Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!

NITSA30

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ 6ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!! ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!! Ο ΓΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ!!

ΘΑΣ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ!!(ετσι ελεγα τουλαχιστον). ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ!!ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ!! ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ!!

Χαιρομαι αρχικά που καταλαβαίνω οτι ξερεις πολυ καλά τι πρέπει να κάνεις απλά δυσκολευεσαι να το υλοποιησεις.Είναι ενα βημα κι αυτο!!

Νομιζω οτι τα σκεφτεσαι ολα μαζι δλδ να βρεις δουλειά,να φροντισεις τον εαυτό σου,να φροντισεις το παιδί,να αλλάξεις τρόπο ζωης κλπ και σου φαίνονται ετσι βουνο.Μην τα σκεφτεσαι ετσι λοιπόν.Ενα βημα τη φορά.Ενας κύκλος εκλεισε και ένας νέος πρέπει να ανοιξει.

Κανόνισε να κάνεις ενα πράγμα τη μέρα...και καντο ακόμα και με το ζορι.

Είναι αυτό που λέμε τρώγοντας ερχεται η ορεξη.Κάνε κάτι για σενα που θα σε κανει να νιωσεις ομορφα πχ πηγαινε άλλαξε τα μαλλιά σου ή πηγαινε φτιαξε τα νυχια σου ή αγόρασε ενα φορεμα .Ακόμα κι αν βαριεσαι καντο,θα δεις οτι θα νιωσεις ωραια στο τελος.Πήγαινε για εναν καφε...με το ζορι δεν πειραζει.Μην περιμενεις να σου ερθει η ορεξη για να το κανεις γιατι ετσι δεν θα ερθει ποτε η ορεξη.

Σταματα να σκεφτεσαι το τι εγινε ή τι θα μπορούσε να είχε γινει ή να εξηγεις τα πως και τα γιατι σε οικειους σου.Οτι εγινε εγινε βαλε τελεία και σκεψου μονο το μελλον.

Το να βρεις δουλεια ειναι πολυ σημαντικο.Εργασιοθεραπεια λεγεται και σωζει ζωες.Θα γνωρισεις καινουριους ανθρωπους ,θα απασχολεις το μυαλο σου,θα προσφερεις και φυσικα θα σταματησεις να εχεις ελευθερο χρονο για να σκεφτεσαι βλακειες και να ριχνεις την ψυχολογια σου.Μην το βλεπεις σαν αγχος...οτι πρεπει ντε και καλα μεσα στις επομενες δεκα μερες να βρεις δουλεια..δες το πιο χαλαρα και σιγα σιγα αρχισε να ψαχνεις/Το να κλεινεσαι μεσα ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις.

Προσωπικά μετά απο ένα αρκετα τραγικό χωρισμό που είχα κάποια χρονια πριν(ευτυχως πριν φτασουμε στο γαμο) προκειμενου να συνελθω ,για τεσσερις μηνες σχεδον δεν παταγα στο σπιτι μου παρα μονο για να κοιμηθω.

Δουλευα ωρες ατελειωτες,γυρναγα στα μαγαζια, περπαταγα, πηγαινα γυμναστηριο ,για καφε ,για ποτο, επισκεψεις σε φιλους εκανα οτι μπορεις να φανταστεις προκειμενου να μην εχω χρονο ελευθερο να καθομαι να σκεφτομαι.Αυτη ειναι για μενα η λυση.

Μη ξεχνας οτι εχεις κι ενα παιδακι το οποιο πρεπει να βλεπει τη μαμα του χαρουμενη και το οποιο μπορει να σε βοηθησει να ξεκολλησεις.

Καλημέρα ,

Θεωρώ ότι είναι ακόμα παρα πολύ νωρίς να είσαι τελειως καλα.

Σίγουρα παρόλο που ηθλες να χωρισεις αυτη η κατασταση και μαλιστα οταν υπαρχει και ενα παιδακι δεν ειναι και η καλυτερη.

Θεωρώ απολύτως λογική την συμπεριφορα σου και μαλιστα οπως λες εχασες και τη δουλεια σου.

Οπως επισης και τη συμπεριφορα του παιδιου σου.Το οποιο νομιζω οτι ειναι ετσι φυσικα και γιατι σε βλεπει ετσι αλλα και γιατι αλλαξε και η ζωη του.Ξαφνικα δεν εχει τον μπαμπα του.

φυσικα απο εμας θα ακουσεις μονο συμβουλες εσυ πρεπει να δρασεις πρωτα για το καλο το δικο σου και υστερα για του παιδιου σου.

Πρεπει να αποφασισεις να παρεις τη ζωη στα χερια σου.

Ειναι απλα ενας χωρισμος.Τιποτα δεν τελειωνει αντιθετως ολα αρχιζουν.Δοκιμασε να κανει ενα ενα βημα .

?Ξεκίνησε πρωτα απο το να περιποιηθεις λιγο τον εαυτο σου, σιγουρα θα νιωσεις καλύτερα.Περνα περισσοτερο χρονο με το γιο σου, βγειτε παρειτσα για φαγητο , μια βολτα στα μαγαζια εστω να χαζεψετε , καντε κατι μαζι στο σπιτι , δειτε μια ταινια ...

Καντον να νιωσει οτι η μανουλα του ειναι διπλα του.

Σιγουρα θα νιωσεις και εσυ καλυτερα.

Αν και δεν μας εχεις διευκρινησει πως ειναι τα οικονομικα σας , σκεψου οτι με μια δουλεια 1ον θα ξεφευγεις απο το σπίτι οποτε και θα αλλαζεις παραστασεις και φυσικα θα βγαζεις και χρηματα.

Εχεις τη δύναμη μεσα σου απλα κοιμηθηκε για λιγο.

Ξυπνα την λοιπον και σιγουρα θα νιωσεις καλυτερα.

dhtZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ,

Θεωρώ ότι είναι ακόμα παρα πολύ νωρίς να είσαι τελειως καλα.

Σίγουρα παρόλο που ηθλες να χωρισεις αυτη η κατασταση και μαλιστα οταν υπαρχει και ενα παιδακι δεν ειναι και η καλυτερη.

Θεωρώ απολύτως λογική την συμπεριφορα σου και μαλιστα οπως λες εχασες και τη δουλεια σου.

Οπως επισης και τη συμπεριφορα του παιδιου σου.Το οποιο νομιζω οτι ειναι ετσι φυσικα και γιατι σε βλεπει ετσι αλλα και γιατι αλλαξε και η ζωη του.Ξαφνικα δεν εχει τον μπαμπα του.

φυσικα απο εμας θα ακουσεις μονο συμβουλες εσυ πρεπει να δρασεις πρωτα για το καλο το δικο σου και υστερα για του παιδιου σου.

Πρεπει να αποφασισεις να παρεις τη ζωη στα χερια σου.

Ειναι απλα ενας χωρισμος.Τιποτα δεν τελειωνει αντιθετως ολα αρχιζουν.Δοκιμασε να κανει ενα ενα βημα .

?Ξεκίνησε πρωτα απο το να περιποιηθεις λιγο τον εαυτο σου, σιγουρα θα νιωσεις καλύτερα.Περνα περισσοτερο χρονο με το γιο σου, βγειτε παρειτσα για φαγητο , μια βολτα στα μαγαζια εστω να χαζεψετε , καντε κατι μαζι στο σπιτι , δειτε μια ταινια ...

Καντον να νιωσει οτι η μανουλα του ειναι διπλα του.

Σιγουρα θα νιωσεις και εσυ καλυτερα.

Αν και δεν μας εχεις διευκρινησει πως ειναι τα οικονομικα σας , σκεψου οτι με μια δουλεια 1ον θα ξεφευγεις απο το σπίτι οποτε και θα αλλαζεις παραστασεις και φυσικα θα βγαζεις και χρηματα.

Εχεις τη δύναμη μεσα σου απλα κοιμηθηκε για λιγο.

Ξυπνα την λοιπον και σιγουρα θα νιωσεις καλυτερα.

ΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!! ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΚΙΕΣ (ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΥ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 350 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΤΣΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑ!!!!ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ Η ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΩ!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ : " ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??" :confused:

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ 350 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!! ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ 450 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ Ε?? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ :oops:

ΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΛΥ!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!! ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΑΚΙΕΣ (ΛΟΓΟ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΥ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ 350 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!! ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΤΣΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑ!!!!ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ Η ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΩ!!

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ (ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΗΤΑΝ : " ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ??" :confused:

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ 350 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!! ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΠΙΤΙ 450 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!! ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ Ε?? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!

ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΑΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ :oops:

Agapiti Nitsa,

Geia sou kai efxomai ola na pane kalitera, me thetiki skepsi. Mallon pernas mia fasi katathlipsis oxi giati den itheles to diazigio fantazomai alla epeidi stin poreia oi diafores katastaseis pou proekipsan sou ekanan ti zwi pio diskoli ap'oti perimenes. Sigoura prepei na kaneis kati sto thema douleias kai na ksereis oti afto tha se voithisei na vgeis apo polla adieksoda (oikonomika, psixologika & koinwnika) giati kaka ta psemmata na kathesai oli mera spiti kai na skeftesai ta idia & ta idia tha se pernei apo katw olo kai pio vathia.

To simantikotero omws einai to paidi sou pou prepei na tou apodeikseis oti eisai dipla tou opws kai na exoun ekselixthei oi katastaseis me ton patera tou. An esi xanesai stis skepseis sou tote kai to paidi tha piastei apo ton patera pou opws ton perigrafeis einai kai apsogos ws pateras. Gia to kathe paidi kanenas anthrwpos ston kosmo den antikathista ti mana epeidi i mana mporei na paiksei kai to rolo tou patera kai tou filou kai na paiksei san paidaki me to paidi tis. Kai ta paidia pou niwthoun to keno tis miteras tous eite apo apoleia eite logw tou oti i mana tous ta paramelei (psixologika i alliws) megalwnoun me polla provlimata anasfaleias kai elleipsis aftopepoithisis. Vale ws proteraiotita na asxoleisai me to paidi sou oxi mono na tou mageireveis kai na to pleneis alla na to plisiaseis sinaisthimatika, ksexna ti niwtheis esi gia ligo. Apo ton kairo tou diazigiou milises pote me to paidi gia to thema afto? Pws to vlepei? ti niwthei?

Elpizw na min se stenoxwrisa alla thewrw oti ta paidia mas einai panw apo tis dikes mas anagkes.

Γλυκειά μου κοπέλα ,

Δεν με κουραζεις καθόλου, εχεις καθε δίκιο.

δυστυχώς το οικονομικο ειναι ενα σοβαροτατο θεμα , εδώ σε οικογένειες που δεν υπαρχει χωρισμος και ιδιαιτεροτητες και τα οικονομικα ειναι μεγαλο ζητημα.

Είναι πολύ σημαντικό που ειναι καλος πατερας οπως λες αλλα σιγουρα ενας καλος πατερας πρεπει να σκεφτεται οτι με 350 € δεν ζει κανεις και σιγουρα δεν φτανουν για τη συντηρηση ενος παιδιου.

Υπάρχει περίπτωση να βρεις ενα πιο οικονομικο σπιτι για αρχή?Γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν θα μπορεσεις να πληρωνεις αυτο που μενεις.

Επισης συμφωνα με αυτα που λες επιβαλεται να βρεις μια δουλιτσα.

Γονεις ή καποιος που να μπορει να σε βοηθησει λιγο οικονομικα και με το παιδι δεν υπάρχουν?

Τώρα για αυτο που λες να προσβαλεις τη διατροφη δεν ξερω το νομικο κομματι του θεματος αλλα οσον αφορα στις συνεπειες τι να σκεφτεις βρε κοριτσι μου?Υπάρχει προβλημα σοβαρο , τι θα γινει μηπως θα χαλασουν οι σχεσεις σας?

Προσπάθησε γλυκεια μου να κανεις οτι θεωρεις καλυτερο για σενα και το παιδακι σου και ασε τα υπολοιπα.Σε μια τετοια κατασταση θα σκεφτεσαι μονο εσας τους δυο!

dhtZp3.png

Agapiti Nitsa,

Geia sou kai efxomai ola na pane kalitera, me thetiki skepsi. Mallon pernas mia fasi katathlipsis oxi giati den itheles to diazigio fantazomai alla epeidi stin poreia oi diafores katastaseis pou proekipsan sou ekanan ti zwi pio diskoli ap'oti perimenes. Sigoura prepei na kaneis kati sto thema douleias kai na ksereis oti afto tha se voithisei na vgeis apo polla adieksoda (oikonomika, psixologika & koinwnika) giati kaka ta psemmata na kathesai oli mera spiti kai na skeftesai ta idia & ta idia tha se pernei apo katw olo kai pio vathia.

To simantikotero omws einai to paidi sou pou prepei na tou apodeikseis oti eisai dipla tou opws kai na exoun ekselixthei oi katastaseis me ton patera tou. An esi xanesai stis skepseis sou tote kai to paidi tha piastei apo ton patera pou opws ton perigrafeis einai kai apsogos ws pateras. Gia to kathe paidi kanenas anthrwpos ston kosmo den antikathista ti mana epeidi i mana mporei na paiksei kai to rolo tou patera kai tou filou kai na paiksei san paidaki me to paidi tis. Kai ta paidia pou niwthoun to keno tis miteras tous eite apo apoleia eite logw tou oti i mana tous ta paramelei (psixologika i alliws) megalwnoun me polla provlimata anasfaleias kai elleipsis aftopepoithisis. Vale ws proteraiotita na asxoleisai me to paidi sou oxi mono na tou mageireveis kai na to pleneis alla na to plisiaseis sinaisthimatika, ksexna ti niwtheis esi gia ligo. Apo ton kairo tou diazigiou milises pote me to paidi gia to thema afto? Pws to vlepei? ti niwthei?

Elpizw na min se stenoxwrisa alla thewrw oti ta paidia mas einai panw apo tis dikes mas anagkes.

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ . ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ. ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥ!!ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ :¨" MAMA EISAI KALA" ?: ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΕΙ "ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ??"

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΙΕΤΕ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΤΣΙ!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ. ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΑ ΕΓΩ!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!

ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ , ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!:cry: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ!! ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ!!!!:oops:

Διαφημίσεις

Γλυκειά μου κοπέλα ,

Δεν με κουραζεις καθόλου, εχεις καθε δίκιο.

δυστυχώς το οικονομικο ειναι ενα σοβαροτατο θεμα , εδώ σε οικογένειες που δεν υπαρχει χωρισμος και ιδιαιτεροτητες και τα οικονομικα ειναι μεγαλο ζητημα.

Είναι πολύ σημαντικό που ειναι καλος πατερας οπως λες αλλα σιγουρα ενας καλος πατερας πρεπει να σκεφτεται οτι με 350 ? δεν ζει κανεις και σιγουρα δεν φτανουν για τη συντηρηση ενος παιδιου.

Υπάρχει περίπτωση να βρεις ενα πιο οικονομικο σπιτι για αρχή?Γιατι απο οτι καταλαβαινω δεν θα μπορεσεις να πληρωνεις αυτο που μενεις.

Επισης συμφωνα με αυτα που λες επιβαλεται να βρεις μια δουλιτσα.

Γονεις ή καποιος που να μπορει να σε βοηθησει λιγο οικονομικα και με το παιδι δεν υπάρχουν?

Τώρα για αυτο που λες να προσβαλεις τη διατροφη δεν ξερω το νομικο κομματι του θεματος αλλα οσον αφορα στις συνεπειες τι να σκεφτεις βρε κοριτσι μου?Υπάρχει προβλημα σοβαρο , τι θα γινει μηπως θα χαλασουν οι σχεσεις σας?

Προσπάθησε γλυκεια μου να κανεις οτι θεωρεις καλυτερο για σενα και το παιδακι σου και ασε τα υπολοιπα.Σε μια τετοια κατασταση θα σκεφτεσαι μονο εσας τους δυο!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ!!

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΑΡΓΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ!!!:roll:

Ταμείο ανεργίας δεν παίρνεις; Αν πας στη δουλειά, υπάρχει φαντάζομαι άτομο να σου κρατάει τον μικρό όταν γυρίζει απο το σχολείο έτσι; Μήπως να συζητούσες με τον πρώη σύζυγο για το θέμα του παιδιού, για την ψυχολογία του; Μπας κ έχει καμια ιδέα για την καλυτέρευση της... Να θυμάσαι πάντα πως για το παιδάκι σου ..εσύ, η μανούλα του, είσαι ο Θεός του , ο κόσμος του...και μην ανησυχείς..χωρίς εσένα δεν κάνει!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΩ ΠΡΩΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ " ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ"

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΕΙ ΟΣΟ ΕΓΩ 2 ΠΣΚ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΕΝΣΗΜΑ!!! ΧΑΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΞΕΡΩ

Να σε ρωτήσω κατι γλυκεια μου.

Εχεις ψάξει για βοηθήματα και επιδόματα που δικαιούσαι ?

Οσο σκ..τα και να ειναι το κρατος μας , υπάρχουν καποια βοηθηματα που μπορεις να παρεις και τουλαχιστον να παρεις μια ανασα οικονομικα.

Δεν ξεκινας λιγο απο εκει το ψαξιμο καταρχην , ταυτοχρονα βεβαια με την αναζητηση και εργασιας?

dhtZp3.png

Διαφημίσεις

Να σε ρωτήσω κατι γλυκεια μου.

Εχεις ψάξει για βοηθήματα και επιδόματα που δικαιούσαι ?

Οσο σκ..τα και να ειναι το κρατος μας , υπάρχουν καποια βοηθηματα που μπορεις να παρεις και τουλαχιστον να παρεις μια ανασα οικονομικα.

Δεν ξεκινας λιγο απο εκει το ψαξιμο καταρχην , ταυτοχρονα βεβαια με την αναζητηση και εργασιας?

TO MONO ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΣΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΙ

Είσαι ενας ανθρωπος με την προσωπικότητα του και πανω απο ολα ευλογημενη απο το θεο γιατι εγινες μανουλα.

Σκέψου καταρχήν οτι το χειροτερο που υπαρχει ειναι τα προβληματα υγειας ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.΄

Η ενναλακτικη που σου λεω με επιδοματα κτλ ακομα και αν δεν ισχυει ακομα μια που δεν εχεις χαρτι διαζυγιου (που και αυτο παιζεται θα σου προτεινα να ρωτησεις) θα ισχυσει σε λιγο καιρο.

Φρόντισε να διατηρεις την ψυχολογια του παιδιου σου ανεβασμενη και φυσικα σταματα να εισαι τοσο απαισιοδοξη.

Μην μαυριζεις την ψυχουλα σου κοριτσι μου.Να δεις που θα παρουν τα πραγματα το δρομο τους.Σιγουρα τιποτα δεν ειναι ευκολο αλλα και τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο.

dhtZp3.png

Είσαι ενας ανθρωπος με την προσωπικότητα του και πανω απο ολα ευλογημενη απο το θεο γιατι εγινες μανουλα.

Σκέψου καταρχήν οτι το χειροτερο που υπαρχει ειναι τα προβληματα υγειας ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.΄

Η ενναλακτικη που σου λεω με επιδοματα κτλ ακομα και αν δεν ισχυει ακομα μια που δεν εχεις χαρτι διαζυγιου (που και αυτο παιζεται θα σου προτεινα να ρωτησεις) θα ισχυσει σε λιγο καιρο.

Φρόντισε να διατηρεις την ψυχολογια του παιδιου σου ανεβασμενη και φυσικα σταματα να εισαι τοσο απαισιοδοξη.

Μην μαυριζεις την ψυχουλα σου κοριτσι μου.Να δεις που θα παρουν τα πραγματα το δρομο τους.Σιγουρα τιποτα δεν ειναι ευκολο αλλα και τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΟΥΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ!!! ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?

To spiti pou meneis einai diko sou toulaxiston i plironeis noiki? I toulaxiston an sto plironei aytos. Pigaine pantos ston OAED na eisai eggegrameni giati an eisoun tha eperne kai ayto to boithima ton 500 euro pou dinoun. H ilikia sou pia einai an epitrepetai?

To spiti pou meneis einai diko sou toulaxiston i plironeis noiki? I toulaxiston an sto plironei aytos. Pigaine pantos ston OAED na eisai eggegrameni giati an eisoun tha eperne kai ayto to boithima ton 500 euro pou dinoun. H ilikia sou pia einai an epitrepetai?

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ. .ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ 350 ΤΟ ΜΗΝΑ!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ?

Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 36

Καταρχήν να πας στον ΟΑΕΔ να βγάλεις καρτα ανεργείας .

Μπορούν και από εκει να σε βοηθησουν να βρεις δουλεια , και θα μπεις και σε μια σειρα για τις παροχες που μπορει να εχεις.

Επίσης μπορείς να απευθυνθείς στα παρακάτω:

Γενική Γραμματεία Ισότητας, Δραγατσανίου 8, Πλατεία Κλαυθμώνος. Τηλέφωνο: 210 3315291-5

Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), Χαριλάου Τρικούπη 51 & Βαλτετσίου. Τηλέφωνο: 210 3898000

Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας, τηλέφωνο: 210 6452847 & 210 6453195, fax: 210 6451561

Αντε κοριτσάρα μου αρχισε να παιρνεις λιγο τη ζωη στα χέρια σου.

dhtZp3.png

xilia sygnomi ena ena ta thimamai mporeis na mpeis sto http://www.skywalker.gr stis mikres aggelies kai mporeis na psakseis gia otidipote. Koyragio kopela mou to paidaki sou se latreuei ayto min to ksexnas kai na min noiotheis typseis apla stenoxorietai kai ayto (katalabainoun polla)

se souper market tha pigaines? ekei apo oti ksero zitane atoma panta gia 4oro kai 6oro

ΠΗΓΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΠΑΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 8:30 ΕΩΣ ΤΙΣ 4:00 ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00 MEXRI TIS 3:00 ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...