλά νιώθω πολύ καλά και είναι πολύ διασκεδαστικό.Το αγόρασα 900 ευρώ , το νεότερο μοντέλο είχε 1400 και μου φάνηκαν αρκετά.Αυτό που μου είπανε πάντως είναι να προσέξεις να έιναι extendet motion για να αποφύγεις καταπόνηση των γονάτων (έχω αυτό το πρόβλημα).

Πάντως μην πάρεις τίποτα φτηνιάρικο στυλ telemarketing.

Καλησπέρα!!!Εμένα μου έκανε ο άντρας μου δώρο περσι ένα ελλειπτικό (μέχρι 80 κιλά) και το έχω καταευχαριστηθεί!!! περιμένω πώς και πώς όταν γεννήσω να εκινήσω πάλι το προγραμματάκι μου, με καθημερινή άσκηση βλέπεις τρομερά αποτελέσματα και ΣΙΓΟΥΡΑ το προτιμώ από τα γυμναστήρια που έτρεχα χρόνια!! το μόνο που δεν ξέρω είναι πότε θα πρέπει να ξεκινήσω μετά τη γέννα και ιδιαίτερα αν μας προκύψει καισαρική!

Αν κάποια ξέρει (μέχρι να ρωτήσω και το γιατρό μου) ας με διαφωτίσει!!

Η ελλειπτικη αεροβια ασκηση ειναι απο τις καλυτερες για να εισαι σε φορμα και σε συνδιασμο με καλη διατροφη κανει θαυματα!

Προσοχη στην εντονη προπονηση (για τα γονατα) και οπωσδηποτε να κανετε καλες διατασεις μετα.

Κουνελιτσα οπως και να γεννησεις (φυσιολογικα η με καισαρικη) θα πρεπει να περιμενεις σιγουρα μερες για να ξεκινησεις ελλειπτικο.

Μπορεις ομως να περπατας η να κανεις ελαφρυ διαδρομο πανω στο μηνα.