Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τραπέζι Βαφτισης σε παιδότοπο

Recommended Posts

Καλησπέρα θα βαφτίσουμε το καλοκαιράκι με το καλό την μπεμπούλα μας και σκεφτόμουν να κάνω το τραπέζι σε παιδότοπο, ώστε να διασκεδάσουν τα παιδάκια και μαζί με αυτά ο μεγάλος μου γιος. Έτσι τα παιδακια θα είναι απασχολημένα, κάποιοι θα τα προσέχουν και οι γονείς θα ευχαριστηθούν. Πέστε μου τη γνώμη σας.. Ξέρετε κανένα παιδότοπο που να προσφέρεται για κάτι τέτοιο; Το έχει δοκιμάσει καμιά σας ή έχει πάει σε βάφτιση σε παιδότοπο; Είναι καλή ιδέα; Τι λέτε;

T5Zop3.png

Διαφημίσεις

εχεις τοσα πολλα παιδακια καλεσμενα????δηλαδη αξιζει να κλεισεις παιδοτοπο για αυτο???μηπως να κοιταγες να κανεις τραπεζι καπου που να εχει και παιδικη χαρα ωστε να απασχοληθουνε και τα παιδια???στο λεω γαι πολλους λογους...πχ..που θα χορεψετε??τι θα φατε???που θα καπνισουν οι μισοι καλεσμενοι (λεω εγω τωρα..δε καπνιζω αλλα πρεπει να τους σκεφτομαι και αυτους...)λογικα επειδη θα το κανεις καλοκαιρι θα πρεπει να ειναι ανοικτος παιδοτοπος ή ενας κλειστος με πολυ καλα αιρ κοντισιον για να μη σκασετε....αν ειναι ανοικτος θα σας αφησουν να εχετε δυνατα μουσικη???σου βαζω απλα διαφορες παραμετρους ....σαν ιδεα ωραια ακουγεται βεβαια αλλα δε ξερω μηπως κολλησει στην εκτελεση....αν εχεις πολλα παιδακια ειναι και αναλογα τι ηλικια ειναι....εαν ειναι ολα μικρα τοτε αποκλειεται να κατσουν μεσα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εμενα μου φαινεται πολυ καλη ιδεα..Αλωστε ειναι η μερα του παιδιου και οχι των καλεσμενων...ΠΙο πολυ ταλαιπωρουμε τα παιδακια μας οταν βαφτιζοβται σε ενα κεντρο για μεγαλους..γιατι να μην το φχαριστηθουν και αυτα?

Ψχνω παιδοτοπο για γεννεθλια που να εχει πριβε αιθουσες..αν βρω κατι θα σου πω

• 2 weeks later...

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. yasemi τα παιδάκια δεν είναι πολλά, γύρω στα 10 -15 αλλά είναι μικρά (τα περισσότερα κάτω από 6) και οι γονείς τους θα πρέπει να είναι συνεχώς από πίσω τους. Ακόμα και παιδική χαρά να έχει δε λύνεται το πρόβλημα. Εξάλλου κι εγώ πιστεύω όπως η gavramid, ότι αυτή την ημέρα πρέπει να ευχαριστηθούν περισσότερο τα παιδιά από τους ενήλικες, άσε που αν τα παιδιά ειναι ευχαριστημένα θα είναι και οι γονείς. Βέβαια ψάχνω ένα ανοιχτό χώρο, αξιοπρεπή με καλό φαγητό που να μην κλείνει το χώρο μόνο για τρεις ώρες όπως οι περισσότεροι παιδότοποι. Α και καλές τιμές!!! Ονειρεύομαι εεε;

T5Zop3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια υπάρχει και το κτήμα Μικελίνα στην Ανθούσα, παιδότοπος και χώρος δεξίωσης. Εκεί έκανα την βάπτιση της κόρης μου και ήταν super. Τέλειο catering τέλεια υποδόχη τέλεια οργάνωση ( πάντα κατά την δική μου άποψη) πάντως αξίζει. http://www.mikelina.gr

Σε ευχαριστώ πολύ, φαίνεται πολύ όμορφο αν και φαντάζομαι ότι η τιμή κατ΄ατομο θα είναι λίγο τσουχτερή σε κτήμα. Τη δεξίωση της βάπτισης βλέπεις του πρώτου παιδιού την έκανα το jockeys country club και είχε την τιμούλα του χωρίς βέβαια κάποιον να απασχολεί τα παιδιά! Ψάχνω για κάτι πιο οικονομικό γιατί έχουμε πολλά έξοδα τελευταία..

T5Zop3.png

• 1 month later...

εμεις κλεισαμε στο funmily για το καλοκαιρι για βαφτιση οι τιμες ειναι αρκετα καλες σε συγκριση με τα κτηματα και ειναι πολυ καλη ιδεα για τα υπολοιπα παιδια και οπου περνανε καλα τα παιδια χαλαρωνουν και οι γονεις.Και ο χωρος ειναι πολυ ομορφος για καλοκαιρι.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

ΖΟΙΜΑΛ, θα έχετε αποκλειστικότητα του χώρου ή όχι; αυτό με προβληματίζει λίγο. Οι τιμές όντως είναι ικανοποιητικές αλλά τον χώρο ακόμα δεν τον έχω δει από κοντά. Επίσης άλλο ένα πρόβλημα είναι πώς θα πεις στους καλεσμένους ότι σε τρεις-τέσσερις ώρες πρέπει να φύγουν...

T5Zop3.png

κοριτσακια μου και εγω την βαπτιση του αγγελακου μου την εκανα και εγω σε εναν παιδοτοπο εκλεισα και το catering και η κοπελα που ειχε τον παιδοτοπο εκανε και στολισμο !ειχα 100μεγαλους και 40 παιδακια ειχα και εναν κλοουν έπαιξαν μικροί και μεγάλοι το προβλημα ηταν το ΤΣΙΓΑΡΟ!!ελπιζω να σου πανε ολα τελεια !!με το καλο !!!να σας ζησει η κορουλα σας !!

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P