Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΟΣ!ΨΑΧΝΩ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΡΟΔΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!

Επειδή δεν μπορώ να αποφασίσω εύκολα για μπομπονιέρα βάπτισης και θέλω κάτι να τους μείνει, αποφάσισα να ψάξω για ασημένια ρόδια σε μικρό μέγεθος...

Όποιος ή όποια γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει...Θέλω περίπου 150 κομμάτια.

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Βρήκα σε ένα e-shop pantazis στην Χαλκίδα, σε όλα τα μεγέθη.Τα μικρά ροδάκια 4*5 και 5*6 μου τα αφήνουν 3 ευρώ με σφραγίδα 925 και πιστοποιητικό γνησιότητας.

Πως σας φαίνεται;

Περιμένω γνώμες και γνώσεις.

Είχα τέτοιες μπομπο στη βάφτιση της μικρής μου. Τις είχα πάρει από silver moda (είναι αλυσίδα κατ/των). Είχε και αυτό σφραγίδα 925 και τις είχα πάρει σχετικά φτηνές. Η αλήθεια είναι ότι τις κρατήσανε και τις βλέπω στα σπίτια τους. Μου είχαν περισσέψει μάλιστα πολλές και δίνω κατά καιρούς την πρωτοχρονιά στις δασκάλες των παιδιών σαν γούρι.;):wink:

v0kne8c69gy32y5syo1l_thumb.jpg

r9gsba1mhjy8xbiv6f4h_thumb.jpg

Κορίτσια γειά σας, έβαλα εδώ τις φωτο από τη βάφτιση της μικρής μου (αν τις πατήσετε με το ποντίκι θα τις δείτε μεγάλες) μήπως και σας δώσω εναλλακτικές ιδέες. Έχουν ρόδι επάργυρο με χτύπημα 925 επάνω, οπότε είναι κάτι που σίγουρα θα μείνει στους καλεσμένους σας. Για τα παιδάκια είχα χρωματιστά μολύβια με επάργυρο καπελάκι, το κουτάκι είχε μέσα τα κουφέτα και την εγγύηση silver moda, και απ΄ έξω είχε και μία πεταλουδίτσα στολίδι (κι αυτή μερικοί την έκαναν καρφιτσούλα). Απλά και όμορφα. Οι τιμές ήταν χαμηλές (και δε τους φενεται!) και κατέληξα τυχαία εκεί μετά από πολύ ψάξιμο. Για να καταλάβετε εκείνο το καιρό οι μπομπο που μου άρεσαν κάπως ξεκινούσαν από 2Ε - .... και αυτές τις πλήρωσα 1,5! Τελικά κατάλαβα ότι τα μαγαζιά που ασχολούνται αποκλειστικά με μπομπο είναι πανάκριβα. Στου γιου μου τη βάφτιση πάλι οι μπομπο ήταν κρυστάλινο κυροπήγιο - μαργαρίτα από τον Ζούλοβιτς, πάλι φτηνο σε σχέση με τα μπομπονομάγαζα και οι παιδικές που τις πήρα από μπομπονομάγαζο (κάτι χαζοπαιχνιδάκια) ήταν πιο ακριβές από των μεγάλων. Καλές βαφτίσεις !!!!!!!

Αυτό είναι το μνμ που είχα γράψει στο θέμα φωτογραφίες από μπομπονιέρες. Δε ξέρω όμως γιατί δεν εμφανίζει τις φώτο. Αν σε ενδιαφέρει θα προσπαθήσω από Δευτέρα να τις ξαναβάλω.

Καλημέρα.

Είδα δει ασημένια ρόδα γιατί και εγώ θα έχω ασημένιες μπομπονιέρες στο κατάστημα slevori στην Πάτρα. Είναι αλυσίδα καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και η ιστοσελίδα τους είναι http://www.slevori.gr/. Τα μικρά ρόδια τα είχαν 2 ευρώ και με σφραγίδα 925.

Τελικά κατέληξα σε ασημένια μοτίφ από κοσμηματοπωλείο της Αθήνας γιατί τα ρόδια μου κάναν κάπως χριστουγεννιάτικα και ο άντρας μου διαφωνούσε επίσης. Ρίξε αν θες μια ματιά αν υπάρχει στην πόλη σου μαγαζί.

Διαφημίσεις

Το ξέρω εδώ και καιρό αυτό το κατάστημα του Ναρλή αλλά παίρνω τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν έχουν πράγματα και από τον καινούριο κατάλογο του Παρίση αλλά δεν απαντούν ποτέ στο τμήμα των μπομπονιέρων...Τους έστειλα και e-mail αλλά καμία απάντηση ακόμα!

Είχα τέτοιες μπομπο στη βάφτιση της μικρής μου. Τις είχα πάρει από silver moda (είναι αλυσίδα κατ/των). Είχε και αυτό σφραγίδα 925 και τις είχα πάρει σχετικά φτηνές. Η αλήθεια είναι ότι τις κρατήσανε και τις βλέπω στα σπίτια τους. Μου είχαν περισσέψει μάλιστα πολλές και δίνω κατά καιρούς την πρωτοχρονιά στις δασκάλες των παιδιών σαν γούρι.;):wink:

Αυτό είναι το μνμ που είχα γράψει στο θέμα φωτογραφίες από μπομπονιέρες. Δε ξέρω όμως γιατί δεν εμφανίζει τις φώτο. Αν σε ενδιαφέρει θα προσπαθήσω από Δευτέρα να τις ξαναβάλω.

Με ενδιαφέρει πολύ!Ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Το ξέρω εδώ και καιρό αυτό το κατάστημα του Ναρλή αλλά παίρνω τηλέφωνο να τους ρωτήσω αν έχουν πράγματα και από τον καινούριο κατάλογο του Παρίση αλλά δεν απαντούν ποτέ στο τμήμα των μπομπονιέρων...Τους έστειλα και e-mail αλλά καμία απάντηση ακόμα!

Τον δουλεύουν τον καινούριο κατάλογο το ξέρω γιατί παρήγγειλα για τη βάπτιση μας κάτι σφυρίχτρες πειρατές. Προσπάθησε πάλι με το τηλ γιατί τα e-mail αργούν να τα δουν

Διαφημίσεις

τι τελεια μπομπο ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!!απιστευτη!!!1,5 ευρω σου κοστισε ακριβως ετσι οπως το βλεπω????

Nαί, αλλά τον Νοέμβριο του 2007, τώρα δεν ξέρω πόσο θα τις έχουν. Και πάλι όμως με τις τιμές που έβρισκα τότε πάλι ήταν οι πιο οικονομικές και οι πιο όμορφες.

Nαί, αλλά τον Νοέμβριο του 2007, τώρα δεν ξέρω πόσο θα τις έχουν. Και πάλι όμως με τις τιμές που έβρισκα τότε πάλι ήταν οι πιο οικονομικές και οι πιο όμορφες.

ε ναι ακομα και τοτε φθηνη ηταν!μπραβο!εξαιρετικη!μπηκα στο σαιτ τους αλλα εκτελουν λεει εργασιες.:(:(:(που ειναι το καταστημα??????

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ε ναι ακομα και τοτε φθηνη ηταν!μπραβο!εξαιρετικη!μπηκα στο σαιτ τους αλλα εκτελουν λεει εργασιες.:(:(:(που ειναι το καταστημα??????

Eίναι αλυσίδα κατ/των. Εγώ αυτές τις είχα δει στο κέντρο, Χαριλάου Τρικούπη, αλλά επειδή τους είχαν τελειώσει μου τις παραγγείλανε από το κατ/μα Περιστερίου. Μπορείς να βρεις το τηλ. ενός από τα καταστήματα (κατα προτίμηση κάποιου που να σε βολευει η περιοχή) και να ρωτήσεις για τις συγκεκριμένες μπόμπο ότι τις είδες σε μία βάφτιση και σου αρεσαν και τις θέλεις. Καλύτερα βέβαια να πας από κοντά. Το τηλ. λογικά και τις διευθύνσεις θα σου τις δώσουν στο 11888.

• 2 weeks later...

Όντως είναι πολύ ωραίες και το ροδάκι σούπερ....Θα περάσω κι εγώ από αυτό το κατάστημα στο Περιστέρι να ρωτήσω.Μόνη σου τις τύλιξες ή σου τα έφτιαξαν όλα αυτοί;

Ρωτάω για να ξέρω τι να ζητήσω.

Ευχαριστώ πολύ!

Όντως είναι πολύ ωραίες και το ροδάκι σούπερ....Θα περάσω κι εγώ από αυτό το κατάστημα στο Περιστέρι να ρωτήσω.Μόνη σου τις τύλιξες ή σου τα έφτιαξαν όλα αυτοί;

Ρωτάω για να ξέρω τι να ζητήσω.

Ευχαριστώ πολύ!

Εγώ δεν έκανα τίποτα, όπως τα βλέπεις έτοιμα και με σοκολατένια κουφέτα (τέτοια ήθελα, έχουν και από τα άλλα) μέσα μου τα έφεραν. Δεν είχα χρόνο να τυλίγω μπόμπο! Η τιμή που σου έγραψα δεν ήταν μόνο για το ρόδι αλλά για τις μπόμπο όπως τις βλέπεις.

• 4 weeks later...