Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κλειδαριά ασφαλείας

Κλειώ

Recommended Posts

Μετακομίζω και θέλω να αλλάξω κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας . Γνωρίζετε ποιες θεωρούνται πιο ασφαλείας . (Να τον δυσκολέψουμε τουλάχιστον τον κλέφτη:P)

JJBjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Εγω αλλαξα κλειδαρια πριν κανενα χρονο.Ειχα την κλασσικη ασφαλειας αλλα ενας φιλος κλειδαρας μας ειπε οτι πρεπει να αλλαχτει.Βαλαμε μια κλειδαρια που δεν ξερω πως λεγεται για να σε κατατοπισω αλλα δεν ειναι κανονικη.Ειναι μια τρυπουλα κ το κλειδακι σαν στρογγυλο.Δεν ξερω αν σε μπερδεψα.Για να βγαλεις αντικλειδι πας με μια καρτα στο κλειδαραδικο κ σου βγαζουν.Δεν πας με το κλειδι.Ισως αν εχεις εκει κοντα καποιο κλειδαραδικο να κανεις μια βολτα να στα πουνε μιας κ ειναι γνωστες του αντικειμενου.Βεβαια κοστιζει κατι παραπανω...εμεις δωσαμε περιπου 350 ευρω.....

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Αυτο ακριβως που λεει η Γιωτα .... κι εμεις μετακομισαμε πριν 2 μηνες και μας ειπε ο κλειδαρας οτι η κλειδαρια με την στρογκυλη τρυπα και το μακρυ στρογκυλο κλειδι ειναι τα πιο ασφαλη! Δεν εχει να κανει με την πορτα νομιζω......γιατι εμεις μενουμε σε ενοικιο και ειχε μια κοινη πορτα ασφαλειας...απλα αλλαξαμε κλειδαρια!

Εγω θα σου πω κατι αλλο,το οποιο εχουμε κανει κι εμεις!!!

Αφου ρωτησαμε αρκετους,του ειδους,το μονο πλεον που ειναι ασφαλες ειναι ο συρτης!!!!!Οσο μπαναλ και να ακουγετε ειναι η λυση!!!

Ακομη και της θωρακισμενες πορτες με κλειδαριες ασφαλειας.....ολες τις ανοιγουν(εαν θυμαστε κιολας μια εκπομπη του Ευαγγελατου με αυτο το θεμα και εδειχνε ποσο ευκολα τις ανοιγαν!!)

Εμεις βαλαμε 2 συρτες στην πορτα(υπαρχουν και αρκετα εμφανισημοι στο εμποριο)εναν πανω κι εναν κατω και ειμαστε ησυχοι(μενουμε σχετικα ερημικα)Μονο εαν γκρεμισουν το σπιτι τωρα θα μπουνε μεσα!!!:wink:

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις . ;)

εχω πάει σε κλειδαράδες αλλα μου προτειναν διαφορετικές κλειδαριες .

το κλειδι ειναι στην ακρη στρογγυλο με 4 προεξοχές ?

αυτη ειναι η μια που μου προτειναν και η αλλη ειναι ενα αλλο που μοιαζει με κανονικο κλειδι αλλα εχει τρυπουλες πανω .

εχω μπερδευτεί ! :?::?:

κατια στην θωρακισμένη πορτα πως βαζεις συρτη . τρυπας την πόρτα ?

JJBjp3.png

Νομιζω οτι οι θωρακισμενες πορτες εχουν ενσωματομενο συρτη.

Η κλειδαρια που εχουμε εμεις ειναι ενα στρογγυλο κλειδι με 4 προεξοχες οπως λες αλλα μικρουλες.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις . ;)

εχω πάει σε κλειδαράδες αλλα μου προτειναν διαφορετικές κλειδαριες .

το κλειδι ειναι στην ακρη στρογγυλο με 4 προεξοχές ?

αυτη ειναι η μια που μου προτειναν και η αλλη ειναι ενα αλλο που μοιαζει με κανονικο κλειδι αλλα εχει τρυπουλες πανω .

εχω μπερδευτεί ! :?::?:

κατια στην θωρακισμένη πορτα πως βαζεις συρτη . τρυπας την πόρτα ?

Αναγκαστικα ναι την τρυπας!Στην δικη μας πορτα εχουμε βαλει συρτες σε χρωμα ιδιο με την πορτα και δεν φαινεται τιποτα ουτε τρυπα ουτε κατι ασχημο!Να σου πω την αληθεια οταν μου ειπαν οτι πρεπει να τρυπησουμε την πορτα,μια φρικη την εφαγα,αλλα μπροστα στην ασφαλεια μας,υποχωρησα!!!Για να εισαι πιο σιγουρη,ρωτα και καποιον αλουμινα!Οι κλειδαραδες(και λογικα)θελουν να προωθησουν τις κλειδαριες για να πουλησουν βεβαια!!

Άλλωστε και να τρυπήσεις την πόρτα θα μπει ο σύρτης οπότε δε θα φαίνεται κάτι άσχημο.

Και απ την άλλη....πολλοί θα το δουν...λίγοι θα το καταλάβουν!!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...