Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πειράζει να ανακατέψω δύο γάλατα?

Recommended Posts

kalispera!!exw ena mwraki 2,5 minwn apo tis 13 noembri pinei to biologiko gala frezylac tis frezyderm.exei parei peripou 100gr mono enw to trwei olo peripou 120 gr tin fora epi 5 geumata.to paidi einai eudiatheto kai antidra kanonika.skeftomai mipws ftaiei to gala to opoio egw de thelw na allaxei!apla skeftomai mipws na parw to frisolac kai na to anameignuw me to frezylac!Pws sas fainetai?einai kako?

Διαφημίσεις

καλημέρα

καταρχάς εγω θα σου προτεινα πριν κάνεις ο,τιδήποτε με το γάλα να ρωτήσεις τον παιδιατρό σου

εμένα το μωράκι μου επειδη ειναι προωρούλι επινε frisolac premature αλλά παρατηρήσαμε πως ένα μισάωρο πριν κάνει τα κακάκια του εκλαιγε πολύ και φυσικά και κατα τη διαρκεια, έτσι η γιατρός μου είπε να αναμίξω το frisolac με ένα υποαλλεργικό (aptamil allergy digest) και απο τότε όλα εντάξει.Σε μας η ανάμιξη έκανε καλό αλλα κατα τη γνώμη μου ρώτα πρώτα τον παιδιατρό σου γιατι κάθε μωράκι εχει τις ιδιαιτερότητες του

επίσης να ξέρεις πως γενικά το frisolac ειναι πιο πιχτό απο τα άλλα γάλατα άρα άμα κάνεις την ανάμιξη πάρε για καλό και για κακό και μία θηλή μεγαλύτερης ροής γιατι μπορεί να την χρειαστείς

Καταρχην να σου ζησει το μωρακι. Μια φορα και εγω ηθελα να αναμειξω ενα γαλα του μωρου και το συζητησα με την παιδιατρο και μου ειπε οχι. Και το ενα ηταν το κανονικο γαλα και το αλλο για κολικους και ηθελα να κανω μεταβαση απο αυτο για τους κολικους στο κανονικο. Εμενα στην αρχη μου ειχε μπει στο μυαλο οτι το γαλα που μας προτειναν απο το νοσοκομειο οταν βγηκαμε δεν ηταν τοσο καλο για το μωρο και ηθελα να του δωσω αλλη μαρκα αλλα η παιδιατρος επεμεινε να το συνεχισω γιατι αυτη δεν εβλεπε κανενα προβλημα στο μωρο και ετσι και εγινε για εναν ολοκληρο χρονο επινε την ιδια μαρκα και επαιρνε και κιλα και ολα ηταν καλα. Γι'αυτο ρωτα την παιδιατρο σας και για το γαλα και για τα κιλα.

Διαφημίσεις