Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πρωτα γενεθλια σε παιδότοπο?

Recommended Posts

καλημέρα,

στις 6 Οκτωβρη γινόμαστε ενός και θελω να ετοιμασω το παρτυ της Βασιλικής. Επειδή υπολογίζω περιπου στα 40 άτομα σκέφτομαι να το κανω σε παιδότοπο. Ειναι μικρή βεβαια και δεν θα καταλάβει και πολλά αλλα 40 άτομα που να τα βάλω στο σπίτι?Γνωρίζει καποιος ποσο περιπου μπορεί να στοιχισει κατι τετοιο σε παιδότοπο?Επειδη θα εχω και παιδακια μεγαλύτερης ηλικίας απο 2-5 θα το ευχαριστηθουν και αυτά

Διαφημίσεις

Δεν ξερω για ποια περιοχη ενδιαφερεσαι,δυτικα παντως που το ειχα ψαξει πριν λιγο καιρο οι τιμες κυμαινονται απο 7 ευρω οι μεγαλοι και 6 ευρω τα παιδια + την τουρτα.

z1QBp3.png UKB8p3.png

και μένα η Ιωάννα μου γεννήθηκε 6 οκτώβρη και έχουμε τα γενέθλια μας. Καλαμαριά που ρώτησα σε παιδότοπο μου είπαν 8,5Ε το παιδάκι και 9Ε οι ενήλικες χωρίς τούρτα.Δεν μ'αρεσε το μενού όμως,πίτσα, πατατάκια, ενα τυροπιτακι και ενα τοστ..ακόμα και να πάω εγώ το φαγητό η χρέωση είναι 7ευρώ νομίζω...

και μένα η Ιωάννα μου γεννήθηκε 6 οκτώβρη και έχουμε τα γενέθλια μας. Καλαμαριά που ρώτησα σε παιδότοπο μου είπαν 8,5Ε το παιδάκι και 9Ε οι ενήλικες χωρίς τούρτα.Δεν μ'αρεσε το μενού όμως,πίτσα, πατατάκια, ενα τυροπιτακι και ενα τοστ..ακόμα και να πάω εγώ το φαγητό η χρέωση είναι 7ευρώ νομίζω...

:shock::shock::shock: χαλια μενου! και ειδικα για παιδακια!

εμεις -αν και δεν θυμαμαι ακριβως ποσα δωσαμε, νομιζω κανα 150ρι, γιατι δεν μας ειχε πει τιμη για το ατομο, απλα συνολικα, ειχαμε μπουφε με κοτολετες κοτοπουλο, τυροκροκετες, πορτοκαλαδες κτλ, την τουρτα, μπομπες 2 ειδων, και διαφορα τυροπιτοειδη τα οποια ειχα παει εγω....

me and my men...

Διαφημίσεις

αποφασισα τέλικα να κανω τα γενεθλια στο σπίτι. Θα κανω μπουφε απο τον Τερκενλή(για 30 άτομα ) μου ειπαν 170 € μαζι με την τούρτα. Το μενού έχει κεφτεδακια, μπουρίτος, μικρα σουβλάκια , τυροπιτάκια, πιτσάκια. Τα φέρνουν στολισμένα σε πιατέλες, με χαρτοπετσέτες και πιατάκια. Θα γινει λίγο χαλια βεβαια το σπίτι αλλα δεν πειράζει!!

Με προσοχη μονο στον Τερκενλη, γιατι εγω στα 1α γενεθλια προπερσι, παρηγγειλα 2οροφη τουρτα & δεν ειχαν κουτι να μου την βαλουν... μουτην δωσαν σε απλο κουτι ανοιχτο απο πανω... να την κανω τσαρκες... πως την εσωσα & δεν μου επαθε τιποτα, ενας Θεος το ξερει...!!!

Με προσοχη !!!

κοριτσια παλι αλλαξα γνωμη.. Βασικά ο αντρας μου φαγωθηκε να τα κανουμε σε παιδοτοπο για να μην κουραστω και γινει το σπίτι χάλια. Ηδη πήρε τηλεφωνο στον ''Παιζώτοπος'' στο Mediterranean cosmos και εκλεισε ημερομηνία. θα πάεμ μονο να διαλέξουμε την τούρτα το Σάββατοα και να δώσουμε προκαταβολή

Διαφημίσεις