Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βαπτιση, σας προτείνω διακοσμήτρια

loukomamy

Recommended Posts

Πλεον το Loukobaby έγινε Παναγιώτης!!! Η βάφτιση έγινε στις 6/9/2009 και όλα πήγαν μια χαρά, αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι ο μικρός βαλάντωσε στο κλάμα!!!

Ο λόγος που σας γράφω είναι για να σας ενημερώσω οτι για τη βάπτιση συνεργάστηκα με μια πολύ νεα κοπέλα διακοσμήτρια που μου έκανε έξαιρετική δουλειά (στολισμό) και με λίγα χρήματα συγκριτικά με ότι μου ζητούσαν οι υπόλοιποι. Αν την είχα γνωρίσει νωρίτερα θα κανόνιζα σίγουρα μαζί της και τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια. Τα φτιάχνει όλα χειροποίητα, είναι συνεπέστατη και πάρα πολύ συνεργάσιμη.

Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες προς το παρόν για να καταλάβετε τη δουλειά της, αφου κανείς μας δεν προέβλεψε να έχει μηχανή και έτσι πρέπει να περιμένω το φωτογράφο. Οποια κοπέλα (κυρίως απο Νοτια Προάστια γιατί εκει δραστηριοποιείται) νομίζει οτι θέλει το τηλέφωνό της για μια επαφή, μπορεί να μου γράψει.

Διαφημίσεις

Πλεον το Loukobaby έγινε Παναγιώτης!!! Η βάφτιση έγινε στις 6/9/2009 και όλα πήγαν μια χαρά, αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι ο μικρός βαλάντωσε στο κλάμα!!!

Ο λόγος που σας γράφω είναι για να σας ενημερώσω οτι για τη βάπτιση συνεργάστηκα με μια πολύ νεα κοπέλα διακοσμήτρια που μου έκανε έξαιρετική δουλειά (στολισμό) και με λίγα χρήματα συγκριτικά με ότι μου ζητούσαν οι υπόλοιποι. Αν την είχα γνωρίσει νωρίτερα θα κανόνιζα σίγουρα μαζί της και τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια. Τα φτιάχνει όλα χειροποίητα, είναι συνεπέστατη και πάρα πολύ συνεργάσιμη.

Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες προς το παρόν για να καταλάβετε τη δουλειά της, αφου κανείς μας δεν προέβλεψε να έχει μηχανή και έτσι πρέπει να περιμένω το φωτογράφο. Οποια κοπέλα (κυρίως απο Νοτια Προάστια γιατί εκει δραστηριοποιείται) νομίζει οτι θέλει το τηλέφωνό της για μια επαφή, μπορεί να μου γράψει.

Να σου ζήσει ο Παναγιωτάκης σου! Να μας βάλεις φωτο να δουμε!

Ευχαριστώ peny μου! Θα βάλω φωτογραφίες αμέσως όταν τις έχω απο τον φωτογράφο. Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έχει βγάλει και η διακοσμήτρια καμία.... για να τη ρωτήσω...

Θα μπορούσες να μας πεις πόσο σου πήγε περίπου η διακοσμηση με την κοπέλα αυτή;

Εγώ έκλεισα μπαλόνια για έξω από την εκκλησία και πήγαν μόνο αυτά 320 ευρώ. Για μέσα δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμη και ψάχνομαι....

Ακου, εμένα η εκκλησία δε μου επέτρεψε στολισμό. Για το λόγο αυτό στόλισα μόνο το τραπέζι με τις μπομπονιέρες, αλλά έγινε θαύμα. Μου έφτιαξε ένα τεράστιο καράβι (1,30μ) μέσα στο οποίο βάλαμε τις μπομπονιέρες του μικρού. Το τραπέζι της εκκλησίας (2,50μ) το στόλισε με λινά υφάσματα σε μπέζ και σιέλ απο τα οποία κρέμονταν αστερίες και διάφορα με θαλασσινό θέμα (πετρούλες - βότσαλα - κεριά δεξιά και αριστερά απο το καράβι που ήταν και το θέμα της βάπτισης). Δε μπορώ να σου περιγράψω πόσο όμορφο και ιδιαίτερο ήταν. Μου κόστισε 300 ευρώ αλλά έχε υποψη σου να υπολογίσεις και το κόστος των υλικών. Φυσικά τα κράτησα όλα και τα έχω στολίσει στο δωμάτιο του μικρού μου.

Διαφημίσεις

Τελικά το συζήτησα και νομίζω ότι θα αρκεστώ σε ότι έχω κανονίσει μέχρι τώρα..Αφού έξω θα έχω ένα έντονο στολισμό θα αφήσω μέσα να στολίσω μόνο την κολυμπήθρα και τα τραπέζια βέβαια με τις μπομπονιέρες και το ευχολόγιο...Ευχαριστώ κορίτσια...

Τελικά το συζήτησα και νομίζω ότι θα αρκεστώ σε ότι έχω κανονίσει μέχρι τώρα..Αφού έξω θα έχω ένα έντονο στολισμό θα αφήσω μέσα να στολίσω μόνο την κολυμπήθρα και τα τραπέζια βέβαια με τις μπομπονιέρες και το ευχολόγιο...Ευχαριστώ κορίτσια...

Συμφωνώ μαζί σου!!! Πολλά φιλιά και με το καλό η βάπτιση του μωρού σου!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σου έχω στείλει π.μ. Θα βάλω φωτογραφίες σύντομα.

Κορίτσια δε σας έχω ξεχάσει! Προσπαθώ να τη συνατήσω για να μου δώσει τις πρώτες φωτό αλλά τρέχουμε και οι δύο... Σε λίγες μέρες θα έχει ετοιμάσει και μπομπονιέρες για το γάμο μιας φίλης μου και θα σας στείλω να δείτε και αυτές.

Διαφημίσεις