Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι θρομβοφιλική και είμαι εγκυος 17 περίπου εβδομάδων. Κάνω κάθε μέρα ένεση ηπαρίνης και όλα έως τώρα πάνε μια χαρά. Δόξα το Θεώ. Ο γιατρός μου είπε να κάνω την εξέταση Anti-XA για να δούμε πως πάει η θρομβοφιλία. Γνωρίζει καμία κοπέλα τι ακριβώς ειναι αυτή η εξέταση, πόσο καιρό κάνουν να βγουν τα αποτελέσματα και πόσο είναι περίπου το κόστος της?

Διαφημίσεις

εδω λεει τις τιμες,πηγαινα στα ελληνικα

http://www.labcy.com/userfiles/EURO2.pdf

edit admin 1/6/2012 ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί.

δείτε εδώ ή εδώ άλλες συζητήσεις για αποτελέσματα/τιμές δραστικότητας ηπαρίνης anti-xa

http://www.hostingphpbb.com/forum/viewtopic.php?t=1993&mforum=ivf&sid=f31a0c6ef27f47e33f257aedd8ad119b

http://www.ioannisgeorgoulis.gr/topic.php?Article_ID=33

παντως στο λαικο εχουν πολυ καλο τμημα αποκλειστικα για θρομβοφιλια και ειναι εξιδικευμενη και απο οτι ξερω πληρωνεις ελαχιστα ή τιποτα.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΗΠΑΡΙΝΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ .

ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΝΤΙ-ΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 55 ΕΥΡΩ.

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Διαφημίσεις

ειμαι και εγω θρομβοφιλικη και εκανα καθημερινα ενεσεις υπαρινης, την αντιχα την εκανα στο Ιασω και πληρωνα 25 ευρο , τα αποτελεσματα βγαινανε αναλογα την ωρα που θαεκανες την εξεταση παντως μεσα σε μια μερα

• 2 months later...

Να σας ρωτήσω κάτι σχετικό με την εξέταση Anti - Xa?

Κάνω κάθε μέρα μία ένεση Clexan 4000 και κάθε μήνα κάνω την εξέταση την Anti - Xa.

Σήμερα το πρωί, πήρα τα αποτελέσματα αυτού του μήνα και η εξέταση έδειξε 0,09. Τηλεφώνησα στον γιατρό μου και μου είπε ότι είναι πολύ λίγο και πρέπει να διπλασιάσω την δόση (δηλαδή να κάνω την ένεση ανά 12ωρο). Δεν πρόλαβε να μου εξηγήσει γιατί...

Μήπως έχει τύχει σε κάποια κοπέλα θρομβοφιλική, κάτι αντίστοιχο???

t6c4p3.pngXRnsp2.png

• 4 years later...

Γεια σας κορίτσια..Μηπως γνωρίζει κάποια κοπέλα που μπορώ να κάνω την εξεταση anti-xa στην Θεσσαλονίκη;ανατολικά κατα προτίμηση.Μηπως γνωρίζεται και κόστος;

Γεια σας κορίτσια..Μηπως γνωρίζει κάποια κοπέλα που μπορώ να κάνω την εξεταση anti-xa στην Θεσσαλονίκη;ανατολικά κατα προτίμηση.Μηπως γνωρίζεται και κόστος;

Καμία;;;;;

Διαφημίσεις

Δεν ξερω να σου πω συγκεκριμενα για θεσσαλονικη αλλα φανταζομαι σε ενα οποιοδηποτε μικροβιολογικο. Εγω ετσι εκανα. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο εξειδικευμενο που θα ηθελες να πας. Κ πληρωνα 50?

FU2np2.png

Δεν ξερω να σου πω συγκεκριμενα για θεσσαλονικη αλλα φανταζομαι σε ενα οποιοδηποτε μικροβιολογικο. Εγω ετσι εκανα. Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο εξειδικευμενο που θα ηθελες να πας. Κ πληρωνα 50?

Ακομα κι αν δεν την κάνει το μικροβιολογικό που πας, σίγουρα θα συνεργάζεται με κάποιο που την κάνει, οπότε θα το στείλει. Η τιμή όπως έγραψε η παραπάνω κοπέλα

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.ρωτησα σε δυο μικροβιολογικα(και το ενα είναι μεγάλο) και δεν την κάνουν.αλλα δεν μου πρότειναν καποιο αλλο.θα πάρω ξανά να ρωτήσω.

εγω καθε μηνα την κανω στο νοσοκομειο που ειναι η αιματολογος μου κ μαζι με την αντι χα μου γραφει κ γενικη αιματος κ ολα αυτα δωρεαν γτ μου γραφει επειγον

Διαφημίσεις

εγω καθε μηνα την κανω στο νοσοκομειο που ειναι η αιματολογος μου κ μαζι με την αντι χα μου γραφει κ γενικη αιματος κ ολα αυτα δωρεαν γτ μου γραφει επειγον

Είναι καποιο συγκεκριμένο νοσοκομείο που πας;γιατι εγω κάποιες εξετάσεις που έκανα σε νοσοκομείο Θεσσαλονικης(Ιπποκρατειο)τις πλήρωσα όλες κανονικά (ελεγχο θρομβοφιλιας)και βγήκαν μετα απο 5 μήνες γιατι δεν είχαν αντιδραστηρια.τωρα αν πάω στην ανοσολογο θα μου την γράψει;και ποτε θα βγει;εσύ ποτε έκανες την πρώτη anti-xa;

Είναι καποιο συγκεκριμένο νοσοκομείο που πας;γιατι εγω κάποιες εξετάσεις που έκανα σε νοσοκομείο Θεσσαλονικης(Ιπποκρατειο)τις πλήρωσα όλες κανονικά (ελεγχο θρομβοφιλιας)και βγήκαν μετα απο 5 μήνες γιατι δεν είχαν αντιδραστηρια.τωρα αν πάω στην ανοσολογο θα μου την γράψει;και ποτε θα βγει;εσύ ποτε έκανες την πρώτη anti-xa;

εγω την κανω στο αττικο στην αθηνα.εκει ειναι η αιματολογος μου μου την γραφει κ την κανω.το μονο που πληρωνω ειναι 5 ευρω επισκεψη στην αιματολογο.μου γραφει ομως στο χαρτι επειγον.περιμενω να βγουν κ με βλεπει την ιδια μερα.την πρωτη αντι χα δεν θυμαμαι ποτε την πρωτοεκανα.πριν κατι μηνες

Τελικά η πιο ακριβή που βρήκα είναι 60? και η πιο φθηνή 21?.ειναι δυνατόν;;;για την ίδια εξέταση τέτοια διάφορα απο μικροβιολογικο σε μικροβιολογικο;;;

• 2 weeks later...
Maria, mporeis na mou vreis pio ergastirio kanei Anti Xa kai malista toso ftina??

Egw vrika me 60 kai 100 e :(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Νινα στην Euromedica Τουμπας.ειναι 21,60? και κάνει 2 μέρες να βγουν τα αποτελέσματα.στην Ευρωδιαγνωση του Ιπποκρατειου έχει 25? αν σε βολεύει εκει καλύτερα.

S'eyxaristw para polu Maria:))) tha paw sthn Eurodiagnwsh :))

Πάρε τους τηλ πρώτα γιατι εγω την πρώτη φορά που μίλησα μαζί τους μου ειπαν απο 51? θα μου κάνουν έκπτωση 30% και βγαίνει γύρω στα 35-37? και μετα μια φίλη μου μου είπε για 25?. Τους ξανά παίρνω τηλ. Και με ρώτησαν αν έχω Ικα τότε κάνουν έκπτωση 50% και βγαίνει 25,50?.συνενοησου πριν δώσεις αίμα.

Εμένα μου είπε ο αιματολογος να την ξανά κανω στην 18 εβδομαδα και μου φαινεται μεγάλο το διάστημα.ειμαι στην έκτη τώρα.εσενα κάθε ποτε σου είπε;

• 1 month later...

εγω χτες εκανα την αντι χα εξεταση και κοστισε περιπου 42 ευρω στη βιοιατρικη.

Ειχα κανει την 6η εβδομαδα με innohep 4,5 kai ειχα αποτελεσμα 0,22 (2 ωρες μετα την ενεση).

Πλεον ειμαι στην 14η εβδομαδα , κανω ενεσεις τις ivor 3,5 γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βρω τις innohep, και ειχα αποτελεσμα 0,51 παλι δυο ωρες περιπου μετα την ενεση

Μου κανει εντυπωση γιατι το τωρινο αποτελεσμα ειναι πιο σωστο απο το προηγουμενο, αν και το προηγουμενο χρησιμοποιουσα πιο μεγαλες ενεσεις (των 4,5 οπως σας εγραψα) ενω τωρα την ειχα μειωσει στο 3,5... Αρα μπορει να εχουμε διακυμανσεις γι αυτο μας ζητανε να κανουμε αυτη την εξεταση καθε μηνα.....