Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Please δώστε τα φώτα σας!!!

sofi 30

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω τη βοήθειά σας!

Έχω μια μπεμπούλα 4.5 μηνών. Τους 2 πρώτους μήνες τη θήλαζα αποκλειστικά. Μετά άρχισα να της δίνω κ συμπλήρωμα. Τις 2 τελευταιές εβδομάδας (λόγω δικιάς μου "βλακείας" κ αμέλειας) σταμάτησα σχεδόν εντελώς να θηλάζω (1 με καμία φορά τη μέρα), δεν έτρωγα κ σωστά κ έτσι τώρα δεν έχω σχεδόν καθόλου γάλα (το πολύ 50ml τη μέρα).

Το θέμα είναι οτι τώρα θέλω πάλι να αρχίσω να τη θηλάζω όσο το δυνατόν περισσότερο (τουλάχιστον 2-3 φορές τη μέρα). Υπάρχει τρόπος να "επαναφέρω" το γάλα????

Ευχαριστώ...

I LOVE MY LITTLE STARS!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Θέλω τη βοήθειά σας!

Έχω μια μπεμπούλα 4.5 μηνών. Τους 2 πρώτους μήνες τη θήλαζα αποκλειστικά. Μετά άρχισα να της δίνω κ συμπλήρωμα. Τις 2 τελευταιές εβδομάδας (λόγω δικιάς μου "βλακείας" κ αμέλειας) σταμάτησα σχεδόν εντελώς να θηλάζω (1 με καμία φορά τη μέρα), δεν έτρωγα κ σωστά κ έτσι τώρα δεν έχω σχεδόν καθόλου γάλα (το πολύ 50ml τη μέρα).

Το θέμα είναι οτι τώρα θέλω πάλι να αρχίσω να τη θηλάζω όσο το δυνατόν περισσότερο (τουλάχιστον 2-3 φορές τη μέρα). Υπάρχει τρόπος να "επαναφέρω" το γάλα????

Ευχαριστώ...

Λοιπόν επειδή δέ θέλω να σας κουράζω χωρίς λόγω...να σας πω οτι βρήκα topic με αυτό το θέμα στο (θηλασμός- ειδικές ερωτήσεις / προβλήματα) κ βρήκα όλες τις πληροφορίες που ήθελα!!!!

I LOVE MY LITTLE STARS!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...