Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ...

Recommended Posts

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ...ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟ ΦΡΕΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΑΖΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΣΥΝΗΘΩΣ...ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΟΜΑΞΑ ΕΓΩ???ΑΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ!

παντα με την ελπιδα και το χαμογελο... :) και ομως τα καταφεραμε!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου Νατασσα και χρονια πολλα. δεν νομιζω να επαθε κατι το σπορακι σου επειδη τρομαξες. δεν ενιωθες το φτερουγισμα επειδη οπως λες εισαι φοβιτσιαρα... προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και καλο θα ηταν να επικοινωνησεις με το γιατρο σου να σε καθησυχασει. Θετικες σκεψεις και ευχομαι ολα να πανε καλα.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΩΝ...ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙΝΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 2 ΜΗΝΑ!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟ ΦΡΕΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΜΑΖΕΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΣΥΝΗΘΩΣ...ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΟΜΑΞΑ ΕΓΩ???ΑΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ!

Νατάσα μου η ιδέα σου είναι. Δεν έπαθε τίποτα το μωράκι σου. Και σε μένα συνέβη κάτι παρόμοια οταν ήμουν στην 9η εβδομάδα και πήγα να πεθάνω από την αγωνία μου. Πήγα όμως στο γιατρό μετά από τρεις μέρες έκανα υπέρηχο και ήταν μια χαρά το μωράκι. Αν ανησυχεις πολύ κανόνισε με το γιατρό σου να κανεις έναν υπέρηχο για να ηρεμήσεις

O μικρούλης μου είναι το καλύτερο δώρο του θεούλη!

μια χαρα ειναι το μωρο σου και προστατευεται τελεια μεσα στον αμνιακο σακο. μην ανησυχεις αλλα για να ηρεμησεις και να μην το αγχωνεις αδικα και αυτο να πας στο γιατρο σου να το επιβεβαιωσεις. χρονια πολλα με το καλο το μωρο σας!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

ηρεμησε......το μπεμπε δεν καταλαβε τιποτα και κολυμπαει μια χαρα στην μητρα σου..

πρεπει να αποβαλεις το αγχος σου ομως γιατι εχεις 8 μηνες ακομα και δυσκολα θα τους περασεις ετσι...

Διαφημίσεις

και εγω εχω ζησει παρομοια εμπειρια αλλα δεν ειναι τιποτα οπως ειπαν και πιο πανω το μωρακι σου προστατευεται πολυ καλα μεσα στο σακο.αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι που ακουσες απο την 10η εβδομαδα το μωρο.δεν ειναι λιγο νωρις για να ακουσεις το μωρακι;εγω στην δευτερη εγκυμοσυνη και υποτιθεται πιο εμπειρη οταν ειπα στο γιατρο τον 4ο μηνα οτι ακουσα το μωρο μου ειπε οτι ηταν πολυ νωρις

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Νατάσα γεια σου κούκλα μου,και Χρόνια πολλά,γεμάτα υγεία,κι ένα υπέροχο,δυνατό μωράκι!

Χρόνια Πολλά σε όλες,κορίτσια.

Είναι απίστευτο που νιώθεις το μωρό σου τόσο νωρίς...Η δικιά μου παρότι είναι υπερκινητική,στον 5ο την ένιωσα καθαρά.

Όσο για το περιστατικό που σε έκανε τόσο να τρομάξεις,να σου πω απλώς ότι μετά την λήξη του 8ου μήνα χτύπησε μια πολύ καλή μου φίλη ένας βλάκας με το αυτοκίνητο που έκανε όπισθεν απότομα για να παρκάρει.Το μωρό δεν έπαθε τίποτα,και της είχε πει ο γιατρός της ότι ο αμνιακός σάκος παρότι φαίνεται τόσο μαλακός και ευλύγιστος,είναι σαν κλουβάκι σιδερένιο και το μωρό είναι πολύ προστατευμένο εκεί μέσα.Εκείνη σηκώθηκε πανικόβλητη από το πεζοδρόμιο και πήρε τον γιατρό της τηλέφωνο.Της είπε να πάει να την δει,μήπως επειδή είναι σε προχωρημένη κύηση,προκαλέσει ο τρόμος της πρόωρο τοκετό.Τελικά όλα καλά!

Γενικά όταν είμαστε αγχωμένες με κάτι,είτε κουρασμένες,είτε τρομαγμένες,δεν "ακούμε" εύκολα το παιδί,Όχι επειδή δεν κινείται,αλλά ανθυποβαλόμαστε από τα έντονα συναισθήματα.Ελπίζω να είσαι καλύτερα ήδη,και να ηρέμησες....!:wink:

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ 2 ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!!!ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΙΩΘΩ!!!

ΑΧ ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΔΗ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΗΡΕΜΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ...