Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τρωει τα Νυχακια της Οποτε το θυμαται!!!

Recommended Posts

Καλησπερα σας Κοπελιτσες!!!Το προβληματακι μου δεν ειναι μικρο αλλα δεν ξερω τι να κανω!!!Αν Μπορειτε Βοηθειστε με σας Παρακαλω πολυ!!Εχω την Γλυκυτατη Κορουλα μου που Προσπαθησα παρα πολυ να την βαλω σε μια σειρα και τελικα τα καταφερα Μπορω να πω!!!Η διαδρομη δεν ηταν ευκολη αλλα αξειζε τον κοπω!!Για να μην Σας κουραζω και Μακριγορω...Ενω δεν εχει καμια κακη συνηθεια και κανενας δεν το κανει μεσα στο σπιτακι μας εδω και και 3 μηνες Οποτε το θυμαται Τρωει τα νυχακια της!!!!!!!!Οχι καθε φορα αλλα τα Τρωει!!Ισως λεω...ειναι το Αγχος του Σχολειου και εχει λιγακι αγωνια για το πως θα πανε τα πραγματα!!!Εσεις τι Λετε?Το Εχετε περασει?Τι μου Προτινετε να κανω?Σας Ευχαριστω Πολυ εκ των Προτερων!!!!!:-D:-D:-D

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Το περασαμε κι εμεις αυτο και το ξαναπερναμε με τον μικρο μου αυτη την φορα.Πιστευω οτι ειναι το αγχος που τα τρωνε (αν δεν υπαρχει καποιος που να το κανει και να τον βλεπουν).Η μικρη μου το εκοψε φετος (8 ετων)και ξερεις πως?(αφου δοκιμασα μεχρι και ειδικο μανο απο το φαρμακειο που οταν βαζεις στο στομα τα νυχια εχει μια θεοπικρη γευση,εκεινη ηταν σταθερη στο μασουλημα)της ελεγα οτι ειναι κοπελα και πρεπει να εχει ωραια νυχια,την πηγα σ'ενα μαγαζι καλλυντικων και διαλεξε μονη της χρωματα μανο και ξεκινησαμε να τα βαφουμε ,της εβαζα στραζακια, αυτοκολλητα,καθε 3 ημερες ειχαμε αυτη την διαδικασια και σε πληροφορω ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!Με τον μικρο τωρα δεν ξερω τι να κανω που ειναι αγορι(μαζι με το σχολειο αρχισαμε και το φαγωμα και παει προνηπιο,φαντασου να μεγαλωσει τι εχει να γινει).

Το περασαμε κι εμεις αυτο και το ξαναπερναμε με τον μικρο μου αυτη την φορα.Πιστευω οτι ειναι το αγχος που τα τρωνε (αν δεν υπαρχει καποιος που να το κανει και να τον βλεπουν).Η μικρη μου το εκοψε φετος (8 ετων)και ξερεις πως?(αφου δοκιμασα μεχρι και ειδικο μανο απο το φαρμακειο που οταν βαζεις στο στομα τα νυχια εχει μια θεοπικρη γευση,εκεινη ηταν σταθερη στο μασουλημα)της ελεγα οτι ειναι κοπελα και πρεπει να εχει ωραια νυχια,την πηγα σ'ενα μαγαζι καλλυντικων και διαλεξε μονη της χρωματα μανο και ξεκινησαμε να τα βαφουμε ,της εβαζα στραζακια, αυτοκολλητα,καθε 3 ημερες ειχαμε αυτη την διαδικασια και σε πληροφορω ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!Με τον μικρο τωρα δεν ξερω τι να κανω που ειναι αγορι(μαζι με το σχολειο αρχισαμε και το φαγωμα και παει προνηπιο,φαντασου να μεγαλωσει τι εχει να γινει).

Σε Ευχαριστω Παρα Πολυ!!!Θα Το Ξεκηνισω Αμεσως και ευχομαι να εχει και σε Εμας Απολετεσμα!!!Καλη Επυτυχια με το Αγορακι σου...Πιστευω κατι θα σκαρφιστεις και θα τα καταφερεις και σε Εκεινων!!!Αν Ακουσω οτηδηποτε θα σου γραψω!!!:-D:-D:-D

Διαφημίσεις

Η μικρή μου είναι 5 χρονών τα τρώει από πάρα πολύ μικρή. Και δεν τρώει μόνο του χεριού της αλλά τρώει/ ξηλώνει και του ποδιού της!!! Και το μανό έχω δοκιμάσει και την γυναικεία ματαιοδοξία έχω επικαλεστεί αλλά ... τίποτα.

fly017pb___.png

Mari!!! Σε Ευχαριστω Παρα Πολυ!!Μεχρι Στιγμης Εχει Περασει Μια Βδομαδα Και Ειναι Λες Και Δεν Το Εκανε Ποτε!!Ουτε Μια Φορα Δεν Τα Εχει Βαλει Στο Στοματακι της!!!Για να Δουμε Θα Το Σταματησει Τελειος?!!!Παντως Μεχρι Στιγμης Εχει Αποτελεσμα!!!:D:D:D

• 5 months later...

ως πρωην ονυχοφαγος(δε θελω πονηρα γελακια!χεχε!)σας λεω το εξης:το εκοψα μονη μου λεγοντας η πιο σωστα πειθοντας τον εαυτο μου οτι τα χερια μου δειχνουν πιο ομορφα οταν τα νυχια μου ειναι περιποιημενα.με ...παραμυθιασα δηλαδη.αυτο λοιπον που θα προτεινα ειναι να πεισετε τα ζουζουνια οτι ειναι πιο ομορφα και πιο περιποιημενα οταν δεν τρωνε τα νυχια τους.μπορειτε επισης να τους δειξετε ποσο βρωμικα ειναι τα νυχια μετα απο μια δραστηριοτητα πχ παιχνιδι στην υπαιθρο η παιδικη χαρα,καποια ενασχοληση με τα φυτα(μια μεταφυτευση που θα κανει με τη μαμα η τον μπαμπα).η εικονα ειναι πιο πειστικη απο οτι η κλασσικη ατακα "στα νυχια κρυβονται βρωμιες". ελπιζω να βοηθησα καπως..τις καλημερες μου!

children=world:D

happy children=better world:wink:

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Η μικρή μου κόρη είχε τη συνήθεια να τρώει τα νυχάκια της όσο ήταν περίπου 2 ετών. Κράτησε τη συνήθεια για 1 ή 2 χρόνια περίπου και μετά την έκοψε απότομα από μόνη της. Είχα ρωτήσει την παιδίατρο τι να κάνω και γιατί συμβαίνει αυτό και μου είπε ότι είναι από άγχος. Τώρα σε τι έχει άγχος ένα παιδάκι 2 ετών δεν ξέρω.

Πάντως κι εγώ της τα είχα βάψει με το πικρό μανώ από το φαρμακείο αλλά η μικρή μου συνέχισε να τα τρώει απτόητη. Πέρασε ακόμη και στου ποδιού τα νύχια έτσι για ποικιλία.

Επίσης κανείς στην οικογένειά μας δεν τρώει τα νύχια του. Ευτυχώς που ήταν για λίγο διάστημα μόνο.

1457745k8p286od3g.gif

Maria με τα 5 εφτάρια ...δηλώνω ομοιοπαθής!

Το άρχισα εεεεε -από πάντα- και το σταμάτησα στα 18 μου! Στεναχώριες, άγχη -όσο χαζά και αν ήταν-, δυσκολίες γενικά, οικογενειακή καταπίεση ίσως υπερπροστασία στα παιδάκια σας θεωρώ ότι τα οδηγεί εκεί...τα γράφω και παράλληλα σκέφτομαι ότι είναι ακριβώς οι αιτίες στις οποίες το αποδίδω και για τον εαυτό μου!

Λύσεις;;;;Τι άλλο;

Κ Ι Ν Η Τ Ρ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καμιά φορά ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα κίνητρο σε περίπτωση που φέρεις εις πέρας την αποστολή σου!!!!;)

Δώστε κίνητρα μαμάδες...από πρόγραμμα με αυτοκόλλητα, από βιντεάκι με δυσάρεστες συνέπειες του "φαγώματος" και επίδειξη βίντεο με υγειή νυχάκια μετά -μην τα τρελάνουμε-, κάποια πιο ενδιαφέρουσα βόλτα, πάρκο, παιδότοπο ή ότι το ενδιαφέρει... σε βάθος χρόνου κάθε παιδί αντιλαμβάνεται "τι το συμφέρει". ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Maria με τα 5 εφτάρια ...δηλώνω ομοιοπαθής!

Το άρχισα εεεεε -από πάντα- και το σταμάτησα στα 18 μου!

καπως ετσι κι εγω,απο...ουτε που με θυμαμαι μεχρι 14 χρονων!τι κολλημα κι αυτο!:?

children=world:D

happy children=better world:wink: