Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η μαμά μου δεν θέλει τη γιαγιά μου..

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το θέμα, γιατί χρόνια τώρα, η μαμά μου δεν τα πάει καλά με τη μαμά της..Πότε τα πάνε καλά και πότε τη βρίζει και της μιλάει άσχημα..Θυμάμαι από παιδάκι, πολύ άσχημα γεγονότα..Η γιαγιά μου είναι καταπληκτικός άνθρωπος, έχει βοηθήσει και τα 3 της παιδιά και αγαπάει πολύ όλα της τα εγγόνια, αλλά σε εμένα έχει ιδιαίτερη αδυναμία...Είναι πολύ αισιόδοξη, γεμάτη ενέργεια και δύναμη και έχει περάσει πολλά στη ζωή της, ωστόσο δεν το βάζει κάτω..Είπα στη μαμά μου να μην μου ξαναμιλήσει άσχημα για τη γιαγιά..Στενοχωριέμαι πολύ, τί να κάνω?

Διαφημίσεις

Τι το τοσο τρομερο τους χωριζει??? Τι παραπονα εχει η μαμα σου απο μια μεγαλη γυναικα την μαμα της??? Αχ ποσα λαθη μπορουμε να κανουμε στην ζωη μας. Η ζωη ειναι μικρη και εμεις κολλαμε σε κατι ασυμαντα γεγονοτα και μας χαραζουν την πορεια της ζωης μας.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τους ενωσεις... ψαξε και βρες τον τροπο, κατι σιγουρα θα υπαρχει που θα κανει αυτες τις δυο γυναικες να ερθουν παλι κοντα. αυτο το τι μονο εκεινες και εσυ το ξερεις μια αναμνηση απο τα παλια ενα γεγονος πολυ ευτυχισμενο για αυτες? .........

Δυστυχώς, η μαμά μου επειδή δεν πέρασε καλά στη ζωή της, "τρώγεται" με τα ρούχα της..Χωρισμένη, χωρίς προσωπική ζωή, χωρίς εργασία και η μόνη με την οποία μπορεί να τσακώνεται είναι η μαμά της..Η οποία δεν την πείραξε ποτέ, ίσα-ίσα που πάντα την πρόσεχε και την προσέχει ακόμη..Θα της περάσει σε λίγες μέρες, θα'ναι όλα καλά και μετά θα αρχίσει να τη βρίζει πάλι..