Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ,χρειάζομαι ενδοκρινολόγο?

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

έχει από το καλοκαίρι που πονάω στο λαιμό μου, κάτω από τη γνάθο.

Είπα "δεν πειράζει, θα είναι από τις τσιρίδες που βάζω συνέχεια"....

:):):)

Πριν 2 μήνες πήγα στον ΩΡΛ και μου είπε πως δεν είναι να δει κάτι αυτός γιατί μάλλον είναι οι μύες μου.

'Ομως έχει 3 εβδομάδες που έχει πρηστεί ο λαιμός μου και έχει κατεβεί ο πόνος κάτω στο "καρύδι" που λένε και πονάω όχι μόνο όταν καταπίνω, αλλά και όλη την ώρα.

Τις τελευταίες μέρες είμαι κάθε μέρα με παυσίπονα και έχω ανησυχήσει πάρα πολύ.

Ενδοκρινολογικές εξετάσεις δεν έχω κάνει ποτέ, και αναρωτιέμαι αν χρειάζεται να πάω σε ενδοκρινολόγο?

Υπάρχει κάποια που πάει σε ενδοκρινολόγο να μου πει κάτι περί αυτού του θέματος?

Εσείς τι πιστεύετε πως μπορεί να είναι?

Γιατί έχω φοβηθεί πάρα πολύ..Δεν είναι φυσιολογικό να πονάω τόσο έντονα κάθε μέρα...

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ναι πονάω όλη την ώρα δυστυχώς, και άμα φωνάξω δυνατά μετά είμαι χειρότερα...

Πήγαμε σήμερα στον ΩΡΛ που εγχείρησε την μικρή μας πριν 2 εβδομάδες και τον είπα να με κοιτάξει.

Μάλλον έχω φλεγμονή σ'εκείνο το σημείο, έκανα όμως αιματολογικές για θυροειδή και βγήκαν καλές. Έκλεισα ραντεβού σε ενδοκρινολόγο την Δευτέρα και θα δούμε τι είναι.

Απορώ όμως πως και πονάει το "καρύδι"...πρώτη φορά το παθαίνω αυτό..

433965qzur0la2nd.gif

ο θυροηδης βασικα δεν ποναει ουτε πριζεσαι σε εκεινο το σημειο.αν εχεις βρογχοκοιλη πριζεσαι κ ειδικα οταν φωναξεις αλλα οχι στο καρυδι πιο διπλα

• 3 εβδομάδες μετά...

Σόρυ που άργησα να απαντήσω...:oops::oops::oops:

τελικά είναι από το στομάχι μου, μάλλον βγάζει κάτι σαν τοξικό και ερεθίζει τον οισοφάγο μου.

θα κλείσω ραντεβού σε γαστρεντερολόγο, η αλήθεια το είναι πως το αργώ λίγο γιατί φοβάμαι μήπως με κάνουν γαστροσκόπηση..

παίρνω pariet για τον πόνο.

Δήμητρα σ'ευχαριστώ πάρα πολύ που μ'απάντησες!

433965qzur0la2nd.gif

Διαφημίσεις

Εχω χρονια αοισοφαγητικη παλινδομιση.ΑΙσθανομαι καψιμο πολλες φορες και δυσκολια στην καταποση αλλα πρωτη φορα ακουω για πονο και πριξιμο.Πηγαινε κανε μια γαστροσκοπηση,μονο ετσι θα βεβαιωθεις.Μη τη φοβασαι καθολου,δεν ειναι τπτ.Φροντισε μονο να βρεις καποιον γαστρεντερολογο να στην κανει με μεθη.Οι περισσοτεροι κανουν αλλα υπαρχουν και μερικοι που στην κανουν ετσι χωρις καθολου αναισθησια.Μη την κανεις ετσι.Με μεθη δεν θα καταλαβεις απολυτως τπτ,15 λεπτα εξεταση ειναι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...