Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS λιγότερο από 1 μήνα για τα γενέθλιά μας!!!!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!! Καλή χρονιά να έχουμε! Σε λιγότερο από ένα μήνα ο μικρός μου έχει τα δεύτερα γενέθλιά του και ειδικά φέτος που καταλαβαίνει περισσότερα θέλω να του κάνω ένα πάρτυ φοβερό. Τα αγόρια είναι και δύσκολα, γι αυτό λοιπόν θέλω τις ιδέες σας, από πρωτότυπες ιδέες διακοσμήσης (χειροποιητες γιατί έτσι έχει αξία) μέχρι πρωτότυπες συνταγές για μπουφέ.Βαρέθηκα κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια!!!

Διαφημίσεις

για δες εδω (το είχα βρει παλιότερα απο αλλη συμφορουμίτισσα δεν είναι δική μου ανακάλυψη αλλα σίγουρα είναι πρωτοτυπη)

http://www.funkylunch.com/gallery.htm

Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου!Φανταστικά τα σαντουιτσάκια θα προσπαθήσω κάποια και αν προλάβω θα τα κάνω γιατί ξέχασα να σας πω πως είμαι εργαζόμενη μαμά...

• 3 weeks later...

Peny,

το βιβλίο της Βέφα Αλεξιάδου "Πρόσκληση σε παιδικό πάρτϋ" έχει πολλές ωραίες συνταγές (και εύκολες) για μπουφέ. Εγώ από εκεί έχω δάλέξει αρκετές για το πάρτυ των ζουζουνιών μου!

Peny,

το βιβλίο της Βέφα Αλεξιάδου "Πρόσκληση σε παιδικό πάρτϋ" έχει πολλές ωραίες συνταγές (και εύκολες) για μπουφέ. Εγώ από εκεί έχω δάλέξει αρκετές για το πάρτυ των ζουζουνιών μου!

Κατέληξα! Θα φτιάξω από ορεκτικά ρολάκια μελιτζάνας με κεφτεδάκια και σάλτσα στο φούρνο, σουφλέ πατάτας, τυρόπιτα, κρέπες, σου γεμιστά με τονοσαλάτα, χορτόπιτα

απο σαλάτες ρόκα παρμεζάνα και ceasars αλήθεια μήπως έχεις καμια συνταγή για ceasars δοκιμασμένη?

και από κρεατικά γουρουνόπουλο, και κοκορετσάκια, καλά δεν είναι?

Διαφημίσεις

Συνταγη για ceasars δεν έχω. Καλό είναι το μενού σου. (εμένα προσωπικά τα κοικορετσάκια δεν μου αρέσουν, ειδικά σε παιδικο πάρτυ) Και κανένα κοτόπουλο ρολό θα μπορούσες να κάνεις (ευκολο στο φουρνο). Σίγουρα κανένα τοστάκι η μικρό χαμπουργκερ για τα πιτσιρίκια θα ταίριαζε...στολισμένο με ελίτσες, πιπεριές κ.τ.λ.

Συνταγη για ceasars δεν έχω. Καλό είναι το μενού σου. (εμένα προσωπικά τα κοικορετσάκια δεν μου αρέσουν, ειδικά σε παιδικο πάρτυ) Και κανένα κοτόπουλο ρολό θα μπορούσες να κάνεις (ευκολο στο φουρνο). Σίγουρα κανένα τοστάκι η μικρό χαμπουργκερ για τα πιτσιρίκια θα ταίριαζε...στολισμένο με ελίτσες, πιπεριές κ.τ.λ.

Έχεις δίκιο για τα κοκορετσάκια όμως δεν έιναι ακριβώς παιδικό πάρτυ όταν έχεις 3 παιδάκια και 30 μεγάλους καλεσμένους!! Ακόμα δεν υπάρχουν πολλά πιτσιρίκια στις παρεες μας ενώ όλα τα "μεγάλα" παιδιά είμαστε πολύ καλοφαγάδες!