Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μιμιτισμός??

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους και όλους.

έχω ένα αγοράκι 19 μηνών. τους τελευταίους 2 μήνες έχει αρχίσει κ κάνει ότι κάνω.παίρνει το τηλέφωνο κ κάνει οτι μιλάει χρησιμοποιώντας τις κινήσεις που κάνω κ γώ, παίρνει το vitex κ κάνει οτι καθαρίζει όπως όταν με βλέπει κλπ κλπ. μέχρι εδώ όλα καλά κ λογικά.αυτό που με ξενίζει είναι ότι εκτός απ όλα αυτά έχει αρχίσει κ κρατάει τις τσάντες μου, προσπαθεί να φορέσει τα παπούτσια μου (ίσια κ με τακούνια) ή παίρνει τις μπλούζες μου κ τις ρίχνει πάνω του σσαν να τις φοράει, τις στέκες για τα μαλλιά. λογικά θα πρέπει κ αυτά να είναι μέσα στο πλαίσιο του μιμιτισμού αυτής της περιόδου.αλλά το θέμα είναι οτι το κάνει μόνο για τα δικά μου πράγματα κ όχι του μπαμπά του.βέβαια με εμένα έχει πιο πολύ επαφή κ εμενα βλέπει πιο συχνά να ντύνομαι, κάνω μπάνιο κλπ. θα ρωτήσω κ τον παιδίατρο όταν πάμε για εμβολιο αν θα πρέπει να ανηστυχώ για το μέλλον (μην τα συνηθίσει) αλλά έτσι σας ρωτάω κ σας για να πάρω μια πρώτη έμπειρη γνώμη.

εσείς έχετε δει ανάλογες κινήσεις στα δικά σας μωρά? (αγοράκια περισσότερο?)

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Καλημερα PASOUMI.

Δεν εχω καμμια αναλογη εμπειρια αλλα πιστευω και απο οσα εχω ακουσει οτι απλα επειδη εχει περισσοτερη τριβη μαζι σου οπως λες σε μιμειται. Αν δεν κανεις τοσα πολλα πραγματα μπροστα του να σε βλεπει? π.χ. το αγορακι μου ειναι που ειναι 6 μηνων (βεβαια ειναι μικρος ακομα) αποφευγω να το εχω αν κανω μπανιο η οταν κανω αποτριχωση το κραταει ο μπαμπας του. Δηλαδη αν σου δινεται η ευκαιρια απασχολεισαι τον με κατι αλλο οταν θες να κανεις καποια δουλεια. Παντως δεν νομιζω να ειναι κατι σοβαρο.

Y9MXp3.png