Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ=ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ???

xuito

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα, σήμερα θα αρχίσουμε γιαουρτάκι (κλείσαμε τον 7ο) και ήθελα να σας ρωτήσω το εξής :

Τα παιδικά γιαουρτάκια των 150γρ. τα δίνουμε ένα-ένα ή να του δώσω το πρώτο και όσο φάει από το δεύτερο???

Δηλ. τα 150γρ. γιαούρτι είναι ένα γεύμα το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει π.χ. την κρέμα (σε 150γρ. νερό)???

Έτσι όπως είδα το κυπελλάκι δεν μου γέμισε το μάτι η ποσότητα...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

καλη αρχη!

εμενα μου ειπε η παιδιατρος οταν αρχισαμε γιαουρτι να του παιρνω τα μεγαλα(δεν ξερω τι εννοουσε αφου ολα ειναι ιδια)μετα που την ειπα πως παιρνω κανονικο οχι παιδικο και ειναι 200γρ μου ειπε ωραια μια χαρα αυτο ολο να του το δινεις.

αρα τα 150ειναι λιγο.εγω του δινω 200γρ+μιση μπανανα.αλλα ειναι και 9μηνων.

δοκιμασε και βλεπεις.ανα δεις οτι το τρωει ολο συνεχισε και με το δευτερο και οσο περισεψει το τρως!

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Να δοκιμάσεις πρώτα ένα γιαουρτάκι να δεις αν καταρχήν του αρέσει. Αν και στην αρχή πρέπει να δώσεις λίγες κουταλιές για να μάθει τη γεύση,και να συνεχίσεις με την κρεμούλα που του έδινες. Αν του αρέσει θα του το δώσεις ολόκληρο την αλλη μέρα.

Εγώ του δίνω ένα ολόκληρο και του αρκεί. Είναι ένα κανονικό γεύμα.

Τώρα η κάθε μανούλα ξέρει καλύτερα το μωρό της και πράττει ανάλογα.

Καλή επιτυχία.:P

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

η κορη μου τρωει 2 απο τοτε που ξεκινησαμε... δεν σκεφτηκα να ρωτησω τον γιατρο αφου το παιδι δεν εχει χορτασει θα του δωσω... να συμπληρωσω μονο οτι ειναι σε κακονικο βαρος οποτε δεν υπαρχει θεμα να τρωει οσο θελει...

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Κορίτσια , σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κι σε μένα είπε η παιδίατρος ότι μπορώ να του δίνω και κανονικό γιαούρτι και όχι μόνο παδικό. Απλά προβληματίστηκα με την πόσότητα, αν του δώδω ένα κανονικά είναι 200γρ.Αφού θα ξεκινήσω με παιδικό ας φάει το ένα και βλέπουμε και εννοείται ότι θα έχω δίπλα και την κρεμούλα σε περίπτωση που ξυνιστεί!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις