Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΥΓΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Recommended Posts

Καλημερα

Πριν απο λιγε εβδομαδες μετακομισαμε σε καινουριο σπιτι και εχω παρα μα παρα πολλες μυγες.

Δεν μπορω να ανοιξω το παραθυρο γιατι αμεσως μπαινουν μεσα 5-10 μυγες και δεν μπορω να τις Απομαγρυνω με τιποτα .

Σπρευ δεν μπορω να πολυχρησιμοποιω γιατι εχω 2 μωρακια 19 μηνων.

Πηρα και εριξα σε ολα τα παραθυρα απο εξω υγρο για τις μυγες αλλα δεν ειδα και πολλα πραγματα επισης εχω κολλησε σε ολο το σπιτι κατι ταινιες με κολλα που πηγαινουν επανω οι μυγες και κολλανε αλλα δεν ειναι λυση αυτη .......θελω κατι αλλο πιο μονιμο και δραστικο μηπως ξερετε κατι .......sos

Διαφημίσεις

Καλημερα

αν υπαρχει απεναντι η κατω απο το σπιτι καδος αποριματων ισως βρισκεται εκει η αιτια... η ακομη και απο καποια δεντρα.

θα σου προτεινα να βαλεις σιτες,ειναι πολυ καλες και δεν περναει τιποτα μεσα.

Καλημερα

αν υπαρχει απεναντι η κατω απο το σπιτι καδος αποριματων ισως βρισκεται εκει η αιτια... η ακομη και απο καποια δεντρα.

θα σου προτεινα να βαλεις σιτες,ειναι πολυ καλες και δεν περναει τιποτα μεσα.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου

ειμαστε εκτος ΑΘΗΝΩΝ δεν εχω καδο σκουπιδιων κοντα μου ,,,,,,,,,,,,,,αλλα σε διπλανο σπιτι υπαρχουν κοτες λες να ειναι απο εκει .........................

Σιτες λιγο δυσκολο να βαλω σε ξενο σπιτι ......Το σπιτι το νοικιαζω και επειδη ειναι μεγαλο εχει και παρα πολλα παραθυρα 18 στον αριθμο

Τσέκαρε τους χώρους έξω από το σπίτι μήπως ύπάρχει κάποιο πεθαμένο ζώο ή τρωκτικό γιατί συνήθως τότε συσσωρεύονται τόσες πολλές μύγες ή από σκουπίδια.

Υπάρχει στο σούπερ μάρκετ μια συσκευασία η οποία περιέχει σίτα με αυτοκόλλητες ταινίες τύπου σκρατσ. Αυτές μπορείς να τις βάλεις και να τις βγάλεις όποτε θέλεις αφου δεν μπορείς να βάλεις κανονικές. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα γιατί εμας μας είχε βάλει μια η πεθερα μου σε μια πόρτα το καλοκαίρι και σωθήκαμε. Ρώτησε πάντως γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από ραντίσματα και απολυμάνσεις. Το πιο πιθανό είναι να προέρχονται απο τις κότες οπότε μάλλον θα έχεις μόνιμο πρόβλημα.

κάπου είχα διαβάσει ότι αν αλειψεις τα παράθυρα και τις πόρτες με αιθέριο έλαιο λεβάντας δεν μπαινουν οι μύγες μέσα... για δοκίμασε το ισως να δουλέψει...συν ότι θα μοσχοβολάει και το σπίτι σου ....

Διαφημίσεις

Τσέκαρε τους χώρους έξω από το σπίτι μήπως ύπάρχει κάποιο πεθαμένο ζώο ή τρωκτικό γιατί συνήθως τότε συσσωρεύονται τόσες πολλές μύγες ή από σκουπίδια.

Υπάρχει στο σούπερ μάρκετ μια συσκευασία η οποία περιέχει σίτα με αυτοκόλλητες ταινίες τύπου σκρατσ. Αυτές μπορείς να τις βάλεις και να τις βγάλεις όποτε θέλεις αφου δεν μπορείς να βάλεις κανονικές. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα γιατί εμας μας είχε βάλει μια η πεθερα μου σε μια πόρτα το καλοκαίρι και σωθήκαμε. Ρώτησε πάντως γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από ραντίσματα και απολυμάνσεις. Το πιο πιθανό είναι να προέρχονται απο τις κότες οπότε μάλλον θα έχεις μόνιμο πρόβλημα.

ΣΕ ΑΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΖΩΟ Η΄ΚΑΤΙΟ ΤΕΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΠΙΤΙ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΙΤΕΣ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ

κάπου είχα διαβάσει ότι αν αλειψεις τα παράθυρα και τις πόρτες με αιθέριο έλαιο λεβάντας δεν μπαινουν οι μύγες μέσα... για δοκίμασε το ισως να δουλέψει...συν ότι θα μοσχοβολάει και το σπίτι σου ....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ

Εγώ στο σπίτι μου έβαλα σε όλα και παράθυρα σίτες και κατόπιν συννενόησης τίς πλήρωσε ο ιδιοκτήτης, στό σπίτι του θα μέινουν... δεν θα τις πάρω φεύγοντας... ΣΩΘΗΚΑ!! ολο το σπίτι ανοικτό και δεν μπαίνει μέσα ούτε κουνούπι.

ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩ!!!!!! ΧΑΘΗΚΕΣ???00574b.png