Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΟΥ ΓΙΟΥ

manoulitsa

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!!!βαφτιζω το τριτο μου αγορακι στις 17 Οκτωβριου και δεν εχω κανει τπτ.οταν λεμε τπτ εννοουμε τπτ εκτος απο το οτι εχω κλεισει την εκκλησια. θα την κανω σε στενο κυκλο γυρω στα 45 - 50 ατομα.εχω σκεφτει να εχει θεμα ζωακια (χαριτωμενες φιγουρες ζωων) και πολλα χρωματα.

θα ηθελα τη βοηθεια σας κοριτσια αν μπορειτε...

πασα ιδεα ευπροσδεκτη...

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας!!!βαφτιζω το τριτο μου αγορακι στις 17 Οκτωβριου και δεν εχω κανει τπτ.οταν λεμε τπτ εννοουμε τπτ εκτος απο το οτι εχω κλεισει την εκκλησια. θα την κανω σε στενο κυκλο γυρω στα 45 - 50 ατομα.εχω σκεφτει να εχει θεμα ζωακια (χαριτωμενες φιγουρες ζωων) και πολλα χρωματα.

θα ηθελα τη βοηθεια σας κοριτσια αν μπορειτε...

πασα ιδεα ευπροσδεκτη...

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Εμείς κάναμε μπουμπουνιέρες ξύλινες μολυβοθήκες και κρεμάστρες τοίχου με γαντζάκι με κεφάλια ζώων σε έντονα χρώματα στο Μαϊμού stores, Ν.Φιλαδέλφεια, http://www.maimou.gr

Μπορείς να κάνεις και προσκλητήρια με ζωάκια και παρόμοια μπαλόνια-διακόσμηση έξω.

Με το καλό η βάπτιση, γερός και καλότυχος να είναι!!

να εισαι καλα κοπελα μου. τις μπομπονιερες αυτες τις εκανες για ολους? ποσο σου στοιχισαν ?

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

θελω να φτιαξω μονη μου οτι μπορω...(τις προσκλησεις τις ειχα φτιαξει μονη και στα αλλα μου μωρα.)εχω παρει ζωακια με μανταλακι απο πισω (αυτα που βαζεις φωτογραφιες) και θελω να κρατανε αυτα την προσκληση αλλα δεν ξερω με τι χαρτι να την φτιαξω...

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

μπορω να σου φτιαξω κι εγω κατι αν θες για προσκληση....

χαρτι? canson!! 0,19 στο πλαισιο , περνανε και απο εκτυπωτη...

τι ζωακια θες???? σκυλακια, προβατακια, γατακια, αλογακια, ή κατι σε καμηλοπαρδαλη, λιονταρι και τετοια????

Διαφημίσεις

τα ζωακια που θα " κρατανε" την προσκληση ειναι γυρω στα 10 εκατοστα υψος (λιγο μικροτερα) αρα και η προσκληση δεν πρεπει να ειναι πολυ μεγαλη.

ειναι διαφορα ζωακια (τιγρακι,λιονταρακι μαιμουδακι και βατραχακι ) και σκεφτομουνα να εκανα και τις προσκλησεις διαφορετικα σχεδιακια...

το κακο ειναι οτι με τρια παιδια δεν μου ειναι ευκολο να κατεβω στο πλαισιο αλλα φανταζομαι οτι κανσον χαρτι θα εχουν και τα βιβλιοπωλεια της γειτονιας?

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

ναι σιγουρα..

λοιπόν... κοιτα να δεις,,, εγω εχω αδεια για 2-3 μερες (παντρευεται ο αδερφος μου)

θα χαθω για λιγες μερες...

θα σου φτιαξω οτι μπορω και θα σου πω τι εχω για εσενα....

(εσυ ψαχνε εν τω μεταξυ... )

Διαφημίσεις

τα ζωακια ειναι πολυχρωμα οποτε σκεφτηκα το τιγρακη να εχει ασπρο χαρτι το βατραχακι πρασινο το μαιμουδακι γαλαζιο και το λιονταρακι πορτοκαλι.

αλλα να σου πω την αληθεια τωρα που το εγραψα μηπως ειναι πολλα και γινει χαλια στο τελος? μηπως να εβαζα ενα χρωμα? εσυ τι λες σαν πιο ειδικη?

(ειδα και στα αλλα θεματα εχεις βοηθησει πολυ ολα τα κοριτσια. εχεις σχεση με το αντικειμενο η το κανεις σαν χομπι?) παντως μπραβο σου!!!

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

να εισαι καλα κοπελα μου. τις μπομπονιερες αυτες τις εκανες για ολους? ποσο σου στοιχισαν ?

Τις έκανα για τα παιδιά μόνο γιατί είχα κολλήσει να κάνω παπουτσάκια για τους μεγάλους αλλά θα μου άρεσαν και για μεγάλους, είναι πολύ ωραίες τις τυλίγουν και σε χρωματιστό δίχτυ, μέσα έχουν μεγάλα πολύχρωμα κουφέτα, μου στοίχισαν αν δεν κάνω λάθος 2.20ευρώ/τμχ οι μολυβοθήκες και οι κρεμάστρες είναι πιο φθηνές.

Οι μολυβοθήκες έχουν κεφάλι ζώου με μανταλάκι, στις κρεμάστρες είναι κολλημένο.

Επειδή έχεις θέμα ζωάκια το συγκεκριμένο μαγαζί έχει και σετ βαπτισης λαμπάδα, κουτί κλπ με διάφορα ζωάκια-τα έχει στο site - από τιμές δεν γνωρίζω.

Τώρα για να φτιάξεις μόνη σου μιλάς σε λάθος άνθρωπο....χεχεχε δεν πιάνουν τα χεράκια μου καθόλου :))))))))))))

ΤΟ κακο ειναι οτι σε οικιακο εκτυπωτη θα εχεις θεμα με τα χρωματιστα χαρτια..

δλδ... σε ενα γαλαζιο χαρτι, αν εκτυπωσεις ενα καφε μαιμουδακι, με ασπρη (ας πουμε) κοιλιτσα και ασπρο ματακι, θα βγει σκουρο καφε με γαλαζια κοιλιτσα και γαλαζιο ματι. Ο εκτυπωτης δεν βαφει ασπρο. Και τα χρωματα θα φαινονται πιο σκουρα... Αν θες χρωματιστα χαρτια μπορεις να αγορασεις διπλα χαρτια. (διπλο εξοδο και διπλος κοπος) μπορεις να κοβεις ενα μαγαλο τετραγωνο απο πισω και απο πανω να κολας το σχεδιο που θα το εχεις τυπωσει σε λευκο χαρτονι. Αν εχεις ορεξη για παιχνιδισματα μπορεις το πισω χαρτονι να το παρεις απο το βιβλιοπωλειο αυτο που ειναι ζικ ζακ... (δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε γμτ..)

Διαφημίσεις

Εγώ θα σου πρότεινα να εκτυπώσεις το προσκλητήριο σου σε ριζόχαρτο που δεν έχει πρόβλημα σε οικιακο λειζερ εκτυπωτή, να το τυλίξεις ρολάκι με μία κορδελίτσα και να το βάλεις μέσα στο μικρό κουτάκι πλεξι-γκλας. Στο προσκλητήριο μπορείς να εκτυπώσεις ότι φιγούρα θέλεις αλλά η προσωπική μου άποψη είναι όχι τόσα πολλά και διαφορετικά. Το θέμα σου καλύτερα να είναι ένα ζωάκι - αν θέλεις ζωάκι - και γύρω από αυτό να κινηθείς. Το κουτάκι μπορείς να το δέσεις με κορδελίτσες και να βάλεις επάνω στερεωμένο στην κορδέλα και το μανταλάκι με το ζωάκι.

Αν έχεις καταλήξεις ποιο ζωάκι θέλεις στείλε μου το μειλ σου να σου στείλω εικόνες. Από πέρισυ που έψαχνα εικόνες για την βάπτιση του γιου μου έχω ένα αρχείο 11.000 περίπου. Κάτι θα σου βρώ. Αν δεν θέλεις ζωάκι σκέψου κάτι εναλλακτικά και πες μου να σε βοηθήσω.

ΤΟ κακο ειναι οτι σε οικιακο εκτυπωτη θα εχεις θεμα με τα χρωματιστα χαρτια..

δλδ... σε ενα γαλαζιο χαρτι, αν εκτυπωσεις ενα καφε μαιμουδακι, με ασπρη (ας πουμε) κοιλιτσα και ασπρο ματακι, θα βγει σκουρο καφε με γαλαζια κοιλιτσα και γαλαζιο ματι. Ο εκτυπωτης δεν βαφει ασπρο. Και τα χρωματα θα φαινονται πιο σκουρα... Αν θες χρωματιστα χαρτια μπορεις να αγορασεις διπλα χαρτια. (διπλο εξοδο και διπλος κοπος) μπορεις να κοβεις ενα μαγαλο τετραγωνο απο πισω και απο πανω να κολας το σχεδιο που θα το εχεις τυπωσει σε λευκο χαρτονι. Αν εχεις ορεξη για παιχνιδισματα μπορεις το πισω χαρτονι να το παρεις απο το βιβλιοπωλειο αυτο που ειναι ζικ ζακ... (δεν θυμαμαι τωρα πως το λενε γμτ..)

δεν εχω χρονο με τρια αγορια (καταλαβαινεις τι γινεται εδω) για παιχνιδισματα οποτε οσο πιο απλο τοσο πιο ευκολο. εσυ τι θα προτινες για κατι απλο και ομορφο? να το τυπωσω σε ρυζοχαρτο και να το βαλω σε χαρτονι? αχ δεν ξερω τι να κανω....

εχω παθει μπλακ αουτ γιατι με πιεζει ο χρονος και δεν εχω κανει τπτ. αραγε θα προλαβω?

(παντως απο τα ζωακια μου αρεσουν πιο πολυ τα δευτερα σχεδιακια. δεν ξερω πως μπαινουν και οι φωτογραφιες να βαλω τα πιαστρακια ζωακια... (δεν θελω τα ζωακια να ειναι γενικα το θεμα της βαφτισης. απλα μου αρεσανε γιατι ειναι χαρουμενα και παιχνιδιαρικα και ετσι χαρουμενη θελω να ειναι και η βαφτιση χωρις να γινετα ομως ακταρμας...

ξερω σας εχω κουρασει αλλα με εχει πιασει πανικος...

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Εγώ θα σου πρότεινα να εκτυπώσεις το προσκλητήριο σου σε ριζόχαρτο που δεν έχει πρόβλημα σε οικιακο λειζερ εκτυπωτή, να το τυλίξεις ρολάκι με μία κορδελίτσα και να το βάλεις μέσα στο μικρό κουτάκι πλεξι-γκλας. Στο προσκλητήριο μπορείς να εκτυπώσεις ότι φιγούρα θέλεις αλλά η προσωπική μου άποψη είναι όχι τόσα πολλά και διαφορετικά. Το θέμα σου καλύτερα να είναι ένα ζωάκι - αν θέλεις ζωάκι - και γύρω από αυτό να κινηθείς. Το κουτάκι μπορείς να το δέσεις με κορδελίτσες και να βάλεις επάνω στερεωμένο στην κορδέλα και το μανταλάκι με το ζωάκι.

Αν έχεις καταλήξεις ποιο ζωάκι θέλεις στείλε μου το μειλ σου να σου στείλω εικόνες. Από πέρισυ που έψαχνα εικόνες για την βάπτιση του γιου μου έχω ένα αρχείο 11.000 περίπου. Κάτι θα σου βρώ. Αν δεν θέλεις ζωάκι σκέψου κάτι εναλλακτικά και πες μου να σε βοηθήσω.

δεν γινεται το ριζοχαρτο να γινει ρολακι γιατι δεν εχω μανταλακια ζωακια . το ζωακι στεκεται και εχει απο πισω μανταλακι και θα φαινεται οτι το ζωακι κραταει την προσκληση. δεν ξερω αν σου δινω να καταλαβεις

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

κοριτσια ξερω γινομαι κουραστικη αλλα τα εχω παιξει... μηπως στην τελικη να παρω κουτια και να βαλω μεσα τις προσκλησεις που θα ηταν και πιο ευκολο?και να δεσω τα κουτια με ωραια κορδελα? αχ τι να κανω?χω πελαγωσει....κοριτσια βοηθεια.....

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

manoulitsa αν είναι να αγχωθείς καλύτερα να προτιμήσεις κάτι εύκολο. Το κουτάκι προσκλητηρίου είναι όντως εύκολο. Άλλωστε θα έχεις να κάνεις λίγα προσκλητήρια. Μπορείς να τα τελειώσεις σε μία μέρα και να ασχοληθείς με κάτι άλλο που θέλεις για την βάπτιση του παιδιού σου. Αν έχεις εκτυπωτή θα επιμείνω στην ιδέα που σου είπα για το ριζόχαρτο - γιατί εκτυπώνεται εύκολα σε αντίθεση με ένα παχύτερο χαρτί - και δες λίγο σε αυτό το site http://www.dreamwish.gr/exclusive_baptish_mpomponieres.htm στην 2η στήλη την δεύτερη φωτο. Αναφέρεται σε μπομπονιέρα αλλά είναι ωραίο και για προσκλητήριο - αυτό που σου είχα πει με τπ πλεξιγκλας - μπορείς να βάλεις μέσα και διακοσμητική άμμο. Δεν χρειάζεται να επιμείνεις στα ζωάκια αν είναι να πελαγώσεις ....

κοπελα μου δεν εχεις κι αδικο!!!εχω πελαγωσει γιατι με τρια παιδια ,κανενα να τα κρατησει και αντρα που εχει μαγαζι και δουλευει πολλες ωρες δεν προλαβαινω...αλλα απο σημερα ξεκινησανε σχολειο τα μεγαλα και νομιζω θα τα καταφερω. ευχαριστω για τις ιδεες ειναι πολυ ωραιες.αν κανω διαφανο κουτι μου αρεσει πολυ αυτο που βρηκες.

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

θέλεις να σου στείλω κάποια δείγματα που έκανα για το γιο μου σε ριζόχαρτο πριν καταλήξω στο προσκλητήριο-γιρλάντα? Αν ναι, στειλε μου πρ.μήνυμα