Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ BABY SITTER ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

LOUCY

Recommended Posts

εχει τυχει σε καμμια σας να θελει περισσοτερο την baby sitter απο εσας?? στενοχωριεμαι τοσο πολυ!! κ να πω οτι δεν περναμε ωρες μαζι! δουλευω, αλλα στις 3 ειμαι σπιτι. περναμε αρκετο χρονο μαζι, κανοντας διαφορα. Οταν ομως ειμαστε μαζι με την baby sitter θελει μονο αυτη!!αγκαλια την παιρνω κ σηκωνει τα χερια για να παει σε αυτην!!! τι συμβαινει???

Διαφημίσεις

Loucy μου,

Μην ανησυχείς. Είναι μια φάση που την περνάνε πολλά παιδάκια. Εχω δει κι εγώ τα ανήψια μου που το έκαναν αυτό κι όταν γύριζε η μαμά τους σπίτι, δεν ξεκόλλαγαν από την αγκαλιά της γυναίκας που τα κρατούσε. Ως ένα σημείο, θεωρώ ότι είναι λογικό να προσκολλούνται με τον άνθρωπο που τα κρατάει και τα φροντίζει τόσες ώρες. Φαντάζομαι την στεναχώρια σου, αλλά, δεν πρέπει να το περνάς στο παιδί. Αντιμετώπισέ το με ήρεμο τρόπο, κάνε μια αγκαλιά και εξήγησε στο παιδί πως τώρα που γύρισες εσύ η κυρία θα πρέπει να φύγει, να παέι σπίτι της, να ξεκουραστεί και πως αύριο θα είναι και πάλι μαζί. Σε πιστεύω ότι ασχολείσαι με το παιδί, για όνομα του Θεού. Εγώ στην θεσή σου δεν θα έδινα επέκταση στο ζήτημα. Φάση είναι και θα περάσει. όλα τα παιδιά ξέρουν ποιά είναι η μαμά τους και πόοοοοσο τα αγαπάει ! Κουράγιο!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

μερικες φορες τα παιδια για να μας διξουν ποσο τους λοιπουμε κανουνε κατι για να μας (ταρακουνησουν) . εμενα ο μεγαλος μου ο γιος τον αφησα απο 2,5μηνων στην μαμα μου και πηγα για δουλεια οταν γυρναγα στο σπιτι δεν μου εδινε συμασεια καμια ελεγε γιαγια (ηταν πιο μεγαλος οταν τα εκανα αυτα 9 μηνων) σε καποια φαση λεω στον αντρα μου το παιδι δεν με θελει . ο κακομηρος ο ντινος ειχε μηνει με το στωμα ανοιχτο τοτε ημουν και 24 χρονων και ελεγα οτι μου ερχοταν στο κεφαλι και απο την γεννα ειχα και μεγαλη αξυση βαρους και καπως ειχα επιρεαστει. ηρθε το καλοκαιρι και ο πηρα αδεια 15 ημερες ο σπυρος στροφη 180 μοιρων που εγω ημουν σπιτι βεβαια οταν το ζοριζα λιγο φωναζε γιαγια . μια καλη μου φιλη ειναι ψυχολογος της λεω την φαση με τον σπυρο και μου λεει το εξης δεν υπαρχει παιδι που να μην αγαπα την μαμα του απλα μερικες φορες μπορει εσυ να διαθετεις οσο χρονο εχεις αλλα δεν τους φτανει η ηλικια 0 εως 6 χρονων ειναι ηφαση που τα παιδια θελουν να εχουν την μαμα τους αποκληστικη χωρις να τους την περνει τιποτα ειτε ειναι δουλεια ειτε κατι αλλο. ετσι καλη μου προπαθησε να κανεις το μικρουλι σου να καταλαβει οσο ποιο απλα γινεται οτι η μαμα η καλη πρεπει να λοιπει καποιος ωρες και μετα θα ερχεται αμεσως στο σπιτι για εκεινο. φιλακια

ti na po vre koritsia, simera tin katevazo kato tin ora pou irthe i kopela,k me to pou tin vlepei amesos xeria, k na fugei apo mena!!! k eklege kiolas pou den tin edina!! dil, tha pethano!otan girizo k baino sto spiti, xerete fisika pou me vlepei, pao tin perno agalia k klapsourizei k sikonei ta xeria stin kopela....einai pote dinaton? signomi ta mora den katalavainoun tin mana tous apo tin mirodia??? k episis tin kopela tin xerei mono 3 mines!ego pou imouna kolimeni pano tou tous ipoloipous 8? exo skasei apo tin stenoxvria , pragmatika...

ti na po vre koritsia, simera tin katevazo kato tin ora pou irthe i kopela,k me to pou tin vlepei amesos xeria, k na fugei apo mena!!! k eklege kiolas pou den tin edina!! dil, tha pethano!otan girizo k baino sto spiti, xerete fisika pou me vlepei, pao tin perno agalia k klapsourizei k sikonei ta xeria stin kopela....einai pote dinaton? signomi ta mora den katalavainoun tin mana tous apo tin mirodia??? k episis tin kopela tin xerei mono 3 mines!ego pou imouna kolimeni pano tou tous ipoloipous 8? exo skasei apo tin stenoxvria , pragmatika...

καλη μου γιατι δεν λεσ στην κοπελα το εξης να κατσει λιγο καμια ωριτσα παραπανω για να κανεις το εξης να σε δει να συνεργαζεσαι με την κοπελα στα παιχνιδια της και σιγα σιγα η κοπλενα να κανει στην ακρη για να πεζεται μαζι και η κοπελα να μην συμετεχει λιγο λιγο για καμια βδομαδα ετσι ωστε να πιασει το νοημα οτι η μαμα και η κοπελα την προσεχουν και οι δυο .

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα!Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει γυναίκα την μικρή την προσέχει η μαμά μου και η πεθερά μου. Όμως, επειδή μ αρέσει να βλέπω την θετική πλευρά πάντα, σκεφτείτε βρε κορίτσια ότι τα παιδάκια σας περνάνε μάλλον καλά με την ξένη γυναικά και τα προσέχει για να μην θέλουν να την αποχωριστούν οπότε τουλάχιστον παρηγοριέστε με το ότι τα αφήνετε σε καλά χέρια. Αν τους φέρονταν άσχημα δεν θα τις ήθελαν. Και σίγουρα είναι φάση και σίγουρα το κάνουν και λίγο από αντίδραση, θα περάσει. Εμένα που την κρατάνε οι γιαγιάδες και που δεν τίθεται θέμα ανασφάλειας αν την προσέχουν ή όχι μόλις με δει ούτε να τις φτύσει που λένε. Έχει παίξει έχει ευχαριστηθεί οπότε θέλει χεράκι και σπίτι μας. Σκεφτείτε ότι τα μικρά σας καλοπερνάνε πολύ για να μην σας πολυδίνουν σημασία. Και να έχετε στο νου σας ότι η αγάπη για τη μαμά είναι αδιαπραγμάτευτη. Σκεφτείτε να χτυπήσουν η να φοβηθούν σίγουρα μαμά θα φωνάξουν όχι κυρία τάδε που τα προσέχει.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Ποσο χρονο περναει με την κοπελα? Παιζει μαζι της πολυ? Ποσο λειπεις εσυ? Τα νεογεννητα οντως αναγνωριζουν την μανα απο φωνη/μυρωδια. Αργοτερα τα παιδια πλεον πηγαινουν σε αυτον που ασχολειτε περισσοτερο μαζι τους/παιζει μαζι τους/ειναι ωρες μαζι τους/τους αφιερωνει χρονο. Η μανα του εισαι και κανεις δεν το αμφισβητει ΑΛΛΑ το παιδι θελει να παιρνας χρονο μαζι του, να δειχνεις οτι εισαι εκει ουσιαστικα. Δεν θελω να σε προσβαλω με αυτα που λεω και προσπαθω να τα πω οσο πιο απαλα μπορω. Μηπως λεω η κοπελα του δινετε περισσοτερο και γιαυτο παει σε αυτην πιο πολυ? :oops: Και παλι δεν θελω να σε προσβαλω ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν το λεω με κριτικη διαθεση απλα ως μια πιθανοτητα που δεν εχεις σκεφτει. :roll:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

oxi oxi to aditheto, doulevo alla eimai spiti giro stis 3, k den xekollao apo pano tis, tin paizo, agalies, pernao xrono mazitis arketo, ta sk oli mera mazi, dil asxoloumai mazi tis sinexeia...exo k ena spiti vevea me to nikokurio tou pou den boro na to afiso sto eleos, alla pernao poli xrono mazi tis. I kopela tin krataei apo tis 8.30-3.00. K epeidi exo k kamera k vlepo ti kanei i kopela, den tin paizei oso ego...ti na po....siga elpizo na to xeperasei...alimono...k fisika me ikanopoiei to gegonos oti pernaei kala mazi tis k eimai isixi...alla katalavenete tin stenoxoria mou otan dinei ta xerakia allou...

oxi oxi to aditheto, doulevo alla eimai spiti giro stis 3, k den xekollao apo pano tis, tin paizo, agalies, pernao xrono mazitis arketo, ta sk oli mera mazi, dil asxoloumai mazi tis sinexeia...exo k ena spiti vevea me to nikokurio tou pou den boro na to afiso sto eleos, alla pernao poli xrono mazi tis. I kopela tin krataei apo tis 8.30-3.00. K epeidi exo k kamera k vlepo ti kanei i kopela, den tin paizei oso ego...ti na po....siga elpizo na to xeperasei...alimono...k fisika me ikanopoiei to gegonos oti pernaei kala mazi tis k eimai isixi...alla katalavenete tin stenoxoria mou otan dinei ta xerakia allou...

Φαση ειναι και θα περασει. Τα μωρα περνανε απο φασεις 'σε θελω, τωρα θελω τον μπαμπα' κλπ. Απο οτι λες οντως δεν λειπεις πολυ. 3 η ωρα ειναι μια χαρα και εχεις πολυ χρονο μαζι της. Δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα απο το οτι ειναι φαση και θα περασει. Α, μηπως την βγαζει πολυ βολτες η κοπελα και γιαυτο? Τι να σου πω δεν ξερω. Παντως ΔΕΝ την αγαπαει την κοπελα περισσοτερο απο οτι την μαμα. Γιαυτο να εισαι σιγουρη!:lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

• 2 weeks later...

εμενα μου το εκανε αυτο με την μαμα μου σε τρελλο σημειο ,ουρλιαζε χτυπιοτανε

σε εμενα δεν ερχοτανε με τιποτα

το εκανε για 2 μηνες μετα μειωσα λιγο την δουλεια εχω δικο μου γραφειο

και οταν ειναι εδω ο αντρας μου την κραταει εκεινος με αποτελεσμα να μην ξεκολλαει απο πανω μας

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Ακριβως το ιδιο σκηνικο εζησα σημερα με τον γιο μου 14 μηνων, οχι με νταντα αλλα με την μαμα μου!!!Σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!Ανεβηκα σπιτι πολυ στεναχωρημενη και μπηκα στο φορουμ...τοση ωρα που διαβαζω το θεμα αυτο κανω πως τον αγνοω...Δεν λεει να ξεκολλησει το βλεμμα του απο πανω μου...οτι κανει γυρναει και με κοιταει....

Του εχει κανει εντυπωση που δεν ασχολουμε μαζι του.....και λεω, μηπως τελικα το θεμα ειναι οτι ασχολουμαστε πολυ μαζι τους και μας εχουν πολυ δεδομενες?

Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα επιστρέψω στη δουλειά και θα την κρατάει η πεθερά μου. Δεν ξέρω αν θα το αντέξω κάτι τέτοιο να συμβεί κορίτσια, μάλλον θα πάθω κατάθλιψη. Ήδη το σκέφτομαι απο την ώρα που γεννήθηκε και ζώ μέσα στο άγχος για την ώρα εκείνη. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να είμαι δίπλα στο παιδί μου μέχρι να................ τελειώσει το λύκειο :mrgreen:

Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα επιστρέψω στη δουλειά και θα την κρατάει η πεθερά μου. Δεν ξέρω αν θα το αντέξω κάτι τέτοιο να συμβεί κορίτσια, μάλλον θα πάθω κατάθλιψη. Ήδη το σκέφτομαι απο την ώρα που γεννήθηκε και ζώ μέσα στο άγχος για την ώρα εκείνη. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να είμαι δίπλα στο παιδί μου μέχρι να................ τελειώσει το λύκειο :mrgreen:

χαχα....η γιαγια ειναι και κατι το ιερο..τι να πω...μηπως να περιμενουμε ποτε θα γινουμε και εμεις γιαγιαδες να παρουμε τα πανω μας???:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• 3 weeks later...