Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γλειφιτζούρια ή καραμέλες;

Necky

Recommended Posts

Δεν ξέρω ακόμα. Τα γλειφιτζούρια που βρήκα είναι καλά αλλά θεωρώ πως είναι ακριβά. Ο Λεωνίδας έχει γλειφιτζούρια με 2.30 ευρώ ή με 1.60 με σχετικά όμορφη βάση.

Το Fresh έχει τα οικονομικά του με 1.30 σε βάση από φελιζόλ καλυμένη με αμυγδαλόπαστα.(να θυμηθώ να ρωτήσω αν πληρώνω τη βάση)

Υπάρχουν και τα χωνάκια που δεν έχω καταφέρει να βρω του εμπορίου και είμαι άχρηστη στις χειροτεχνίες. Το κόστος της καραμέλας είναι σχετικό. Σκέφτομαι καραμέλες μαλακές-λουκουμάκια (μην πνιγεί κάποιο μικρό με τις σκληρές) που τις παίρνω από την κάβα με 7 ευρώ το κιλό ή τα γνωστά smarties.

Αλλά δε ξέρω που να τα βάλω τα χωνάκια, όμορφο κουτί; Καλάθι; Τί;

.png.png

Διαφημίσεις

Necky,κοίτα τι σκέφτηκα να κάνω εγώ.Αν μπείς στο http://www.baptisis.gr (στη σελίδα 12_αν θυμάμαι καλά)θα βρεις τούρτα από φελιζόλ και τρυπούλες για να καρφώσεις τα γλειφιτζούρια.Αν πάλι θέλεις χωνάκια βρήκα κάπου (θα ψάξω και θα σου πω για να τα δεις),χωνάκι παγωτού και μέσε διάφορες καραμέλες και όλα αυτά μέσα σ' ένα διαφανές σακουλάκι.

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Τελικά θα κάνω πυραμιδόκουτα με καραμέλες μαλακές. Κάνοντας αναζήτηση για γλειφιτζούρια έπεσα πάνω σε θέμα με παιδάκι που πνίγηκε από γλειφιτζούρι στα τρίτα του γενέθλια...

Πήγα στην Αθήνα στην οδό Χαμβρίου στο Πακέτο. Πήρα τις τυρκουάζ και λαχανί πυραμιδούλες και 50 μέτρα πορτοκαλί κορδέλα οργάντζα και θα τις φτιάξω μόνη μου.

Κόστος για τις πυραμίδες (50 κομμάτια) 12,5 ευρώ, η κορδέλλα 3 ευρώ τα 50 μέτρα, 2 κιλά καραμέλες μαλακές ζελίνια 12 ευρώ. Καρτελάκια θα φτιάξω στον υπολογιστή άντε να κοστίσουν 50 λεπτά. Καλάθι θα πάρω από το μαγαζί με τις μπομπονιέρες.

Φτάνοντας σπίτι μετάνιωσα που δεν κοίταξα πόσο είχαν τα υφασμάτινα πουγκάκια... Τώρα μου φαίνεται καλύτερη ιδέα να χρησιμοποιήσω πουγκάκια για τις καραμέλες... :roll: Πάντα αυτό παθαίνω. Αγοράζω κάτι και μετά μετανιώνω.

Όταν θα τα έχω έτοιμα θα σας βγάλω φωτό.

.png.png

Necky,κοίτα τι σκέφτηκα να κάνω εγώ.Αν μπείς στο http://www.baptisis.gr (στη σελίδα 12_αν θυμάμαι καλά)θα βρεις τούρτα από φελιζόλ και τρυπούλες για να καρφώσεις τα γλειφιτζούρια.Αν πάλι θέλεις χωνάκια βρήκα κάπου (θα ψάξω και θα σου πω για να τα δεις),χωνάκι παγωτού και μέσε διάφορες καραμέλες και όλα αυτά μέσα σ' ένα διαφανές σακουλάκι.

Πολύ καλή ιδέα τα χωνάκια παγωτού!!! Έψαξα για βάφλα χωνάκι, αλλά δε βρήκα στα γνωστά super market... Μόνο τα κλασσικά χωνάκια. Μάλλον πρέπει να καλοκαιριάσει λίγο. (Αν βρείτε μη μου το πείτε :cry::cry::cry: )

.png.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να συνδυάσεις και γλειφιτζούρι και άλλα μαλακά γλυκίσματα σε χωνάκι χάρτινο το οποίο γίνεται πανεύκολα αν έχεις χρόνο και όρεξη: κάνεις ένα μεγάλο κύκλο (τόσο μεγάλο όσο θες να είναι τα χωνάκια σου) και τον χωρίζεις σε τέσσερα μέρη με δύο διαμέτρους που θα τέμνονται κάθετα (ο κάθε κύκλος βγάζει 4 χωνάκια δηλαδή). Αφού τα κόψεις και τα κολλήσεις μεταξύ τους τα γεμίζεις με ότι θες. Μπορεί να προεξέχει από το χωνάκι χαρτί αφής, γάζα, δίχτυ, τούλι ή ότι άλλο φανταστείς στα χρώματα της βάφτισης ή όλο το χωνάκι να καλυφθεί με τούλι και να δέσει με κορδελίτσες στο πάνω μέρος.

Necky

οι τιμες που αναφερεις απο τον ΑΤΛΑ-ΠΑΚΕΤΟ ειναι λιανικη???

Δλδ δινουν λιανικη???

Μου φαινεται πολυ καλη η ιδεα σου και συμφερουσα!!!!!!!!

(κι εγω αντιπαθω πολυ τα γλυφιτζουρια, η κορη μου 6μιση χρονων

και δεν τα θελει καθολου, ευτυχως!!!)

Necky

οι τιμες που αναφερεις απο τον ΑΤΛΑ-ΠΑΚΕΤΟ ειναι λιανικη???

Δλδ δινουν λιανικη???

Μου φαινεται πολυ καλη η ιδεα σου και συμφερουσα!!!!!!!!

(κι εγω αντιπαθω πολυ τα γλυφιτζουρια, η κορη μου 6μιση χρονων

και δεν τα θελει καθολου, ευτυχως!!!)

Ναι είναι λιανική. Αυτό το κατάστημα δίνει λιανική. Εγώ πήρα τα πακετάκια των 25 γιατί δεν είχε τα χρώματα που ήθελα εκτός πακέτου. Μέγας πειρασμός πάντως...

.png.png

δλδ τα δινει σε πακετα συγκεκριμενα νουμερα???

Εχει ποικιλια στα χρωματα???

Ναι το κάθε πακετάκι έχει 25 πυραμίδες.

Εδώ θα τις δείτε:

http://www.atlas-paketo.gr/details1.php?lang=1&wh=2&thepid=180&page=1

.png.png

Διαφημίσεις

Εδώ θα τις δείτε:

Μηπως ρωτησες τιμη και για τα χωνακια?????

(ΣΟΡΥ, ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ....)

Εδώ θα τις δείτε:

Μηπως ρωτησες τιμη και για τα χωνακια?????

(ΣΟΡΥ, ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ....)

Αν θυμάμαι καλά 35 λεπτά το χωνάκι. Δε με ζάλισες καθόλου! Μη το σκέφτεσαι!

.png.png

Μπορείς να συνδυάσεις και γλειφιτζούρι και άλλα μαλακά γλυκίσματα σε χωνάκι χάρτινο το οποίο γίνεται πανεύκολα αν έχεις χρόνο και όρεξη: κάνεις ένα μεγάλο κύκλο (τόσο μεγάλο όσο θες να είναι τα χωνάκια σου) και τον χωρίζεις σε τέσσερα μέρη με δύο διαμέτρους που θα τέμνονται κάθετα (ο κάθε κύκλος βγάζει 4 χωνάκια δηλαδή). Αφού τα κόψεις και τα κολλήσεις μεταξύ τους τα γεμίζεις με ότι θες. Μπορεί να προεξέχει από το χωνάκι χαρτί αφής, γάζα, δίχτυ, τούλι ή ότι άλλο φανταστείς στα χρώματα της βάφτισης ή όλο το χωνάκι να καλυφθεί με τούλι και να δέσει με κορδελίτσες στο πάνω μέρος.

Χρήσιμες οι οδηγίες σου!!

Το έχω δει σε βάπτιση σαν παιδική μπομπονιέρα και ήταν πάρα πολύ όμορφη ιδέα!!Μάλιστα εκείνη η μαμά έκανε στα χωνάκια στην κορυφή 2 τρυπούλες με διακορευτή(αυτό που κάνει τρύπες στα χαρτιά) και πέρασε πολύχρωμες κορδελίτσες τις οποίες έδεσε σε ένα ωραίο φιόγκο κι έτσι το χωνάκι ήταν σαν πουγκάκι!

Διαφημίσεις

Τα χωνάκια-πυραμιδόκουτα με τις καραμέλες ως τί τα προσφέρουμε?

Τα δίνετε μόνο στα παιδάκια?

Είναι αντί παιδικής μπομπονιέρας?

Είναι για όλους αντί γλυκού?

Τα έχετε κάπου και όποιος θέλει παίρνει?

Για πειτε ιδέες....

as1cA0h04b-0010MTYzZHwwMDA1MjVkOXxNaWtyb3VsYWtpIGtpIE9tb3Jmb3VsYWtpIGlz.gif

Στη βάφτιση της κόρης μου που έγινε - επιτέλους!!!! - την Κυριακή, είχα γλειφιτζούρια για τα παιδάκια, τα οποία ήταν ζελεδένια με ήρωες looney tunes (κάπου είχα ανεβάσει και φώτο). Είδα τα περισσότερα παιδάκια αλλά και μεγάλους να τα τρώνε και το χάρηκα!!!

Τα χωνάκια-πυραμιδόκουτα με τις καραμέλες ως τί τα προσφέρουμε?

Τα δίνετε μόνο στα παιδάκια?

Είναι αντί παιδικής μπομπονιέρας?

Είναι για όλους αντί γλυκού?

Τα έχετε κάπου και όποιος θέλει παίρνει?

Για πειτε ιδέες....

Τα γλειφιτζούρια τα είχα για παιδική μπομπονιέρα, αλλά εξαφανίστηκαν... Στα παιδάκια δεν έδινα ΚΑΙ γλυκό.

Στη βάφτιση της κόρης μου που έγινε - επιτέλους!!!! - την Κυριακή, είχα γλειφιτζούρια για τα παιδάκια, τα οποία ήταν ζελεδένια με ήρωες looney tunes (κάπου είχα ανεβάσει και φώτο). Είδα τα περισσότερα παιδάκια αλλά και μεγάλους να τα τρώνε και το χάρηκα!!!

Στα παιδάκια δεν έδινα ΚΑΙ γλυκό.

Elsoyrio, ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΘΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει Elsoyriaki!!! Na την καμαρώσεις όπως επιθυμείς να είναι χαρούμενη και τυχερή πάντα!

Καλή ξεκούραση τώρα ε?!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...