Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαπτιση Αγ. Φωτεινη Ν. Σμυρνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εμ .. εμ .. Νέα Σμύρνη και κέντρο κοντά να βλέπει θάλασσα .. κομματάκι δύσκολο .. για να δείς θάλασσα πρέπει να πάς παραλία ή σε κανα ρούφ γκάρντεν ξενοδοχείου σε Φάληρο, Ελληνικό ή Γλυφάδα .. τι να σου πώ .. εγώ Παλαιό Φάληρο μένω και τη θάλασσα την έχουμε χάσει εδώ και καμια 10αριά χρόνια .. :(

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Καλησπέρα, σκέψου οτι από το σπίτι μου βλέπω την συγκεκριμενη εκκλησία...αλλά θάλασσα όπως σου είπαν και πιο πάνω γιοκ...!

Εκτος και αν βρεθει μεγαζί να είναι σε υψος πολυκατοικειας (7ος οροφος)..Εκει μπορει να δειτε θαλασσα, αλλα με κυαλια!

Η κοντινότερη θέα στη θάλασσα από Ν.Σμύρνη ειναι στο Φλοίσβο, Αλιμο κτλ..

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

εγω θα σου προτεινω κατι για Νέα Σμύρνη φυσικά χωρίς θάλασσα και οχι ταβέρνα. Μου αρέσει πολυ το φαγητό που κάνει ενα κινέζικο στην Νέα Σμύρνη και δεν είναι περιεργες οι γευσεις ισα- ισα ενα Καντονέζικο χοιρινό που φτιάχνουν σαν ελληνικό πιατο μου φαίνεται. Επίσης εχει αυλή και ίσως βολέψει να στήσει κατι για τα παιδάκια.:wink: το λένε Καντον και ειναι στην οδο Μαρτύρων. Αν σε νεδοιαφέρει να το ψάξω και να σου πω και τηλεφωνο και ακριβη δ/νση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεετσι ντές!!!!!! :lol::lol:

λοιπόν, δεν ξέρω απο τιμές αλλά η νέα Μαρίνα Φλοίσβου έχει 2 καταπληκτικά μαγαζιά που κάθε Σαββατοκύριακο έχουν και απο ένα γάμο ή μια βάπτιση και τα 2 !!

είναι το Maremarina και το Zinc .. είναι και 2 μέσα στη θάλασσα και απο φαγητό σκίζουν!!

μετά είναι και το ξενοδοχείο Coral στην Ποσειδώνος που έχει σχετικά καλές τιμές και το ξενοδοχείο Poseidon κι αυτό στην Ποσειδώνος .. άλλο μαγαζί σε εμάς που να κοιτάει και θάλασσα δε γνωρίζω :roll::roll::roll: .. μετά υπάρχει και το Μικρολίμανο που είναι σχετικά κοντά και έχει πολλά μαγαζιά που μπορείς να κοιτάξεις όπως το Aglamair που έχω βρεθεί σε γάμο και έχει ΤΕΛΕΙΑ θέα και σχετικά καλό φαγητό !! ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Για Φλοίσβο προτεινω κι εγω...

και ειναι και πολύ κοντα, κατεβαινεις συγγρου μπαινεις παραλιακη και εφτασες!!!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

εγω θα σου προτεινω κατι για Νέα Σμύρνη φυσικά χωρίς θάλασσα και οχι ταβέρνα. Μου αρέσει πολυ το φαγητό που κάνει ενα κινέζικο στην Νέα Σμύρνη και δεν είναι περιεργες οι γευσεις ισα- ισα ενα Καντονέζικο χοιρινό που φτιάχνουν σαν ελληνικό πιατο μου φαίνεται. Επίσης εχει αυλή και ίσως βολέψει να στήσει κατι για τα παιδάκια.:wink: το λένε Καντον και ειναι στην οδο Μαρτύρων. Αν σε νεδοιαφέρει να το ψάξω και να σου πω και τηλεφωνο και ακριβη δ/νση

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ

To BEE Garden Λες τέλειο είναι

To BEE Garden Λες τέλειο είναι

νομίζω το λένε CAN TON και είναι στην οδό Αγνώστνω Μαρτύρων δεν είναι τοσο λουσάτο αλλα είναι ΠΟΛΥ οικονομικό :D

Διαφημίσεις