Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΛΤΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

BEAUTIFULL

Recommended Posts

Θελω να ρωτησω αν εχει παει κανεις ΜΑΛΤΑ πληροφοριες για καλυτερη τοποθεσια διαμονης αν εχετε να προτεινετε καποιο καλο πρακτορειο -ξενοδοχειο με ημιδιατροφη γενικα πληροφοριες και αν αξιζει να παει οικογενεια αξιοθεατα ..στειλτε π.μ σχετικα με ονοματα πρακτορειου κ.λ.π για να μην θεωρηθει διαφημηση..

Διαφημίσεις

στη Μαλτα πηγα ταξιδι του μελιτος.ηταν πολυ ωραια για αυτους που θελουν ξεκουραση.ειναι μικρο το νησι και με ξεναγο μπορεις να δεις πολυ ωραια μερη σε μολις τρεις μερες εχει καστρα και γενικα μια αισθηση μιας παλιας εποχης.μπορει να ειναι νησι αλλα δεν υπαρχουν παραλιες.ειναι μονο καποια μερη που εχουν φερει αμμο απο την αφρικη και ειναι καλυτερα για μπανιο αλλα ηταν λιγο μακρια απο το μερος που μεναμε και ετσι δεν πηγαμε.το βραδυ ο κοσμος ειναι ολος εξω και γινονται πολλες εκδηλωσεις.αν οχι ολοι οι περισσοτεροι μιλανε αγγλικα και γενικα ειναι χαρουμενος λαος.απο ξενοδοχειο εγω εμεινα στο βικτωρια σουεδω μπορεις να δεις πως ειναιhttp://www.booking.com/hotel/mt/victoriahotel.el.html?aid=311101;label=hotel-17520-mt-Lisct*t6PGKvKatnBPHFiQS940916597; καλα το φαγητο μου αρεσε παρα πολυ.οτι απορια εχεις μπορεις να με ρωτησεις γιατι δεν εχω χρονο να γραψω.θα ψαξω να βρω και προσπεκτους και θα σου πω για μερη πιο αναλυτικα

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

εμένα πάλι η Μάλτα δεν μου άρεσε καθόλου.. Και όχι μόνο εμένα δηλαδή αλλά σε όλη την παρέα μου 6 ατόμων. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Δεν θεωρώ ότι έχει τόσα πράγματα να δεις, και είναι και ένας ξερότοπος.. Γενικά δεν θα την πρότεινα σε κάποιον φίλο μου

ειναι αναλογως τι θες.εγω ηθελα ξεκουραση και να ειμαι μακρια απο ολους. μου αρεσε το στυλ της που ειναι γεματη καστρα και το γεγονος οτι τα βραδυα με τα ποδια πηγαιναμε την βολτα μας και γυρναγαμε στο ξενοδοχειο.αν θελεις να κανεις κλαμπινγκ και γενικα τουρισμο ολη μερα δεν ειναι το καταλληλο μερος.αλωστε το ειπα και πιο πανω σε τρεις μερες μπορεις να δεις τα παντα.εγω εμεινα 5 μερες και νομιζω για παραπανω δεν ειναι.οσο για το ξεροτοπο εχεις δικιο αφου βρεχει μολις 11 μερες το χρονο και οταν πηγα εγω πετυχα μια απο αυτες

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Μάλτα πήγα πριν αρκετά χρόνια (1996), αλλά δεν νομίζω οτι άλλαξε πολύ.....Λοιπόν εξαρτάται απο το τί ζητάς απο ενα προορισμό. Μου έχει τύχει ζευγάρια να συνταξιδεύουμε στο Μπαλί και να μην τους αρέσει γιατί ήθελαν μουσεία - τέχνες κτλ, αλλά και το αντίστροφο στην Μαγιόρκα άλλοι περίμεναν "χρυσές αμμουδιές" και κοκοφοίνικες αλα Σευχέλες!!!! Η Μάλτα είναι καταρχάς ξερονήσι, ελάχιστο νερό και ελάχιστη βλάστηση. Παραλίες μονο τεχνητές και οχι τύπου τροπικό νησί. Ομως διαθέτει πολύ πολιτισμό με κάστρα και πολλά μουσεία. Μοιάζει λίγο με Ρόδο - αλλά βγάλε φύση και παραλίες!!!! Ο κόσμος είναι πολύ φιλικός, μιλάει άψογα Ιταλικά και Αγγλικά και η κουζίνα τους είναι αρκετά καλή. Πρόβλημα το νερό, εχω ακούσει τιμές αλα Τενερίφη δλδ πρπ 3 ευρώ το μικρό μπουκαλάκι (330ml και οχι 500ml σαν τα δικά μας). Απο σουβενίρ πολλά αντίτυπα του μεγάλου κάστρου του Μέγα Μάγιστρου και κάποιοι ανεμόμυλοι (παρόμοιοι με εκείνους στην Μαγιόρκα) για άντληση νερού. Απο αγορές κτλ δεννννννννν, ούτε ποικιλία αλλά και ούτε τιμές.....

Εγώ έμενα στο Excelsior που είναι παλιό κάστρο που έγινε ξενοδοχείο....όμως ήμουν με την σχολή της Αρχιτεκτονικής (απο Ιταλία) και μας φιλοξενούσε η εκεί αντίστοιχη σχολή, οπότε τιμές ????? Πάντως ήταν τέλειο ξενοδοχείο με "τρόπο ζωής" αλα ιππότες - Μάγιστροι και τέτοια...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...