KATIA22 Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Γεια σας κοριτσια.Βαφτιζω την κορουλα μου το Νοεμβρη και βρηκα αυτο το μαγαζι απο το INTERNET, δεν μου το συστησε κάποιος. Προκειται για ενα πολυ ωραιο χωρο και απο μια πρωτη συναντηση που ειχαμε εμεινα αρκετα ευχαριστημένη. Μηπως το γνωριζει καμιά σας? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theolvas Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 μηπως εννοεις το daluz στη λ πεντελης???αν ναι,γνωριζω τον ιδιοκτητη/διευθυντη (ειχαμε συνεργαστει παλια σ ενα απο τα εστιατορια που δουλευα) κ το σεφ (αν δεν εχει αλλαξει τωρα τελευταια).αν εννοεις αυτο,εχω να σου πω τα καλυτερα,για το σερβις κ την κουζινα του... Quote ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 to andaluzia den eixe bgei kai ston efialti stin kouzina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theolvas Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 ...αρα για το ιδιο μαγαζι λεμε...ναι,ειχε βγει κι εκει..κι εχετε δικιο...an da'luz ειναι το ονομα που εχει στην καρτα.παντως το φαγητο τους ειναι καλο...κι ο χωρος επισης..κ με τις αλλαγες που εγιναν,ακομα καλυτερο.ετσι νομιζω δηλαδη... Quote ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasia_pap Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Γεια σας κοριτσια.Βαφτιζω την κορουλα μου το Νοεμβρη και βρηκα αυτο το μαγαζι απο το INTERNET, δεν μου το συστησε κάποιος. Προκειται για ενα πολυ ωραιο χωρο και απο μια πρωτη συναντηση που ειχαμε εμεινα αρκετα ευχαριστημένη. Μηπως το γνωριζει καμιά σας? Να σε ρωτήσω κάτι? Πόσο σου κοστισε το άτομο? Κοιτάω και εγώ να κλείσω για την βάφτιση του μπέμπη μου σε ταβέρνα στο Χαλάνδρι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μένω Ρέθυμνο και δεν μπρορώ να ανέβω Αθήνα για να ψάξω ταβέρνες . Μόνο μέσω ίντερνετ και τηλεφώνου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts