Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μήπως ξέρετε τί έχει;Είναι φυσιολογικό;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και όλες!!Θα ήθελα τη συμβουλή σας!!Εχω ένα αντράκι 4 μηνών ο οποίος δεν τρώει ή μάλλον τρώει με μεγάλη δυσκολία.Τρώει 100 με 90 γρ και σε τρελλά κέφια, ένα γεύμα την ημέρα 140-150 γρ.Εχει πάρει μόνο 2370 από τότε που γεννήθηκε και τον περασμένο μήνα ήταν 63 εκ.Δεν τρώει με κέφι το γάλα του.Τις επόμενες 3 ώρες ρεύεται συνέχεια και βγάζει και μικρές γουλίτσες με σάλιο (οχι μεγάλες μόνο όταν ρεύεται).Οταν δε ρευτεί στη μέση του φαγητού μετά δε συνεχίζει ή αν φάει λίγο ακόμα θα είναι μέσα στην επόμενη ώρα.Του έδινα το βιολογικό της Φρεζυντέρμ το Φρεζυλακ και μετά το Νοβολακ και τώρα πάλι το Φρεζυλακ ανάμεικτο με το νοβολακ.Τί μπορώ να κάνω για να φάει καλύτερα και περισσότερο.Η προηγούμενη παιδίατρος μου έλεγε οτι θα φάει όσο θέλει όποτε θέλει.Γίνεται όμως να τρώει τόσο λίγο;Αν είχε αλλεργία στο γάλα ποία θα ήταν τα συμπτώματα.Εχει καμία σας να προτείνει κάτι;Ο νέος παιδίατρος τον έχει δει μια φορά και μου είπε οτι είναι αδυνατούλης για το ύψος του αλλά οκ.Θα του το συζητήσω αυτή την φορά.Επίσης βγάζουμε και δόντια αλλα δεν έχει σχέση νομίζω γιατι πεινάει απλά δεν το τρώει όλο.Κανει 5 με 6 γεύματα την ημέρα.Καμία με ίδια εμπειρία;Ειναι ευδιάθετος και πολύ παιχνιδιάρης και δεν γκρινιάζει γενικά!!

Διαφημίσεις

Να μη στεναχωριέσαι καθόλου, όλα όσα διάβασα τα βρίσκω απολύτως φυσιολογικά.

Ο γιος μας, ακόμη και σήμερα σε ηλικία 19 μηνών για να φάει πρέπει να κάνουμε τον ζογκλέρ, τον καραγκιόζη και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, κυρίως τη φρουτοκρεμά του, αλεσμένα φρούτα όμως, όχι συσκευασμένη. Βέβαια έχει βελτιωθεί σε σχέση με τη βρεφική του ηλικία, εκεί γινόταν "πόλεμος"! Πάντως δόξα το θεό αναπτύσετε κανονικά αν και αδυνατούλης είναι αρκετά "δυνατός"... δε κάθεται στο κώλο του καθόλου, συνέχεια στο τρέξιμο μας έχει, από τη στιγμή που θα ξυπνήσει και μέχρι να ξανακοιμηθεί το βράδυ είναι κυριολεκτικά ασταμάτητος...

Τέλος πρέπει να ξέρεις πως τα δόντια παίζουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, περισσότερο από όσο φαντάζεσαι.

Απο την στιγμη που το μωρακι σου ειναι ευδιαθετο να μην ανησυχεις σημαινει οτι νιωθει καλα και επισης μερικα παιδακια ειναι φαγανα και αλα οχι,ισως το δικο σου μωρακι να μην ειναι φαγανουλης.να σου ζησει..

Διαφημίσεις