Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πως σιδερωνονται τα πουκαμισα?

Recommended Posts

βρε κοριτσια, πειτε μου, οταν σιδερωνετε πουκαμισα απο που ξενικατε πρωτα (μανικια, γιακα..)? και τι κανετε με τις "τσαλακες" που δεν φευγουν με τιποτα? εγω γιατι δεν καταφερνω να σιδερωσω τοσο καλα? ποια ειναι τα μυστικα σας??

Διαφημίσεις

εγω δεν εχω συμβουλη και νομιζω οτι ποτε δεν θα μαθω να σιδερωνω πουκαμισα.μου φιανεται παρααααααα πολυυυυυυ δυσκολο.οσες φορες εχω προσπαθησει βγαινει κατι ασιδερωτο τελικα και ο αντρας μου το ξανασιδερωνει!!επομενως σου κανω απλα συμπαρασταση στην αμαθεια....

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εγω η σειρα που σιδερωνω ειναι γιακας,μανικια , πλατη , δεξια πλευρα(προσοχη και στον ωμο)και αριστερη πλευρα. Αν δυσκολευεσαι το μυστικο ειναι μιση ωρα πριν ξεκινησεις ψεκασε τα με λιγο νερακι και αστα να νοτισουν. Αυτα!!! ;)

msEMp3.png

Τα δινεις στην πεθερά σου να τα σιδερώσει!! Αλλιώς με τίποτα!! Να' ναι καλά η γυναίκα..

Εγώ έκανα μισή ώρα το ένα και εκείνη κάνει με το ρολόι 5 λεπτά!! Βλέπεις εχει εξασκηθεί έχοντας έναν γιο με 60 πουκάμισα..Ουφ..αγχωθηκα μόνο που το σκέφτηκα..

Πάντως την έχω δεί, τα κάνει με την ίδια σειρά που λέει η anastasia76!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Διαφημίσεις

Εγω η σειρα που σιδερωνω ειναι γιακας,μανικια , πλατη , δεξια πλευρα(προσοχη και στον ωμο)και αριστερη πλευρα. Αν δυσκολευεσαι το μυστικο ειναι μιση ωρα πριν ξεκινησεις ψεκασε τα με λιγο νερακι και αστα να νοτισουν. Αυτα!!! ;)

Κι εγώ μια από τα ίδια, αν κάνεις τα μανίκια με τις σωστές τσακίσεις, όλα τα άλλα είναι πανέυκολα...έχει ήδη "σχηματιστεί" το πουκάμισο και το χέρι πάει μόνο του...Εγώ χρησιμοποιώ σπρει σιδερώματος και βοηθάει πολύ:P

Κορίτσια δεν είναι τίποτα..καμία δεν το ήξερε..θέμα συνήθειας:P:p

Επειδη ο συζυγος φοραει μονο πουκαμισα,καταλαβαινετε.....

η δικη μου η αρχη ειναι διαφορετικη απο τα κοριτσια πιο πανω,

πρωτα κανω αριστερη πλευρα,κεντρο,δεξια πλευρα,ωμιτες,μανικια και τελευταιο τον γιακα.

Οσο για τις επιμονες τσαλακες,λιγο νωτισμενα, και πολυ δυνατο σιδερο.

Οπως μου ειχε πει η μαμα μου η σειρα να σιδερωσεις το πουκαμισο χωρις να τσαλακωνεται το υπολοιπο ειναι η εξης:

1.Το κομματι της πλατης που ειναι κατω απο το γιακα

2. τα μανικια αφου τσακισουμε το πιο πανω κομματι στα δυο για να βρουμε που πεφτει η τσακιση

3. το γυρω γυρω ξεκινωντας απο αριστερα προς τα δεξια

4. γιακας

lcWup3.png

Πλάκα έχει τελικά. Σαν γκάλοπ είναι!:mrgreen::P

Λοιπόν, εγώ σιδερώνω γιακά (ανοιχτό),μανσέτες (ανοιχτές) μανίκια μπρος-πίσω, ώμους, αριστερό μπροστινό μέρος, πλάτη και τελειώνω με δεξί μπροστινό μέρος. :mrgreen:

Πάντως τις τσακίσεις κοντά στις μανσέτες ή πίσω στην πλάτη, δεν τις πατάω απο επάνω....τις "ανοίγω" και μένουν σαν φυσικές τσακίσεις του υφάσματος (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ:roll:)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Οπως μου ειχε πει η μαμα μου η σειρα να σιδερωσεις το πουκαμισο χωρις να τσαλακωνεται το υπολοιπο ειναι η εξης:

1.Το κομματι της πλατης που ειναι κατω απο το γιακα

2. τα μανικια αφου τσακισουμε το πιο πανω κομματι στα δυο για να βρουμε που πεφτει η τσακιση

3. το γυρω γυρω ξεκινωντας απο αριστερα προς τα δεξια

4. γιακας

---------------

Και΄γω συμφωνώ με αυτή την σειρά!!!:)

a63700a23b.png 87032dd023.png

Διαφημίσεις

Εγω παλι εχω θεσει απαγορευση στα πουκαμισα.. οποιος θελει να φοραει πουκαμισο το σιδερωνει κιολας.. Οποιος δεν ξερει εχει μανα, θεια, αδελφη, καθαριστηριο στη γειτονια.. Τα δικα μου για τη δουλεια τα σιδερωνει η μανα μου.. Το χειμωνα τα ψιλοπαταω μονη μου αλλα δεν με νοιαζει γιατι φοραω πουλοβερ απο πανω

O5Lop2.png

kIP3p2.png

1. Γιακάς

2. Κομμάτι κάτω από τον γιακά

3. Μανίκια και μανσέτες με τσάκιση

4. Ξεκινώντας από το ένα κομμάτι μπροστά σιγά σιγά όλο το υπόλοιπο πουκάμισο.

Πάντως μετά από 6 χρόνια γάμου και standard τουλάχιστον 7 πουκάμισα την εβδομάδα, δεν αγχώνομαι όταν τα βλέπω!!!:)

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Γεια σου Χριστίνα. Αν θέλεις να μάθεις (με εκνευριστικά πολλές λεπτομέριες) πως σιδερώνονται τα πουκάμισα, μπορείς να πας στο εξής καταπληκτικό site:

http://www.videojug.com/film/how-to-iron-a-shirt

το video είναι γύρω στα 8 λεπτά και σου δίνει οδηγίες από το πως να στήσεις τη σιδερώστρα μέχρι το πως να διπλώσεις το πουκάμισο στο τέλος... Ελπίζω να σε βοηθήσει!!

e5s2p1.png

Γεια σου Χριστίνα. Αν θέλεις να μάθεις (με εκνευριστικά πολλές λεπτομέριες) πως σιδερώνονται τα πουκάμισα, μπορείς να πας στο εξής καταπληκτικό site:

http://www.videojug.com/film/how-to-iron-a-shirt

το video είναι γύρω στα 8 λεπτά και σου δίνει οδηγίες από το πως να στήσεις τη σιδερώστρα μέχρι το πως να διπλώσεις το πουκάμισο στο τέλος... Ελπίζω να σε βοηθήσει!!

...τελειο! ευχαριστω για τις συμβουλες σας κοριτσια!!!

Διαφημίσεις