Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Sos TO ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ;;;

Recommended Posts

:confused:ΓΕΙΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣ.ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΜΕΤΟΝ 3.5ΧΡ. ΓΙΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΤΩ πχ ΝΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣ. ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΕ2 ΛΕΠΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΑ ΚΡΑΜΠΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚ.ΚΑΝΑΜΕ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΑ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΛΕΤΕ ΝΑΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ;;;;;;ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ

Διαφημίσεις

Απ'οτι καταλαβα δεν συμβαινει παντα.. Οταν συμβαινει ομως ο μικρος τι λεει, ποναει και δεν μπορει? Προσπαθει μονος και δεν μπορει? αν τον σηκωσετε εσεις το ποδι που λες οτι δεν το παταει εχει αισθητικοτητα? αν θελεις γραψε περισσοτερες λεπτομεριες

Απ'οτι καταλαβα δεν συμβαινει παντα.. Οταν συμβαινει ομως ο μικρος τι λεει, ποναει και δεν μπορει? Προσπαθει μονος και δεν μπορει? αν τον σηκωσετε εσεις το ποδι που λες οτι δεν το παταει εχει αισθητικοτητα? αν θελεις γραψε περισσοτερες λεπτομεριες
ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΛΕΚΑΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΣΙΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ 1 ΛΕΠΤΟ

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟ;;;

Διαφημίσεις

καλημέρα, καταρχήν μην πανικοβάλλεσαι, μπορεί να είναι απλά μούδιασμα, ίσως; το χεις σκεφτεί αυτό; το λέω γιατί τα παιδιά δεν μπορούν να εξηγήσουν καλά τι τους συμβαίνει, οπότε καμιά φορά μας μπερδεύουν και μας, εμένα όλο το καλοκαίρι η μεγάλη μου λεγε όταν σε κοιτάζω μαμά έτσι - δε στράβωνε τα μάτια, δεν τα αλληθώριζε δηλ.- σε βλέπω τόοοοσο μικρή, ώσπου διαπιστώσαμε με εξέταση στον οφθαλμίατρο ότι βλέπει άριστα και δεν έχει άλλο πρόβλημα, οπότε κάπως θα τα κανε τα ματάκι εκείνη την ώρα που εγώ δεν το βλεπα!

κάνε υπομονή, κάντε και άλλες εξετάσεις βέβαια αφού μπήκατε στην διαδικασία να το ελεγξετε, αλλά μάλλον δε θα ναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται, ή ίσως και να μην έχει τίποτα.

4 asteria..... ta paidia mou!

3-2003, 7-2004, 12-2009, 6-2011

Θελω να πω μηπως του φαινεται οτι ποναει του παιδιου και δεν ειναι τιποτα

ΑΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ. ΙΣΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ:cry:

ΑΠΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ. ΙΣΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΞΟΝΙΚΗ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΔΕ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ:cry:

Αν φταιει καποιο νευρο (το λεω απλα γιατι ισως οι ιατρικες ορολογιες τρομαζουν χωρις να πρεπει) τοτε σιγουρα δεν θα φανει στις εξετασεις αιματος. Αυτο δεν το λεω για να σε αναστατωσω, ενοω οτι και η αξονικη μου φαινεται "ασχετη" με αυτη την περιπτωση, πρεπει να γινει καλος ελεγχος απο ορθοπαιδικο και νευρολογο πρωτα και επειτα τα υπολοιπα που τα κανουν οταν δεν βρησκουν τιποτα αλλο. μπορει π.χ να εχει ψηλωσει καπως αποτομα και με καποια κινηση που κανει να τεντωνονται οι μυες του και να ποναει . Ενα απλο παραδειγμα λεω για να σου δωσω να καταλαβεις οτι μπορει να οφειλεται σε χιλια δυο φυσιολογικα-μη ανησυχητικα πραγματα.