Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

niw8w polu xamhla to mwro

Recommended Posts

isws na einai fusiolofiko alla 8a h8ela kai thn gnwmh sas.

eimai sthn 24 bdomada egumosunhs mou,sto prwto,kai otan to mikrouli mou kanei ta dika tou to noiw8w polu xamhla....sta genitika mou organa alla kai ston prokto mou:oops:

san na einai akribws apo pisw kai na klotsaei...

einai fusiologiko auto?

euxaristw:-)

change your self...not the planet

Διαφημίσεις

Μάλλον μόνο ο γιατρός σου μπορεί να σου λύσει την απορία. Εμένα μου είπε πως είναι χαμηλά το μωρό μετά τον υπέρηχο. Και να σου πω την αλήθεια εγώ δεν κατάλαβα την διαφορά. Καλή συνέχεια …

Rikiki & Καραμελίτσα

Κι εγώ τις πρώτες εδομάδες που το ένιωσα, το ένιωθα πάντα πολύ χαμηλά και είχα φοβηθεί λίγο - στη γραμμή του μαγιώ περίπου... Ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι φυσικολγικό. Αργότερα άρχισα να το νιώθω και πιο ψηλά και πιο δυνατά - στον αφαλό περίπου. τώρα είμαι 29η - εξακολουθώ να το νιώθω σε διάφορα σημεία, προφανώς ανάλογα με τη θέση - από τον αφαλό μέχρι το μπικίνι, από τέρμα δεξιά μέχρι τέρμα αριστερά. Προχθές έκανα το ντόπλερ κυήσεως και η θέση του είναι πάρα πολύ καλή - εννοώ το που βρίσκεται, γιατί από ... κατεύθυνση δεν έχει πάρει ακόμα, ό,τι θέλει κα΄νει!

Αρα τζάμπα οι φόβοι μου - εννοείται όμως πως μόνο ο γιατρός σου θα σου απαντήσει υπεύθυνα - εγώ δεν είμαι αρμόδια, απλώς σου λέω ότι είχα το ίδιο σύμπτωμα και τον ίδιο φόβο και όλα είναι καλά μέχρι σήμερα!

Νομίζω πως είναι απόλυτα φυσιολογικό... Τα μωράκια αρχίζουν να δίνουν... σημεία ζωής σχετικά χαμηλά και όσο μεγαλώνουν τα νιώθεις παντού. Παρ' όλ' αυτά να μιλήσεις με το γιατρό σου, κυρίως γιατί αναφέρεις ότι το νιώθεις να σε χτυπάει στον... πωπό!

Πάντως μην ανησυχήσεις! Περιμένουμε νέα σου! :)

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Διαφημίσεις

zaxarini είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, από την στιγμή που έκανα το μεγάλο υπέρηχο και εκείνες τις ημέρες άρχισα να το νιώθω, μέσα σε μια εβδομάδα ένιωθα σα κλοτσιές στα γεννητικά μου όργανα, πολύ χαμηλά, έως ενοχλητικά θα έλεγα. Αυτό συνεχίστηκε για 2 μήνες, φυσικά όχι κάθε μέρα, απλά μέχρι να γυρίσει το μωρό ένιωθα κάποιες φορές αυτό το "δυσσάρεστο" χτύπημα.... Το είχα πει στο γιατρό, δεν υπήρχε πρόβλημα, ήταν που γυρνούσε το μωρό συνέχεια και ήταν ζωηρό!

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Καλησπέρα! Από προσωπική μου εμπειρία καθώς βρίσκομαι στην τρίτη μου εγκυμοσύνη θα σου πω πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Το πιο πιθανό είναι πως το μωράκι σου είναι ζωηρούλι. Τα χτυπήματα που νιώθεις χαμηλα είναι καθαρα από τις κινήσεις του μωρού και όσο για τα χτυπήματα που μπορεί νανιώθεις στον πρωκτό το πιο πιθανό είναι να χτυπάει στο έντερό σου που βρίσκεται πίσω ακριβώς από τη μήτρα και να αντανακλά ο πόνος εκεί. Σίγουρα ο γυναικολόγος σου ξέρει καλύτερα. Να έχεις ένα υπέροχο υπόλοιπο εγκυμοσύνης!!! ;)

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

Λοιπόν κι εγώ τον νιώθω χαμηλά. Όταν τον πρωτοένιωσα με κλωτσούσε στον αφαλό, ήταν όμως με το κεφάλι προς τα κάτω το νυχτεριδάκι μου. Από την αρχή της εγκυμοσύνης είχε αυτή την θέση. Ένα βράδυ τον ένιωσα να κουνιέται απίστευτα πολύ που αναγκαστικά σηκώθηκα για να τον κάνω να σταματήσει αφού είχα τρομάξει από τις κινήσεις. Έκτοτε τον ένιωθα χαμηλά και μάλιστα λιγότερο. Υποψιάστηκα ότι άλλαξε θέση και γύρισε όρθιο. Τελικά στο επόμενο ραντεβού με τον γιατρό μου επιβεβαίωσε ότι πλέον έχει το κεφάλι προς τα πάνω και τα πόδια προς τα κάτω. Αφού με τα πόδια με κλωτσάει, τον νιώθω χαμηλά. Κι εγώ όμως δεν μπορώ να το συνηθίσω αφού τα χτυπήματα στον αφαλό ήταν πιό έντονα και πιό γλυκά από τις κλωτσιές χαμηλά στο μπικίνι. Πάντως χαίρομαι που χτυπάει έστω κι εκεί γιατί αν κάποιες ώρες ηρεμεί δεν μου αρέσει καθόλου, μου προκαλεί σταδιακά αυξανόμενο άγχος που σταματάει στην επόμενη κλωτσιά του.