Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

φορητος υπερηχος

Recommended Posts

καλησπερα και καλη χρονια ,θελω να κανω μια ερωτηση σε οποια κοπελα το εχει παρει ,μπηκα και εγω στοτρυπσκι και το αγορασα ειμαι14 εβδομαδων και 3 ημερων το βαζω αλλα δεν μπορω να καταλαβω ακουω τα εντερα κατι σαν να τσιριζει και καπου κοντα στον αφαλο ενα παλμο καρδιας?μαλον που το ακουω σιγα τωρα αντι να ηρεμησω ανχωθηκα ποιο πολυ .απο ποια εβδομαδα ακουγεται?

S1Snp3.png

Διαφημίσεις

Αναλόγως τι υπέρηχος είναι. Εμένα το AngelSounds ακουγόταν από την 13η εβδομάδα αλλά πρέπει να το βάζεις χαμηλά και λίγο προς τα δεξιά. Δεν έβρισκα πάντα την καρδούλα του, μερικές φορές φώλιαζε πολύ καλά και δεν το έβρισκα αλλά δεν αγχωνόμουν. Μην ξεχνάς να βάζεις τζελ αλλιώς δεν πρόκειται να ακούσεις τίποτα απολύτως. Καλή επιτυχία και με ένα γερό παιδάκι.

Εχω και εγω το AngelSounds. Βασικα εχει σημασια που βρισκεται ο πλακουντας και ποσο σωματικο λιπος εχεις. Σε εμενα στην πρωτη εγκυμοσυνη στην 15 εβ δεν μπορουσε να το βρει ο γιατρος με τον υπερηχο...

Εγω προσπαθουσα να βρω πρωτα την καρδια μου και μετα εψαχνα τους παλμους των μωρων. Λογικα θα τον βρισκεις κατω απο τον αφαλο κοντα στη γραμμη του μπικινι (αν θυμαμαι καλα). Εγω δεν ακουγα τοσο πολυ των καλπασμο των αλογων (130 -160 παλμοι το λεπτο) αλλα μαλλον την ροη του αιματος στον πλακουντα.

συνήθως ακούγεται καλά μετά την 16η εβδομάδα ,αλλά είναι μάταιο γιατί εκεί περίπου θα αισθανθείς και την κίνηση του μωρού

είχα πάρει κι εγώ αλλά πριν την 16η ποτέ δεν έκουσα την καρδούλα με το μηχ/μα αυτό

πάντως προσπάθησε χαμηλά

Διαφημίσεις

Επειδή με ενδιέφερε και μένα,αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει γύρω στα 30 ευρώ..Βέβαια,υπάρχουν και άλλα με 100 ευρώ.

Επειδή τελικά δεν το πήρα,και δε γνωρίζω ακριβώς,αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Κορίτσια καλημέρα σας! Διαβασα γι αυτό το μηχάνημα αλλά αναρωτίεμαι αν είναι ασφαλές για το μωρό, διότι έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό να κάνεις συχνά υπερήχους. Επίσης σκέφτομαι πως αν το αγοράσω θα αγχωθώ περισσότερο....Τι να σας πώ.

O μικρούλης μου είναι το καλύτερο δώρο του θεούλη!

Κορίτσια καλημέρα σας! Διαβασα γι αυτό το μηχάνημα αλλά αναρωτίεμαι αν είναι ασφαλές για το μωρό, διότι έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό να κάνεις συχνά υπερήχους. Επίσης σκέφτομαι πως αν το αγοράσω θα αγχωθώ περισσότερο....Τι να σας πώ.

Αυτό είναι σωστό. Το ξέρω απο γυναικολόγο. Ακόμη και συγγενής μου γυναικολόγος του οποίου η γυναίκα είναι έγκυος, δεν της κάνει υπέρηχο παραπάνω απο τους απαραίτητους, οι οποίοι είναι συνήθως προκαθορισμένοι ανάλογα με τις εβδομάδες κύησης.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

ναι εγω το πηρα απο το λητω 90 ευρω ,μεσα γραφει οτι ειναι ασφαλες ρωτησα και τον γιατρο αλλα για να το κανεις 2-3 φορες την εβδομαδα για 10λεπτα ,οτι μπορει να σε ανχωσει ισχυει απλα θα πρεπει να τοπαρεις χαλαρα αν δε το ακους το λεει και μεσα στις οδηγιες ,εγω το μετανοιωσα γιατι ηταν και ακριβουτσικο και ακομα δεν εχω δει φως

S1Snp3.png

Διαφημίσεις

εγώ το πήρα 110 ε

είχα ρωτήσει το γιατρό

είναι ακίνδυνό χωρίς να είμαστε υπερβολικές

ο υπέρηχος που έχουν στα ιατρεία είναι διαφορετικός

• 3 months later...

Ο φορητός υπέρηχος «Baby Sound B» είναι συσκευή για χρήση στο σπίτι. Επιτρέπει σε έγκυες γυναίκες να ακούσουν τον παλμό της καρδιάς του αγέννητου μωρού τους, μετακινήσεις και λόξιγκες από την 10η ή 12η εβδομάδα.

Γνωριζει καποια για την ασφαλεια αυτης της συσκευεις???????????????????